TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

#reach: 169176   ( 187th )
#followers: 1448   ( 12124th )
Padaju vakcinisani kao muve, a tek će. Ni jedan medicinski radnik koji je svesno učestvovao u ovom genocidu ne sme da se provuče, kao i političari i novinari.
92ReTweets435Favorites·Details
Narod treba stalno podsećati na korona zločine lekara. Koliko bolesnih nije lečeno na adekvatan način. Koliko je dijagnostičkih pregleda odloženo, operacija, koliko su maltretirali i plašili decu, stare, posledice se vide na psihološkom planu, a smrti od vakcine su svakodnevne.
23ReTweets122Favorites·Details
Ludaci sad propagiraju HPV vakcinu za devojčice.
16ReTweets132Favorites·Details
Narod Brazila ne dozvoljava da mu Amerika i narko karteli postavljaju predsednika.
16ReTweets85Favorites·Details
Kako se to dodje do 2 miliona duga za struju? Znam da su za 5000 dinara duga dolazili da seku. Kad vas narod bude jurio motkama da vas premlati, ništa vas ne može spasti.
13ReTweets83Favorites·Details
Uopšte ne verujem da je dat fiziološki rastvor. Tu nešto ne štima. Igraju se sa bebama. Sve ih treba isterati sa posla momentalno! Ovo je prevršilo meru nemara.
7ReTweets91Favorites·Details
Epidemija iznenadnih smrti posle kovid vakcinacije.
9ReTweets76Favorites·Details
Zgranula sam se kada sam čula da je inspektor za organizovani kriminal Dejan Jović zaklan u bolnici, stavljen u plastičnu kesu, a onda u limeni sanduk, koji je zavaren, kao i ključni svedok koji je ubijen na isti način. Zvanično je uzrok smrti bila korona...
10ReTweets43Favorites·Details
Ljudi se zaključavaju, brišu tvitove zbog kojih ih napadaju, ne smeju da iznesu mišljenje koje se razlikuje od mišljenja klanova i opšte gluposti, odlaze sa tvitera. Znači povlačite se pred manijacima. Ako, nek osvoje.
5ReTweets62Favorites·Details
SOKAR anagram OSKAR u egipatskoj mitologiji bog mrtvih. https://t.co/Uq7rvAW95P
6ReTweets35Favorites·Details
Umesto da se bave istraživačkim novinarstvom, prikupljaju dokaze i pomažu u raskrinkavanju kriminala i korupcije, novinari su aktivni učesnici u satiranju Srbije i rade kao servis političara i mafije. Na sve to umislili su da su neka elita i iznad običnog sveta.
7ReTweets25Favorites·Details
Postoji li neko ko može da zaustavi nenormalno zaduživanje Srbije? Da spreči manijaka da uzima kredite.
5ReTweets32Favorites·Details
Elon Mask je iznajmio zamak grofa Drakule za proslavu Noći veštica. Andjelina Džoli, suosnivač Gugla, milijarder Piter Til osnivač PayPal-a i mnogi drugi vidjeni su na zabavi, prenose rumunski mediji.
7ReTweets17Favorites·Details
Шпанија жели да усвоји најрадикалнији светски „закон о трансродним особама“ који дозвољава малолетницима да се подвргну „промени пола“ без сагласности родитеља. Велике шпанске организације за ментално здравље издале су оштро упозорење против законаhttps://t.co/AC1SpBBmuy
5ReTweets7Favorites·Details
13. novembra 2022. teroristički napad u Istambulu. 13. novembar 2015. teroristički napad u Parizu. Interval od sedam godina. Menora ima sedam krakova itd. Broj sedam je najmoćniji broj unutar judaizma. 🤔
2ReTweets5Favorites·Details
@solium65 Isto je i sa muškarcima. Polude za lepim, lakim ženama, a leče se skromnim i mirnim. "Dimitrijo sine Mitre..." 😉
0ReTweets2Favorites·Details
@danielacer181 Mesečno?
0ReTweets2Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Дарко Томићsolium651
2CerovicDanieladanielacer1811