TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dusan Gamser @dgamser
#reach: 20156   ( 2656th )
#followers: 287   ( 53359th )
@shw_warrior @wiznews Koji su to tek kreteni?! Slepi kod očiju, pa ne vide da je Putinov sistem kombinacija svega najgoreg iz kapitalizma i socijalizma. Kakva socijalna pravda, crna? Jahte od pola milijarde i krajnja bahatost bogatih, a pola Rusije ima WC samo na dvorištu.
2ReTweets6Favorites·Details
@gjesic Ne troluj. Prvo, nisam od tih koje opisuješ glede zdravsta, niti je to tema ove rasprave, a drugo, brate, gde su ti oči, kad Tita vidiš igde u npr. francuskoj tradiciji sekularizma? Ne mogu da verujem da ne znaš šta je sekularizam, i da ne umeš sabrati 2 i 2 i setiti se SFRJ.
1ReTweets1Favorites·Details
@Ajnezajebaj @gjesic U Sečnju se brani sekularna država, a ne "Jugoslavija", a to je (sekularna) ono što Jugoslavija, nažalost, ni u svom prvom (klerikalna) ni u drugom (ateistička) a kamo li u lažnom trećem izdanju (šovinistička) nije bila, pa je zato i propala, u sva tri. Ponavljam, nažalost.
1ReTweets0Favorites·Details
@SvetolikPopadic To, ko umesto bilo koga, sasvim je legitimno pitanje. I ja ga često postavljam. Ima gorih od Vučića, kao što ima i boljih. Ako je to za blok, slobodno me blokirajte.
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1UžičkaRepublikagjesic2
2Drug Baćkosvetolikpopadic1
3Bosko_Hadzicajnezajebaj1
4Shadow Warriorshw_warrior1
5WizNewswiznews1