TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ČAJNING BOXING del HLORO @copezzip
#reach: 81745   ( 770rd )
#followers: 25614   ( 338th )
Ima mesečnu, studentsku. https://t.co/iQtJxShr1c
35ReTweets1731Favorites·Details
Otkrivanje polova dece sa onim balonima i balvanima koji luduju kad saznaju pol, treba zakonom zabraniti.
40ReTweets1354Favorites·Details
Pitam malog sina što si svadjao sa sestrom, kaže nisam nego je na glas učila Njegošev Zeleni venac.
O nebo ti....
17ReTweets1354Favorites·Details
Priča danas drugar kad je živeo u USA 5 godina i išao da vidi San Francisko i negde u gradu na semaforu lik tetovirani sa maramom nož i pod grlo kaže na engleskom daj svu lovu. Kaže ovaj ja mu vadim pare i onako za sebe na srpskom o sve ti jebem gde da okončam život. Kad lik:
24ReTweets1261Favorites·Details
Odem sa klincem juče do urologa i izlazi dr. znam ga, lud skroz, kaže u punoj čekaonici: O gde si ti Hlorisani jesi došao da ga skratiš opet. Neke tetke se ozariše, ja tel. i okrećem broj. Kaže on: Koga sad zoveš? Tvoju kevu da je pitam jel teško bilo budalu roditi. Prc.
6ReTweets1188Favorites·Details
Da se ne zaboravi da su za vreme Nato bombardovanja ključnu stvar oko šifrovanja odigrali braća Južnjaci, Bog ih poživeo 105 pa opet. https://t.co/aM7sdifV5u
62ReTweets809Favorites·Details
Brate odakle si, kaže ovaj Beograd Mali mokri lug. Kaže ovaj: Aj pali u redu je, ja sam Zvezdarac, i ode. Kaže a ja se naduo mislim srce a ono govno ušlo u ciljnu ravninu, skoro da dodiruje gaće.
5ReTweets1028Favorites·Details
Kad ćaletu dam auto i sednem posle njega pa treba mi 20 min da ga čekiram kao Kenobi avion. Sačeka me radio Lola do daske, Nada Obrić, izduv iz ventilacije na najače, sedišta ispomerana svako dugme pritisnuto. Tačno da mu stavim katapult sedište kad stisne da ga nadju u Barajevu.
14ReTweets964Favorites·Details
Klinac danas oko 16h otišao kod drugara na 18 ti rodjendan. Vratio se oko 22h pitam ga kako bilo, kaže onako OK je. Koliko vas je bilo? Nas dvojica samo, drug i on, a zvao masu njih. Tužno, baš tužno, surovo i nimalo drugarski. Znam klinca dobar kao lebac beli. Odjavljujem se.
8ReTweets962Favorites·Details
45 seljobus, seku nokte, turpijaju, jedna se izula. Ko su ti ljudi, gde su živeli do sad. Gde ode sram, vaspitanje, jebemu nebo.
20ReTweets800Favorites·Details
Pakuju tablete u kutiju, 28 komada, kao da ih pijem samo u februaru, mame im ga luminatske.
12ReTweets808Favorites·Details
Onaj kviz Ja volim Srbiju, sin Dragan nenormalan, Kosjerina lažna prepička, Varda- Željko Samardžić na steroidima, neki lažni Španac, Nele bolan Karajlić, pitanja iz jaslica, neki bend tigrasti, pevaljka sa glasom jela sam čamovu ivericu i pila vinjauk. Pakao postoji.
16ReTweets754Favorites·Details
Seljak, domaćin udje u štalu krava kaže MU, pozdravi ga. Odeš na posao udješ svi drkaju telefone niko dobro jutro ne odgovori. Važno da imaju orbit i kafu, bila kinta.
10ReTweets771Favorites·Details
Zemun Gerontološki centar pobila se dvojica ukupno imaju 176 godina, lebe mekani. Okle snaga da se ubijaju.
6ReTweets678Favorites·Details
Zalazak sunca na Zlatibotu, kolorizovano. https://t.co/BZgzFZDfWK
20ReTweets562Favorites·Details
Voleo bih ja da slikam sebe, gajbe, klopu, restorane, automobile, porodične skupove ALI kao prvo gadan sam kao surlasta rovčica bez zuba, živim u 31kvadrat tako da to ništa, ne jedem po restoranima, vozim isti auto 15 godina, na porodičnim slavljima se skoro pošibamo. Tako da
5ReTweets560Favorites·Details
Moja želja za druženje sa ljudima zadnjih dana. https://t.co/g1Ht3rSvfI
11ReTweets483Favorites·Details
Jesam vam pisao kako tamo '90.tih vraćajući se sa posla sa drugoma umalo nismo popili po šaržer CZ99. Idemo kući jedna budala vozi, kenja usta ne zatvara, iseče nas fiat, neki lik mali, naočare, košulja, kravata, zalizan, kao profesor istorije je izgledao. Izvini se čovek
14ReTweets462Favorites·Details
Jedan priča o nekoj dijeti i ishrani, o biljnim vlaknima, a on zabrek'o ko hrastovo bure na kiši, jede vlakna al' od praseta izgleda.
9ReTweets465Favorites·Details
životinja, na to sam slab malo. Najgore dete je bolje od najboljeg čoveka ako uopste postoji najgore dete, a svaka životinja je bolja od čoveka. Ne znam što ovo napisah, valjda što sam 12h radio napolju na vetru pa vetar oduvao i ono malo mozga što je bilo unutra.
1ReTweets436Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Dobra Jelapitansepitan5
2🇦🇲 Dr Cica Moderna 🇦🇲🇬🇷🇨🇦🇺🇦pevacicamoderna5
3macijikhmkhmnijedzonvik3
4Shegy74corellimandolin2
5Beckierebeccaa752
6Shoelover👠pirueta602458422
7Poskupele pljugeposkupelepljuge2
8Sunce ☀️baba_seka2
9Najs reanimarepabravodobrila1
10Gogo le Beaubeau_gogo1