TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

#reach: 123278   ( 639th )
#followers: 1889   ( 8813rd )
Realan kurs € je duplo veći. Realna plata u Srbiji je 200 evra. Zato će biti nestašica svega čije cene ograničava država. Sve ostalo će otići u nebo. Što duže budu branili kurs naplata na kraju će biti veća. Tako izgleda kad daš radikalima volan u ruke.
91ReTweets1017Favorites·Details
Noćas je NASA uradila ono što je do sad bilo u filmovima SF. Nacija bez tradicionalnih vrednosti, krcata migrantima, slobodna za pedere i sve rase i vere, opustošena uraganima i ratovima za zauzimanje tuđih taraba, na klocnama već 70g. i dalje drži čas celoj planeti. I istoriji.
58ReTweets787Favorites·Details
Da bi se razumeo "srpski" otpor prema LGBT mora se poći od toga da su domaćinima pederi svi koji govore strani jezik, slušaju stranu muziku, za EU, svi koji se kupaju, koji ne obožavaju staljinove brkove i krajišnikove obrve. Onda se lakše razume sva ta situacija.
48ReTweets598Favorites·Details
U samo 2 generacije prešli smo put od najviše lažnih boračkih penzija i doušnika udbe šta ko priča po kafanama protiv Tita do najvećih verskih talibana na tlu kontinenta. To je karakter ovog naroda. Objašnjenje za mnoge stvari koje su nam se desile. I koje će se tek desiti.
50ReTweets481Favorites·Details
Rusija nikad nije ni bila svetska sila osim u usa filmovima. I domaćinskim vlažnim snovima. Sila su Usa, Uk, France..Rusija je samo siledžija. Seoski đilkoš koji tuče slabije komšije dok ne dođe policija iz grada.
31ReTweets353Favorites·Details
Da nema Kosova, stranke bi morale pisati nove programe. Političari i analitičari potražiti posao. Tv kanali bi počeli puštati filmove. Spc bi prešla u katolike ili protestante. Navijačke grupe bi se raspale. Deca bi ponovo išla u školu i učila o Kolumbu a ne Savi i Paji Patku.
32ReTweets307Favorites·Details
Usa je jedina sila u istoriji koja nija vodila verske ratove. Isto tako ni rasa ni nacija ih nije zanimala. Tukla je isključivo belosvetsku bagru bez obzira na rasu, naciju ili veru.
31ReTweets304Favorites·Details
Zapadne ambasade nas vuku za rukav da postanemo deo civilizacije. Mi se otimano. Hoćemo u tim koji u 89. minutu gubi 9:0 od Ukrajine. Treće države u Evropi po siromaštvu.
24ReTweets318Favorites·Details
Ameri pogode kometu u mračnom svemiru a ne da dojave Ukrajini gde je u mm kolona pijanih ruskih rezervista. Sve dileme su raspršene još onda kad su tomahavk ubacili u bračni krevet porodice Milošević/Marković.
24ReTweets310Favorites·Details
Jel ovo u Iranu opet ameri i englezi preko žena hoće da sruše demokratski izabranu vlast a sve bez odluke Saveta Bezbednosti?
21ReTweets370Favorites·Details
Ruska "specijalna" operacija ostaće zabeležena kao jedina gde je na kraju pacijent operisao doktora. Nadamo se s uspehom.
21ReTweets314Favorites·Details
Kod nas je zaživeo obrazac ponašanja da se divimo i ponosimo stvarima koje u stvari treba popravljati. Svako ko kaže da je trulo i za baciti biva proglašen izdajnikom. Što si veća neznalica i budala to si veći Srbin. To je gangrena koja polako zahvata celo društvo.
24ReTweets173Favorites·Details
U istoriji našeg naroda niko, pa čak ni jedan neprijatelj nam nije naneo takvu štetu kao vladajuća kamarila za ove 3 decenije. Odavno je pređena granica da se može nešto popraviti. Ovo je put bez povratka. Niko nam decu nije više mrzio od sps/radikala. I to im ne treba zaboraviti
19ReTweets246Favorites·Details
Oni ne veruju u sletanje na Mesec, zašto bi sutra verovali da se Rusija raspala na 16 država a da je Putina ubio poručnik u podrumu Kremlja. Njihov ceo svet je dvorište u kome peku rakiju i pekmez s drveta na kojem im se deda obesio kad mu brat propio imanje(šupa iza kuće).
16ReTweets296Favorites·Details
Jedini razlog što nas ne ubijaju po ulicibi ne hapse za svaku izgovorenu reč je svetlo koje gori u američkoj ambasadi. Svaki nagoveštaj da postojimo kao država je zahvaljujući tom svetlu. I ovaj bi da ga gasi. https://t.co/zkUvNkplHg
19ReTweets229Favorites·Details
Koliko muke je nesretna Australija imala da otera ono tele nevakcinisano samo zbog toga sto postuje svaki glas i svaku budalu. U USA je to mnogo jednostavnije. Oni su majstori za jednostavnost. Mi to zovemo surovost a pametni ljudi jednostavnost.
14ReTweets321Favorites·Details
Pocepaše ih ukrajinci kao svinja masan dżak
9ReTweets323Favorites·Details
On je na kraju još i pobegao. Pravi srpski vojnik ljubi ga majka. https://t.co/WfM1qy2eOs
17ReTweets238Favorites·Details
Zamislite kakvi bednici rade u ruskim obaveštajnim službama kad nisu znali da će im se ukrajinska avantura ovako završiti. Da su pitali nas dvadesetak sa tw rekli bi im odmah u januaru.
12ReTweets290Favorites·Details
I današnje održavanje prajda je lekcija u nizu da se mora imati suživot sa svima. Kod nekog to ide bezbolno, kod naše stoke sve na silu. Ni Sloveniju nismo pustili dok nismo išamarani. Onaj ko vam govori da će biti drugačije i da će brkati majori pobediti- laže vas.
17ReTweets209Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1ex Đoex_zorz1
2Felce Azzurrodarnartan1
3Predrag Dilparićpdilparic1
4Srđan Lukićsrdjl1
5Bejnbejn181
6ϪνΔរ🥚ᒎ⍺ ᎨɄℜᎨÏᏨandrijadjurdjic1
7Nikola Samardzicusername_ns1
8Odisejodisej11