TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Crni sin @decrni
#reach: 3447   ( 6061st )
#followers: 480   ( 37053rd )
Svršavanje po redovu Rajanu... https://t.co/hUwlpFcaYN
40ReTweets216Favorites·Details
@GunterFehlinger Do you remember what happened to Ramush Haradinaj when he told a Russian VDV paratrooper: "Do you know who I am!? I'm a judo master! I could take you down this instant!" Epilogue... https://t.co/X1SQNu2qPf
10ReTweets45Favorites·Details
@minjica80 Ništa ko moj pokojni đed. Moji kad su se uzimali, ona fora puškom kroz prsten jabuku pogoditi. Đedu pušku daju, on rukom odmahuje. Trže livor iza pasa, iz prve je smače. Svi tajac, Cigani džabe sviraju, tazbina samo pita jel'fali još nešto 😁
0ReTweets20Favorites·Details
Ima li ikoga ko se zanima airsoftom? Pitam jer izrađujem nagazne i potezne mine za airsoft. Garancija doživotna. Naglašavam da je potrebno određeno znanje, sposobnost za upotrebu. Ako neko zna, nekoga, molim za retweet.
4ReTweets3Favorites·Details
3ReTweets7Favorites·Details
Aaa?
2ReTweets4Favorites·Details
@Alex_Marton Nije toliko problem u njegovom stavu, koliko način na koji ga je izneo. Hajde što misli suprotno od velike većine. Ali tako posprdno, unižavajuće blatiti mišljenje većine, ne može dovesti do aplauza uz povike:"Bravo momčino! Svaka čast!" Ne bi me čudilo i da mu neko vanglu ulubi.
0ReTweets10Favorites·Details
@KostaKonstan Eto, da nam on to nije rekao mi to ne bi znali. Oči nam je otvorio. Jel' se napušta majka kad oboli? Jel' odbacuješ dete ako nije dobro? Jel' ostavljaš porodicu ako nije po tvojoj volji? Jel' se to tako radi?
0ReTweets11Favorites·Details
@MirsadAbazovic Kako vrti Maxa, ubija 🙂
A što se tiče fotke...oslobođen optužbi, nema dokaza ni svedoka. Orić, Gotovina, Haradinaj, Čeku, oslobođeni a tona dokaza i svedoka. Pravda? https://t.co/gDTFaClQns
0ReTweets9Favorites·Details
@StalkerAlfa Jbt KKK 😱
Kakvo je ovo sektašenje?
0ReTweets6Favorites·Details
@niraco79 @RayJPolitics1 You missed a point by a mile. Probably because of the disinformation and lack of will to know a thing or two. But nevertheless. Buildings can be rebuilt. Death of a person is permanent.
Grozny, Chechnya https://t.co/KJ4vJtEHf3
1ReTweets1Favorites·Details
@red_baron222 @Spriter99880 Hate to say "we told you so", but we did. We tried to warn everyone what went on yesterday in Yugoslavia, Yugoslavia and Montenegro and finally in Serbia today, is just a prelude, intro, for something much larger and global. And it has just begun. It will end in tears of blood.
1ReTweets1Favorites·Details
@Spriter99880 Well guys pack your gear. Now it's pointless to fight with Ursula in charge. Run for your lives 🤣
0ReTweets3Favorites·Details
@vlad_gledalac Baš odavno nisam ovakav nonsens pročitao. On ako zna šta je napisao nek' me jebe.
0ReTweets3Favorites·Details
@cvele_dejan Ode li to Milo? E baš mi je Drago 🙂
0ReTweets3Favorites·Details
@grba968 Da se milioni zarađuju poštenim radom, svaki seljak u Srbiji bi bio multimilioner.
0ReTweets2Favorites·Details
@Rakita90 Pa to je ono kad me pitaju u društvu, kad će kraj. Još uvod nismo prošli. Sledi razrada a zaključak ko zna ide je i kakav će biti. Ali dobro biti neće.
0ReTweets2Favorites·Details
@sinisamarjanov5 @Gorky____ @TheJomu Ne promovišem nasilje. Naprotiv. Nasilje nije rešenje. Na žalost, često bude put ka rešenju. Samo bih voleo u lice da mi kaže što ovde piše. Nemam problem sa drugačijim stavom. Imam sa načinom na koji ga dotični izražava.
0ReTweets2Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Gorky NE Maximujte po diviziji...gorky____12
2Kraljica 👑srpska44410
3sinisa marjanovicsinisamarjanov57
4🅉Not a 'bot you're looking for 🇷🇸🇷🇺🇨🇳🇸🇾thejomu7
5Драшко четвртиvcetvrti6
6SINNY BOYsinnyboy24
7Гилти Сигурдсон ⭕siggyswans4
8Komšija opasnih namerajassholeborn4
9С.т.🅰️.л.к.e.рstalkeralfa4
10Ракитаrakita903