TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivan Videnovic @i_videnovic
#reach: 284095   ( 63rd )
#followers: 6618   ( 1995th )
Britanska kraljica je dan pred smrt poverila mandat za sastav vlade Liz Tras. To je call of duty, to je lojalnost građanima i državi. Tome se podsmeva Srbija koju 6 meseci vuče za nos vlada koja to nije, ministri koji to nisu i direktori javnih preduzeća koji spaljuju glinu.
69ReTweets852Favorites·Details
Na mađarskoj granici čekanje 2 sata. Bez velike gužve i bez jasnog razloga. Jednostavno, Mađari sporo rade. To su tihe sankcije i to je tek početak. Tako je to kad se u Njujorku slikaš sa 🇮🇷 i 🇷🇺.
99ReTweets510Favorites·Details
Kako će samo brzo biti jasno osvetljen sav obim izdaje u Srbiji. U političkim strankama, u vlasti i opoziciji, u medijima, u intelektualnoj eliti društva. Srbija je kolaboracionistička država sa nacizmom 21. veka i ta će činjenica opredeliti njenu sudbinu u godinama koje slede.
52ReTweets443Favorites·Details
Malo vam se uzjebala ova speZZialna voina operaZZia, a?
38ReTweets629Favorites·Details
Trenutak, društvo i outfit: nepogrešivo pogrešno i nepogrešivo bez greške. https://t.co/UsdJ730b8o
35ReTweets424Favorites·Details
Prvosrbijanska vlast i opozicija, SPC, akademici, glumci režiseri, Sever, 212 tešanovića, svi srpski domaćini i poštovaoci porodice i tradicionalnih vrednosti pozdravljaju herojsku akciju iranske policije i likvidaciju one kurve što je bacila hidžab, sa 6 metaka u glavu i grudi. https://t.co/Mjt2GSrdgF
38ReTweets359Favorites·Details
Čemu služe predizborni bilbordi Milorada Dodika u Beogradu? Zašto vodi kampanju u stranoj državi i kako pravda novac za kampanju potrošen u inostranstvu?
28ReTweets527Favorites·Details
Uspešna ruska propagandna laž. A zapravo smo dobili status kandidata, bezvizni i bescarinski režim i predpristupne fondove. I ničim zasluženo prošli mnogo bolje nego Kosovo, Makedonija i BiH. A izdali EU na svakom važnom koraku, predajući suverenitet neprijateljskoj Rusiji. https://t.co/raxmcobOSY
30ReTweets239Favorites·Details
Kad slušate samozvanog verskog lidera koji određuje šta je dobro a šta zlo u društvu, napustili ste i izdali snove predaka o slobodi, predali se bitangama i stigli u Iran.
22ReTweets362Favorites·Details
Napad SPC na građane. Napad SPC na prosvetu. Napad MUP-a na ustavna prava. Ima li država mehanizam zaštite od terorizma?
24ReTweets319Favorites·Details
Živeo Kralj!
35ReTweets117Favorites·Details
Zamisli dimenziju univerzuma u kojoj ti padne na pamet da se takmičiš sa Zelenskim u gledanosti govora na GSUN.
14ReTweets486Favorites·Details
Svet ne radi ništa drugo nego samo mrzi sve srpsko i pravoslavno.
14ReTweets460Favorites·Details
Izbori u Bosni i Hercegovini su jasno pokazali da je samo jedna nacionalna zajednica u BiH okovana retrogradnim nacionalizmom i šovinizmom iz ratnih vremena.
21ReTweets368Favorites·Details
SPS, Radikali i JUL su bili ovo isto i 1990-2000. Mrzeli su ovu zemlju, njene ljude, gurali je u mrak i uništenje. Izgubili su Kosovo i doneli bombardovanje, da večno okuju Srbiju u istočni lijes. A onda su 2000. izdaja i zločin proglašeni za legitimno mišljenje i politički stav.
22ReTweets256Favorites·Details
Učinak Srbije na Generalnoj skupštini UN je katastrofalan. Gori je samo bio pre tačno 30 godina. Svečano smo obeležili 23. septembar, dan kada je 1992. godine Savezna republika Jugoslavija isključena is članstva UN.
17ReTweets297Favorites·Details
Politički uticaj svoje etnofiletističke ideologije SPC temelji na masovnosti površne religioznosti. Da bi bio dobar vernik SPC, dovoljno je da se krstiš desno-levo, klatiš krst na retrovizoru, slaviš slavu i ponekad jedeš ribu. Nasilje i nemoral je ok ispod te kič scenografije.
19ReTweets239Favorites·Details
Popisivač može da uđe u stan ako:
1. se najavio i dogovorio termin koji ukućanima odgovara,
2. ima potvrdu o kompletnoj SARS-CoV-2 vakcinaciji, tj. dve doze i buster,
3. nosi masku.

U protivnom se upitnik popunjava van kuće. Nikakva "naši smo" džiberana ne dolazi u obzir.
21ReTweets188Favorites·Details
Vidi, gari, ne može. Svako primirje i slabljenje sankcija bi dalo Putinu priliku da konsoliduje armiju i ponovi isto kroz par godina. Samo jačanje 🇺🇦 armije i hermetička izolacija 🇷🇺 do raspada poslednje kolonijalne imperije i oslobođenja naroda centralne i istočne Azije. https://t.co/wqExS7YAb2
17ReTweets246Favorites·Details
Gde bežite, Z-ovci? https://t.co/wifQup7sTT
14ReTweets307Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Vladimir Burgićvburgic6
2Небойша Крстічcenzurisanol1
3SpaceWebbsterspacewebbster1
4Ja onako malo, iz obestisasajov017786821
5Milan Mujezinovicmilanmujezinov11
6batta©batta_591
7Ognjen Pejakovićogpej1
8Библиотекарistorijska1
9Smart Aleksadzo371