TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ђорђе Вукадиновић @djordjenspm
#reach: 351867   ( 15th )
#followers: 71194   ( 99th )
"НАТО осудио кршење Повеље Уједињених нација."
Крај вица.
128ReTweets1679Favorites·Details
Да ли су амерички и еу амбасадори упутили критике и претње катарским властима због забране ЛГБТ+ симбола на светском првенству и да ли ће њихове земље бојкотовати предстојећу фудбалску смотру? Колико демарша је амбасада САД поднела због дискриминације геј популације у С. Арабији?
180ReTweets1394Favorites·Details
Не разумем откуд толика мржња и хистерија код натофила и псеудолиберала?! А све им добро иде. Украјина гази контраофанзиву. И Путин, ето, морао мобилизацију. И била (полу)парада. И понизили сте државу и СПЦ. И Председник је ваш (само се мало скрива). Шта вас то тако мучи и жуља?
114ReTweets1443Favorites·Details
Управо читам на твитеру како је химна "Боже правде" неприкладна, јер ће сутра морати да је слушају и они који нису религиозни, или нису православни, нити Срби?! Па, не знам шта бих вам рекао, господо. Такве су химне, обично нису много "политички коректне". Издржите до прајда😃))
70ReTweets1444Favorites·Details
"Председник Скупштине Србије Владимир Орлић захвалио амбасадорки Велике Британије на подршци коју њена земља пружа нашем европском путу."
Није виц?!
77ReTweets1202Favorites·Details
Ако локални и ЕУ-прајдовци збиља желе да штите неку ЗАИСТА угрожену мањину у Европи, могли би можда да је потраже међу Србима на КиМ и Србима у Хрватској. (Можда и међу Русима у прибалтичким републикама?) У противном сте само инструмент једне арогантне и неоколонијалне политике.
129ReTweets1017Favorites·Details
А шетње данас "није било", баш као што - ако се ова АВ-АБ екипа буде питала - "неће бити" ни признања Косова.
А Пинк-патриоте ће, по обичају, то већ лепо објаснити (да народ разуме).
105ReTweets985Favorites·Details
Јао, каква провала радости на српском либерално-нато твитеру због укр. контраофанзиве?! Иначе, када су Руси улазили у та места, све су то била "безначајна села", а сад одједном постају "стратешки важни градови:)) Ако. Ваљда у Москви схвате да се не може ратовати "једном руком".
82ReTweets998Favorites·Details
Ако смо завршили то са са "спонтаним" пљувањем, "слањем на фронт", монтажама и карикирањем моје маленкости, хајде да се запитамо: КАКО сам ја који се залажем за неутралност Србије у овом сукобу "хушкач", а господа која нас агресивно гурају да се сврстамо уз нато су "МИРОТВОРЦИ"😄
75ReTweets996Favorites·Details
Има ли краја шикани и понижењу?! ПОСЛЕ СВЕГА што је амбасадор Хил рекао и урадио и њему и држави Србији поводом Прајда - а и свега осталог - ОН га прима сутра ујутро да "нађу решење", иако су и он и МУП рекли да шетње нема. Толико о суверености и да "нико није јачи од државе"😩 https://t.co/AOqMnfS27j
112ReTweets859Favorites·Details
Примећено је већ, чак и пре ове кризе: Просто је невероватно колико ЕУ и Запад, који иначе, званично изједначавају комунизам и нацизам, од свег комунистичког наслеђа узузетно цене и поштују једино - комунистичке границе:)) Нарочито оне Србије и Русије😃
78ReTweets812Favorites·Details
Сада се још јасније него иначе види "стратешко партнерство" снс и "друге Србије". Не слажу се можда око "Евро-прајда" (мада, можда чак и глуме сукоб, не знам). Али кад год треба подржати "европско решење" за КиМ и оптужити патриоте као "хушкаче" дишу као један.
И тако 10 година.
69ReTweets796Favorites·Details
Немојте да вас ложе и лажу. Увек се може сликати неки проређени део и карикирати неки учесници. Али ОВО је било јако много људи, и то скоро без икакве организације и уз разно минирање. Пролазили мирно Теразијама више од 20 минута (додуше, једном траком:))
Број петоцифрен свакако
81ReTweets757Favorites·Details
Руски МИП данас: "Основ за решавање проблема КиМ, хтео то неко или не, ОСТАЈЕ резолуција 1244, која јасно дефинише територијални интегритет Србије".
Истовремено, амбасадори САД и ЕУ: Подршка независности Косова и споразум "базиран на узајамном признању". И онда се чудите што...
74ReTweets725Favorites·Details
ИЗГЛЕДА да је ово сценарио: "Држава", тобоже, показала доследност (тј. МУП и суд нису одобрили шетњу). Тзв. "организатори прајда" демонстрирали тобожњу "непослушност", па ће ипак изаћи на скраћену параду. "Екстремисти" ће направити понеки инцидент. АВ ће симулирати "глас разума".
71ReTweets725Favorites·Details
Беху ово дани среће и весеља за домаће аутошовинисте и натофиле: (1) Украјина је у контраофанзиви повратила 6-7 процената изгубљене територије. (2) У Београду је одржана геј-парада. (3) Показало се да је реч Горана Милетића и амбасадора Хила јача од државе, институција и СПЦ.
70ReTweets709Favorites·Details
Не воле то да чују:)) Али СНС је од почетка био чедо западних амбасада и тзв. "друге Србије", односно групе радикалних грађаниста окупљених око ЛДП и Е-новина - а уз логистику Цанета Суботића и Мила Ђукановића. ЗАТО су многе звезде грађанске Србије тако лако "пале" на снс причу.
72ReTweets686Favorites·Details
А.В(улин) управо: "Рекли смо да нема шетње. И није било шетње"😄 И још каже да је А.Вучић "још једном показао да је државник и човек од речи". Ето:))
Мислим да после овога Вулин остаје министар, само је питање ког ресора.
44ReTweets946Favorites·Details
Намешта се сцена за светски рат, а неки твитераши мисле да је важније бавити се млеком, струјом и кадровима у српској влади?! И ок. Али немојте мене учити о чему ја треба да твитујем😃 На страну што те глобалне теме итекако утичу и на ове локалне и "животне" ствари.
И тек ће:))
52ReTweets651Favorites·Details
Доста злокобно звучи ова "нова арматура" и убрзање бриселских преговора, које помиње АВ, а који би "требало да доведу до скорог, а коначног решења проблема на КиМ". А још је злокобнија ова готово потпуна немоћ у којој се, реално, држава Србија нашла после десет година снс власти.
55ReTweets565Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Dejosamodejo014
2Gromlin Volodimir IIInetumbaj4
3toma silabak2baki4
4Владимир Ђукановић 🇷🇸adv_djukanovic3
5Mr bluesmangoranpilipovic3
6Евроталибан промотер слова Zevrotaliban2
7Jasnamatematikajesve2
8Momčilo Stojanovićmokastojanovic2
9🔴⚪Дуле 🔴⚪ ⭐⭐⭐shupak_takur2
10not2old2rocknot2old2rock12