TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivan Videnovic @i_videnovic
#reach: 234601   ( 110rd )
#followers: 3798   ( 3453rd )
SPC je nasilnim desantom na Cetinjski manastir započela rat protiv građanske Crne Gore. Taj rat će se, kao i svi prethodni, izvesno završiti osamostaljenjem MCP koju će priznati sve pravoslavne crkve osim srpske i ruske, i trajnim brisanjem srpskog imena iz crnogorske istorije.
91ReTweets359Favorites·Details
Tačno onoliko koliko mrze Mila Đukanovića mrzeli su i Zorana Đinđića. U miligram. Ta vaga je nepogrešiva.
65ReTweets363Favorites·Details
Pisanje latinicom postaće pitanje elementarne ljudske časti, dostojanstva i samopoštovanja u talibanskom okruženju.
84ReTweets279Favorites·Details
Ovo braćo nisu Srbi. Pravi Srbi se ne boje Cetinja. Dolaze uvek i samo nenaoružani, s ljubavlju i poštovanjem, raširenih ruku u bratski zagrljaj. Samo tako.
45ReTweets495Favorites·Details
Treba da se radujete što je pobedio naš Rus, uprkos zločinačkoj NATO publici u Njujorku koja je navijala za autošovinistu Đokovića.
86ReTweets171Favorites·Details
Mogli smo da kažemo "Danke Dojčland" kad i Hrvati i bog da nas vidi i jedne i druge i treće.
51ReTweets245Favorites·Details
Uputstvo za Briselski sporazum: ne može Zajednica srpskih opština na Kosovu pre Zajednice albanskih žrtava u Batajnici. Hoćete miran život Srba na Kosovu? Obeležite i poštujte nestale živote albanskih civila 1998-1999. Život na Kosovu ili spomenik i počast žrtvama. Izbor je naš.
33ReTweets160Favorites·Details
I sad nešto razmišljam, 30 godina me uče Dobrica, Matija, Pavle, Amfilohije, Atanasije, Irineji, Porfirije i Joanikije da mi je ovo rod. Da su mi ovo đubre i brojna druga srpska đubrad bliža od svih onih divnih i normalnih Bošnjaka, Crnogoraca, Hrvata i Albanaca koje poznajem. https://t.co/Cqje0iqMpd
16ReTweets274Favorites·Details
Srpska tzv. prava građanska opozicija bez greške ne propušta da proguta ni jedan nacionalistički mamac koji im Vučić baci. Da li je to crkva, pričešće, agresija na Crnu Goru, sportisti, balkoni, Cetinje ili zabrana latinice u javnoj upotrebi - spremno i halapljivo gutaju sve.
18ReTweets217Favorites·Details
Nema drugog načina da se tumači prisustvo ruskog ambasadora na Jarinju osim kao znak neprijateljstva prema NATO KFOR-u, čiji je zadatak i da štiti Srbe na Kosovu.
14ReTweets274Favorites·Details
Delimično tačno. Jer bi MCP bila crkva pravoslavnih Crnogoraca i Srba, a ne samo Srba. Crkveni objekti kulturnog nasleđa Crne Gore bi pripadali državi, a predsednik Đukanović ne bi bio gost, nego domaćin koji dočekuje i pozdravlja novi menadžment MCP. I bio bi mir. https://t.co/BB6Eo9b3C1
24ReTweets99Favorites·Details
Sad može vlasništvo države nad verskim objektima, mogu hoteli i kockarnice u Cetinjskom manastiru, može radikalsko otimanje i bezakonje, mogu odluke Vlade bez sednica, može sve ako je "naše". Saglasna srpska opozicija.

https://t.co/CIwyrAReEe
18ReTweets153Favorites·Details
Nacionalistička histerija i patološka mržnja posejana među građane Srbije i prema susednim narodima neće se smiriti bez nove velike nacionalne katastrofe. Ubrzano se bližimo novom bombardovanju. Rusija će nam ovog puta dati dva protivavionska sistema i gledati kako gorimo.
14ReTweets213Favorites·Details
Cetinje nije Srbija da prođete bez otpora kao kroz sir.

https://t.co/4uanfTyByL
12ReTweets209Favorites·Details
Istorijski najprestižniji must go mitinzi:
1. Kontramiting Slobodana Miloševića
2. Kosovo za patike 🔥🇺🇸🇩🇪🇭🇷
3. Ekološki ustanak Đinđiću lopove
12ReTweets152Favorites·Details
Zajedničko saopštenje Vučića i Đilasa. Jel ti jasno sad, Slavice? https://t.co/J6tQYFqogx
11ReTweets146Favorites·Details
Aleksandar Raković, rado viđen gost gost N1, Nove, Pinka i Hepija, čovek od koga je Joanikije puno naučio, označio je kao neprijatelja stanovništvo Cetinja. STANOVNIŠTVO CETINJA!
8ReTweets152Favorites·Details
Nakon što je večeras himna Republike Srpske intonirana pre himne Srbije, jasno je da ovo odavno više nije Srbija. Ovo je proširena Republika Srpska.

Srbija je kandidat za članstvo u EU, ubrzano pregovara i usklađuje politiku sa EU.

Srbija je priznala genocid u Srebrenici. ⬇️
12ReTweets122Favorites·Details
Još jednom, za Dijanu: ovo nije zaštita ćirilice. Nikakva veća zakonska zaštita ćirilici nije potrebna od postojeće. Uči se kao prvo pismo u školi, zvanični dokumenti se pišu njom, štampaju se knjige, koristi se na internetu. Ovo je zabrana i progon latinice iz srpskog jezika. https://t.co/h9o3WzSFoI
7ReTweets135Favorites·Details
Ima li neki distributer cojones da prikaže "Aidu", pa da Beograd opet kao nekad pokaže da ne pristaje na nacionalizam i radikalsko-socijalističke etničke torove pokrivene zastavama? I da lideri opozicije dobiju priliku da se sakriju u mišje rupe.
5ReTweets140Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1mudrolija sa tviteramudrolijat4
2Небојша Раичковић🇸🇱🇬🇭🇳🇷neboysa_lkvnjk4
3HAL 9000hal9000alexdel3
4Подочњак1uygxnxhqxvedsr2
5𝗰̶̶𝗼̶̶𝗶̶̶𝗻̶̶𝗰̶̶𝗶̶̶𝗱̶̶𝗲̶̶𝗻̶̶𝘁̶̶dkpmpr2
6Dan Giljendangmonte2
7Smart Aleksadzo372
8Алекса Грубешићvojvodstvosrb1
9Balša Božovićbalshone1
10Jimmy Doylearsenijetosic1