TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Miloje Stronky @helmutdukadam86
#reach: 4744   ( 6225th )
#followers: 1855   ( 8982nd )
Znam da nećete verovati ali postoji zemlja koja je tradicionalnija i religioznija od Srbije u kojoj se Pride regularno odvija bez problema i bez pretnji pobesnele zatucane rulje koja bi ponovo da ubija i linčuje. Pride je bio u Atini u junu ove godine 1/2
https://t.co/QWOANeyqlz
5ReTweets40Favorites·Details
Prava adresa da ne kažem meta u slučaju serijskog silovatelja je Vučić a ne Vučićević. Prvi je nalogodavac a drugi je bedni smrad koji za velike pare skreće pažnju javnosti sa pravih tema. Saberite se, nema Vučića - nema Vučićevića. Jaja prvo na Precedništvo pa na Informer.
2ReTweets38Favorites·Details
Prva sarma sezone jesen-zima 22/23. Hvala Tajnom začinu na prijatnom iznenađenju. https://t.co/MzxNX6SMFl
1ReTweets16Favorites·Details
Danas je dan kada oživljavamo nežno sećanje na ovu divnu ženu. Dve godine kasnije, volimo je još više nego kada je bila sa nama. Naša Isidora.
https://t.co/UkrrdC0mkt
1ReTweets15Favorites·Details
@RihaAntonela @MiaBjelo Pa i to je Vučić. To su njegove mantije i kandila. Priča o tome da su litijaši ruske lutke na koncu je besmislena. Nema ovde pozorišta čiji reditelj nije sam Vučić. Kakav Putin, kamo sreće.
0ReTweets5Favorites·Details
@mitjaman eksplicitni sadrzaj u radno vreme...
0ReTweets2Favorites·Details
@demistifikator "Društvena opasnost silovanja" pa hahahahaha, ovi više nemaju da plate ni Bebu da im smisli neku koliko toliko suvislu odbranu.
0ReTweets2Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1milan markmitjaman1
2Antonela Riharihaantonela1
3Mia Bjelogrlicmiabjelo1
4Demistifikatordemistifikator1