TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Demokratska stranka @demokrate
#reach: 221529   ( 150rd )
#followers: 44195   ( 142nd )
Da bismo prestali da budemo crna tačka Evrope kad je u pitanju pandemija, neophodno je da nametnemo obaveznu vakcinaciju zdravstvenih radnika, da proširimo ovu meru na još neke kategorije zaposlenih poput policije, vojske, i javnih službi.
https://t.co/0tHErwu80o
101ReTweets339Favorites·Details
Na današnji dan, 24. septembra, građani Srbije su velikom izbornom pobedom, okončali vladavinu Slobodana Miloševića. Iza Slobodana Miloševića je ostala ponižena i opljačkana Srbija.
https://t.co/9L5G18NY6U
81ReTweets339Favorites·Details
Nama je potreban što širi front. Svako ko je iskreno protiv Vučića, svako ko ne sarađuje sa režimom, dobrodošao je i zbog toga je DS svoje interese stavila u drugi plan. Kada smenimo režim, onda ćemo se takmičiti pred građanima sa našim stranačkim programima. @draganarakich https://t.co/loYVZhr7aA
71ReTweets352Favorites·Details
Demokratska stranka obećava svim glasačima, da će posle promena, preuzeti na sebe i obavezu i odgovornost da obrazovanje bude najznačajnija tema u Srbiji. Izlazak iz ove krize moguć je samo uz odličan obrazovan sistem i zadovoljne nastavnike i učitelje,
https://t.co/JHjM3Rkgw6
65ReTweets345Favorites·Details
Zajednička konferencija za medije opozicije biće održana SUTRA (14.10.2021. godine) ispred Specijalnog suda u Beogradu (Ustanička 29, Beograd), sa početkom u 12 časova.
@MarinikaTepic
@srdjanmil037
@MiikiAleksic
@StrankaNarodna
@ssp_beograd
@demokrate
https://t.co/Ap3yvfNuAK
53ReTweets262Favorites·Details
Demokratska stranka ponovo poziva na udruživanje snaga i zajedničku borbu u kojoj ima mesta za sve koji žele da žive u boljoj zemlji od sadašnjeg provizorijuma u kojem nas je utamničila Vučićeva političko-mafijaška hobotnica i Srpska napredna stranka.
https://t.co/Dvf5XsaB8G
39ReTweets230Favorites·Details
Treba u najkraćem roku, zbog nečinjenja, smeniti rukovodstvo Srpske lekarske komore, kao i kazniti pripadnike svih delova medicinske profesije koji zagovaraju ideje zavera, nepostojanja zaraze i štetnosti vakcina. https://t.co/PtVenhngyl
38ReTweets208Favorites·Details
Građani nam i ovde, danas, na Palilulskoj pijaci, poručuju da od svih nas u opoziciji očekuju se ujedinimo, da stvorimo širok front i tako na smetlište istorije pošaljemo ovu vlast duboko ogrezlu u kriminal.
@mantanja https://t.co/lYDhlpFZeq
32ReTweets231Favorites·Details
Režim Aleksandra Vučića je moguće smeniti ako se okupe i organizuju svi koji žele da žive u slobodnoj zemlji kojom neće upravljati mafija i kriminal svake vrste. Sa sadašnjim vladajućim režimom Srbija nema budućnosti.
https://t.co/QiDmnpyzex
33ReTweets205Favorites·Details
Demokratska stranka ukazuje na važnost da Institut Jaroslav Černi , kao institucija od javnog značaja, ostane u statusu republičkog instituta i zahteva da se odmah zaustavi proces privatizacije.
https://t.co/GV19JjIbu2
31ReTweets195Favorites·Details
Srbija jedva može da se nazove državom. Najmoćniji čovek u Srbiji deluje kao da Ustav ne postoji. On sam određuje margine svog delovanja. Vlada i parlament su njegovi servisi, pravosuđe je pod njegovim snažnim uticajem.
@ZoranLutovac
https://t.co/UAOjfF7VOj
31ReTweets161Favorites·Details
Naprednjačka vlast već 8 godina ne dozvoljava zapošljavanje nastavnika na neodređeno. Trenutno gotovo četvrtina nastavnika u obrazovnom sistemu Republike Srbije dobija ugovore samo za tekuću školsku godinu i time bivaju ucenjeni od strane mafijaškog klana.
https://t.co/c0jRfTrjYt
29ReTweets145Favorites·Details
Aleksandar Vučić je u obavezi da odgovori otkud njegovom sinu i njegovom društvu ‘džak para’ ili da dokaže kako je Kapetan Dragan lagao.
https://t.co/8doi2PbnOE
26ReTweets177Favorites·Details
Veliko hvala za sve napisano i izrečeno u borbi za bolju i pravedniju Srbiju, kao i za postavljanje standarda i stalni podsetnik kako profesionalno istraživačko novinarstvo treba da izgleda. @NedeljnikVreme https://t.co/eom1hnr2Fj
17ReTweets330Favorites·Details
Ne radi se ovde o tome što opozicija u Srbiji nije dobila šta je želela, nego što građani Srbije još uvek žive u takvim uslovima koji im ne dozvoljavaju ni da slobodno govore u javnom prostoru, a kamoli da slobodno glasaju.
@draganarakich
https://t.co/l1Ce5gW9UE
28ReTweets149Favorites·Details
Potpredsednica Demokratske stranke @draganarakich gostovaće sutra u 9h u emisiji Novi dan na @N1infoBG https://t.co/vXxh3iLGjr
27ReTweets156Favorites·Details
Pozivamo sve građane Srbije da nam se pridruže u borbi protiv mafije, a Aleksandru Vučiću i svim njegovim avetima prošlosti poručujemo da će uskoro praviti društvo Zvezdanu Jovanoviću jer dolazi vreme za namirenje pravde.
@srdjanmil037
https://t.co/Ktc5ZhserH
30ReTweets122Favorites·Details
Da bismo bili jači protivnici mafijaškom režimu i bolji saveznici građanima, danas smo uradili važan posao: usvojili smo izveštaj @ZoranLutovac i izabrali @draganarakich za zamenicu predsednika, izvršni odbor na čelu sa @srdjanmil037 i @DusanKosta za generalnog sekretara! 💪 https://t.co/8VDFSdBpYx
28ReTweets144Favorites·Details
Demokratska stranka upozorava da Vlada Srbije mora hitno da smeni nesposobno rukovodstvo EPS-a i postavi ljude od struke i znanja! U protivnom proizvodnja uglja i Kolubara staće sami od sebe i time dovesti do raspada energetskog sistema Srbije.
https://t.co/QZF1NitUn5
26ReTweets136Favorites·Details
Ovaj kancerogeni režim održava se još samo golom silom, na najprimitivniji mogući način, koji je zapravo odraz nemoći
https://t.co/UrgIFpm5cv
21ReTweets137Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Srđan Milivojevicsrdjanmil03711
2Dragana Rakićdraganarakich8
3Tanja Manojlovićmantanja6
4Alisa Kockaralisakockar3
5Miodrag Gavrilovicmishogavrilovic3
6Kostadinović Dušandusankosta2
7Zoran Lutovaczoranlutovac2
8Vremenedeljnikvreme1
9Tanja Vešovićtanja_vesovic1
10TV N1 Beogradn1infobg1