TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ђорђе Вукадиновић @djordjenspm
#reach: 218827   ( 209th )
#followers: 56262   ( 108th )
Само без еуфорије типа "готов је". Али у Зајечару је изашло око 50 одсто уписаних бирача, од чега је СНС добио тек нешто више од 40 одсто. Е, зато није било ванредних конф. за штампу, специјалних укључења, кајрона на националним телевизијама итд.
Бринем за браве у председништву😃
98ReTweets1853Favorites·Details
Да закључимо: Ја заиста НЕ МИСЛИМ да нас неко намерно трује вакцинама и сличне ствари. Али заиста мислим да се ствара атмосфера колективне хистерије и "лова на вештице" - и на то указујем. А то да ли се вакцинисати или не треба да буде лични избор на основу доступних информација.
88ReTweets1481Favorites·Details
Реално, ја бих на ТОМ полиграфу вероватно пао и за убиство Кенедија и за паљење Рајхстага😃 (А о Улофу Палмеу и маурицијуском рачуну да и не говоримо)
46ReTweets1962Favorites·Details
Међу нама, Чедомир Јовановић би могао гостовати један-на-један на медијском јавном сервису једино у својству "заштићеног сведока". Све друго је само бесконачно пролонгирање једне давно отпочете фарсе.
60ReTweets1449Favorites·Details
Има ли идеалнијег тренутка да се сви у оп. посвађају као пси него баш сада, два дана након Зајечара - и у моменту кад СНС тресу унутрашњи сукоби, а Вучић муку мучи да силним "економским успесима" и новим аутопутевима што пре заташка и забашури тај зајечарски шамар?!
61ReTweets1250Favorites·Details
Могуће да сам неког заборавио. Али, судећи бар по медијским објавама, полиграф су у Србији последњих година успешно прошли једино Александар Вучић, Милан Радојичић, Тијана Ајфон и Бранислав Лечић.
60ReTweets1153Favorites·Details
Кривокапић плаћа цех, делом, неискуству и оклевању, као и споразуму који је омогућио формирање његове владе. Али кампања која се против њега - тобож за Србе и ДФ, а заправо за Мила - већ месецима води по режимским бгд медијима апсолутно је лицемерна. И дугорочно шкоди Србима у ЦГ
60ReTweets1043Favorites·Details
Ко се сећа бескомпромисне борбе против криминала још?! Где је, шта ради и како се осећа (борба)?
Шта би са прислушкивањем Председника, атентатом, снајперском пушком са оптичким нишаном, криминалном групом унутар СНС која Председнику ради о глави?
63ReTweets891Favorites·Details
Одлично, Ваша Екселенцијо. Е, сад само да чујемо нешто слично и поводом 24. марта 1999. https://t.co/z1DSMJiki5
84ReTweets804Favorites·Details
Често је овде зезање на тему "непостојећег српског пријатеља Стефаноса Панајотиса". Али се међу утицајном рајом много ређе помиње Маринос Рицудис - човек који итекако постоји. И који је заиста као капетан грчког војног брода марта 1999. одбио да учествује у акцији против Србије👏
60ReTweets807Favorites·Details
Ово није смешно, већ страшно. Толика мржња према суграђанима, а говори о "мулиетничком и мултинационалном друштву". И прича о четницима који су, "заједно са покојним Ристом, за Црногорце исто што је Хитлер био за Јевреје". ОВО је Мило сејао годинама - уз подршку многих из Србије. https://t.co/tzGkAUKXoF
53ReTweets824Favorites·Details
Па, ја тек сад видим да су црногорске дпс "патриЈоте" и "комите" јуче у Подгорици протестовале против Кривокапићеве владе уз Марка Перковића Томпсона и његов евергрин "Чавоглаве"?! Заиста "патриотски", "грађански" и "државотворно", нема шта😬
46ReTweets967Favorites·Details
Не чини ли вам се да се, након недељу дана бесомучне медијске и политичке експлотације, "Маурицијус" убрзано гура под тепих заборава? Да сам Ђилас (или Гујкан😃) ја бих сваки дан питао Новости, Вучића и Малог - а шта би са тим Ђиласовим рачуном на Маурицијусу?!
44ReTweets907Favorites·Details
Знао сам знао да ће ме разапети на tw крсту😃 Али сматрам да треба указати на опасност од колективне хистерије и "лова на вештице". Тоталитаризам увек наступа под фирмом бриге за спас - живота, душе или "Идеје". Некад је та брига чак и искрена. Али је штетна у сваком случају.
48ReTweets720Favorites·Details
Ово је већ уходани "модус операнди". Данима и недељама води најстрашнију медијску и скупштинску кампању против опозиције. А кад ствар већ дође до апсурда и ивице физичког линча, онда се упреподоби, прими Фабриција и амбасадоре "Квинте" - и опет закуне на верност "европском путу".
43ReTweets672Favorites·Details
Ништа није црно-бело. Али поента је да апсолутно није нормално - мада је врло индикативно - да Кривокапића као "издајника" у исти мах руше и руже и Милове "комите" и Вучићеви таблоиди и "турбосрпски" експерти са Пинка и Хепија. И да нема ни један медиј у ЦГ и Србији да га брани. https://t.co/ybtAmbtxXM
48ReTweets473Favorites·Details
Што рече један пријатељ - да је стопа смртности од короне 30 одсто, нико не би био "антиваксер" и сви би се гурали за вакцину, чак више него за оних сто евра. (Али, срећом, није.) Но, чак и тада велико је питање да ли бисмо имали права да икога силом терамо. Паника је увек лоша.
34ReTweets716Favorites·Details
О овоме говорим: "Кривокапић Србомрзац". "Гори од Мила". "Протерује Србе". "Скинуо маску". Да ли Вучић и Вучелић мисле да тиме заиста помажу "српску ствар" у ЦГ?! Не верујем да су толико глупи, и пре ће бити да свесно и намерно помажу старом другару Милу.
https://t.co/jxJ9BLJhZq
44ReTweets446Favorites·Details
Нисам данас испратио коментаре на протест, тако да ћу нешто можда поновити. Око 8-10 хиљада учесника.(Мада је флуктуација била поприлична, тако да је прошло бар 30% више.) Атмосфера позитивна. Највећи скуп након 13. априла 2019. Али и слична грешка са трајањем и бројем говорника.
31ReTweets702Favorites·Details
Демократичност и толеранција се пре свега тестирају на стварима, идејама и људима који нам нису блиски ни симпатични. (Лако је бити "толерантан" према ономе што волите.) Либерали да погледају мало шта кажу Лок и Мил. СВЕ је подложно сумњи и расправи. Укључујући и научне истине.
42ReTweets451Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Janko Veselinovicj_veselinovic8
2Č𝖊𝖉𝖔𝖒𝖎𝖗 𝕭.rimodec14
3Drakče, Rumenko sa selahomerhsimpson3
4Zmagomile_slovenac2
5Milan Jurjevicjurjevicmilan2
6Protiv sistemaprotivsistema12
7TV N1 Beogradn1infobg2
8Стариserbbg2
9Minja Mileticmileticminja1
10Van-Ovog-Svetanisam_nigde1