TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

koza na štiklama @celava_ti_mama
#reach: 221462   ( 99th )
#followers: 347901   ( 10th )
Kad povedem mamu negde na ručak pa ona gleda da ne ne košta mnogo dođe mi da umrem i od ljubavi i od tuge istovremeno.
63ReTweets2417Favorites·Details
Hvala mojoj majci što mi je primerom darovala to da kad sednem da čitam, gledam film ili radim bilo šta u čemu uživam nemam grižu savesti što nisam “korisna” ili što “dangubim, a kuća neusisana”. ❤️
43ReTweets1785Favorites·Details
Nemanja Vidić, čovek sa svetskom karijerom koji ima milione se povlači iz borbe sa ovdašnjim strukturama, ali daj da vidimo šta mali čovek može da uradi.
52ReTweets1415Favorites·Details
@Freya_Valhalla0 joj, koliko vas je samo "koje niste kao druge žene", možete državu da napravite
56ReTweets1393Favorites·Details
Zove me bankarka da mi kaže da je “lepo što sve obavljam online, ali da sigurno dve godine nisam bila u banci” i baš je nekako ljuta, ali neće da mi kaže razlog i u nekom je “AKO NE RAZUMEŠ SAMA ŠTA JE U PITANJU ONDA NIŠTA” fazonu, tako da mislim da smo možda u vezi.
17ReTweets1429Favorites·Details
Dok mi nije umro tata, bilo mi je mnogo stresno da izjavljujem saučešća, a od tada mi je mnogo lakše jer znam da je apsolutno nebitno šta ću reći jer pravih reči nema.
20ReTweets1310Favorites·Details
U poslednje vreme najčešće citiram babinu "Kad je lud - što ne skoči pod autobus?" kojom je objašnjavala da nije lud onaj ko stalno radi nešto na tuđu, a nikad na svoju štetu.
70ReTweets965Favorites·Details
Uz rizik da ćete mi srati "pa što to gledaš", moram da skrenem pažnju vaskolikoj javnosti da se u rijaliti programu "Zadruga" nesmetano odvija nasilje nad ženama. Dakle, osuđivani ubica Slavnić pljuje, poliva, zastrašuje i preti (što bi bilo ok OZBILJNO shvatiti) i nikom ništa.
71ReTweets924Favorites·Details
Nesrećnica koja danas piše “muškarci, stvarno vam nije lako” pa jebote, moja baba je bila progresivnija i manje se cimala za parče kurca i validacije.
29ReTweets911Favorites·Details
Sad sam pročitala kako je devojci teško što joj je drugarica rekla kako joj tata umire od raka, a ona je “zvala zbog sasvim desete stvari” i mogu da vam kažem da razumem da je uzrujana, stvarno nepristojno da kažete prijatelju da vam roditelj umire ako vas nije zbog toga zvao.
12ReTweets965Favorites·Details
Danima pokušavam da zaboravim da je kolektiv JDP-a pismo podrške glumcima pozorišta “Boško Buha”, potpisao sa:

S’ poštovanjem.

Dakle ovaj apostrof na slovu S je poslednji ekser u mojoj ovonedeljnoj ‘ladnoj grobini.
14ReTweets924Favorites·Details
Moj omiljeni žanr: sirotinja koja glumi bogatstvo jer je slabašna da se odupre pritiscima nakaradnog društva proziva druge da su sirotinja. https://t.co/8arJOiU0Or
29ReTweets782Favorites·Details
Pozdrav, kad planirate da prestanete sa promocijom i omogućavanjem nasilja nad ženama u svojim programima? https://t.co/EKYECXgaAJ
22ReTweets756Favorites·Details
Izgleda da sam opet u svojoj pristojnoj fazi NEKA PEVA OVA KUĆA I OPŠTINSKO TAKMIČENJE IZ SRPSKOG https://t.co/xITHEhIP5J
13ReTweets784Favorites·Details
Ovako kako Mali neće da odustane od lažnog doktorata iako mu verovatno i majka govori “Daj bre, Siniša, šta će ti to, imaš 24 stana, svoju državu i dvoje zlatne dece” - tako ja ne odustajem od svoje propasti.
18ReTweets761Favorites·Details
Zakazao vam dabogda urinarni trakt. https://t.co/t8Tjx2lVvz
12ReTweets748Favorites·Details
Pošasti moderne psihologije part 6786:

Biti odan i veran samo sebi. https://t.co/uTRUR54cAz
18ReTweets690Favorites·Details
Toliko smo očajne da svakog muškarca koji nije baš otvoreno seljačina, ne mekeće i ne vitla samo devojčice koje je je mogao napraviti - u roku od odmah proglasimo za polubožanstvo.

Jedna čestitam, sramite se situacija.
23ReTweets642Favorites·Details
Kad vidim red ispred pozorišta ne pomislim da ljudi vole pozorište nego da pozorište nema normalnu online prodaju karata, u tebe gledam, jugoslovensko dramsko, uđi slobodno u 21. vek we have candy.
11ReTweets687Favorites·Details
Ne znam šta je gore, da je neko smislio ovaj spin s Danilom ili da je stvarno.
13ReTweets669Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1petarzelenovic_petar1
2Rimtutituki 😎😎😎andjica841
3Rastko Petakovićrastkopetakovic1