TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nomen Nescio @dehammo
#reach: 124159   ( 651st )
#followers: 4676   ( 2654th )
Dakle, ja ovu majicu koliko iduće nedelje pravim za sebe! https://t.co/3yBw61ZlSO
130ReTweets1569Favorites·Details
Postoje ogovori na vaša pitanja, samo ste vi previše lenji da ih potražite:

DA, Nemačka HOĆE da eksploatiše svoj litijum, postoji konzorcijum koji je osnovan, Nemački, za to. Uveliko pripremaju studije i planove.

DA LI JE JASNO?

Hajmo dalje:
48ReTweets297Favorites·Details
Limanci, ne trošite se, ne malajte grafite, samo nacrtajte po petokraku na svakom stubu, pa nek imaju šta da rade
38ReTweets392Favorites·Details
Uh, kako bih rado noćas putovao. Da blejim u mračan put, budem proaktivan suvozač, palim i dodajem cigarete i pritiskam Next kad krene neka šit pesma, da znam da stižemo negde rano ujutro, u praskozorje, dok je na istoku tek ona bledoplava štrafta, i soba i kreveti su još hladni.
25ReTweets317Favorites·Details
Sad ću ja da malo drobim, a vi ste slobodni ignorisati me, a posle ću da vas pustim da kontemlirate o Bogu, suštini bića i razlogu postojanja, što inače radite subotom:

Zašto su pozivanja na pojedine "autoritete" kada je reč o egzaktnoj nauci budalaština?

Nauka nije religija.
29ReTweets202Favorites·Details
Vakcinisani MOGU da prenesu virus SAMO i JEDINO ako razviju tzv. breakthrough oblik, to jest, ako razviju pune i jake simptome! Ako nema simproma, nema ni prenosa.
Za razliku od njih, nevakcinisani mogu da prenose i pre nego što im se razviju simptomi
23ReTweets262Favorites·Details
Samo da vam kažem, to što je kinez šutnuo radnika u Boru je i rasizam, jer ako ste mislili da su samo belci rasisti, zajebali ste se onoliko
15ReTweets402Favorites·Details
Da obnovimo likovno za ovu školsku godinu https://t.co/snMSxD4Aso
24ReTweets183Favorites·Details
Da bi ste umrli, uopšte ne morate VI da verujete u mikroorganizme. Stvar je u tome da oni veruju u vas. I samo za vaše zadovoljstvo, napravili su neke od najsavršenijih nanomašina, kao što su tetanus toksin ili botulinim toksin. Mi tome ne možemo da pariramo, niti ćemo još 500 g.
18ReTweets232Favorites·Details
Informacija o virusu JESTE nova, ali platforma vakcina NIJE nova, Gamaleya i J&J su svoje pripremali za ebolu, i dobili su upotrebljivu vakcinu za tu bolest. Testovi su pri kraju.
Virus JESTE izolovan, još u februaru 2020. I slikan pod el. mikroskopom.

Šta vam još nije jasno?
11ReTweets227Favorites·Details
Francuska počela, kao i grčka da suspenduje lekare. Biće posla za lekare koji znaju francuski, kao mila aleckovic...oh, darn...
8ReTweets233Favorites·Details
Neverovatno su mi fascinantni neki običaji i verovanja. Jedno od mnogih za koje sam čuo od svoje baje je da hleb ne sme da se okreće na gornju stranu.
Pre nekog vremena sam saznao da slično verovanje o lošoj sreći kada se hleb okrene na gornju stranu postoji i u Dalmaciji.
5ReTweets237Favorites·Details
I da niste zaluđeni i psihopate, ima ovde za svaku od ovih stvari po neko da vam tačno objasni, polako, kao detetu iz 2. razreda škole.
I ne, ne plaćaju ih, jer niko nikad nije platio nekoga ko se STVARNO razume u problematiku da gura njegovu stanu. Potkupljivi su oni glupi
8ReTweets225Favorites·Details
Vlasnici mačaka, be afraid, be very, very afraid ;) https://t.co/hf25ExxOya
15ReTweets186Favorites·Details
A, da, ako ste ikad poverovali u priču "video sam nanočestice grafena pod mikroskopom" onda ste automatski učlanjeni u klub budaletin. Nanočestice se NE VIDE pod optičkim mikroskopom.
7ReTweets208Favorites·Details
Ja ne želim da idem u bolnicu jer se nisam čuvao sredstvima koja postoje niti želim da razmišljam o tome da mogu da, svojim nedelovanjem i nemarom, dovedem do toga da neko umre, pa čak i kad je to SAMO 1%.
9ReTweets192Favorites·Details
Od retkih i egzotičnih teorija zavere, izdvajam zaveru "Finska ne postoji". Naime, Finsku su izmislili Rusija i Japan da bi dobili što više prostora za ribolov, jezik je izmišljen i povremeno se šalju glumci koji glume Fince.
5ReTweets203Favorites·Details
E, evo još jednog:
velike armije su napustile koncept hemijsko/biološkog oružja jer je to oružje nemoguće dovoljno kontrolisati i primena nosi veliki rizik, i fizički i politički.
Bave se njima jer su to aktuelne terorističke pretnje.
Znači, qrac kemtrejlsi!
5ReTweets186Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Kristl Karingtontanja_henry12
2Lidija XSevgenija_6111
3Hjustonnisamdoma1469
4Bukakije 1177legenda667
5Tanja☀️totalzbun7
6🎨citroncafe_6
7🥑 mangoalt__all5
8Alexaamc__amc5
9Mirko Slavkovglobemanipulate5
10Margaretha Zellegeneratorovna5