TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bodin Starcevic @bodinstarcevic
#reach: 45914   ( 1909th )
#followers: 2633   ( 5063rd )
Nemojte više da pravite fontane u Beogradu - svaka vam je sve gora i gora! 🤣 https://t.co/qwx3exUFj8
32ReTweets394Favorites·Details
Subota u Beogradu - uzrok i posledica. https://t.co/85ZTvNDNJY
30ReTweets362Favorites·Details
Umesto da se sprovede istraga o Palmi, prema državnim medijima izgleda da se režim opredelio za obračun sa Marinikom. Ukoliko javnost ne stane iza Marinike i ne istraje u pritisku na Tužilaštvo, čekaju nas samo još veća zlodela.
17ReTweets144Favorites·Details
Posle svega što smo čuli juče od bivšeg policajca Milana Dumanovića i danas od Marinike Tepić, možemo sebi samo postaviti pitanja: jesmo li svesni u kakvoj državi živimo, zašto sve ovo dopuštamo i dokle ćemo to trpeti?
15ReTweets149Favorites·Details
Ne damo Stari savski most - DS, SSP, PSG i Pokret za preokret i danas su u centru Beograda prikupljali potpise građana za peticiju protiv izmeštanja Starog savskog mosta. https://t.co/tRyGZHtLuY
16ReTweets119Favorites·Details
Palma: "Već 400 žena se prijavilo da dobrovoljno tuži Mariniku". Prosto neverovatno kako je Palma vidovit: pre par dana je najavio da će 400 žena tužiti Mariniku. 🤣 Uzalud - mnogo je više časnih ljudi koji će stati iza Marinike.
6ReTweets89Favorites·Details
Kako je moguće da postoji tolika razlika u broju preminulih lekara od #COVID19 u zavisnosti od izvora - prema dr Paniću 118, a prema ministru Lončaru 14? Mora se utvrditi istina. Hoće li se oglasiti kolege preminulih?
7ReTweets79Favorites·Details
"Istraga" Tužilaštva u Jagodini protiv Palme je obična farsa, kao i njegovih "400 tužiteljki" protiv Marinike. Od pritiska javnosti zavisi da li će im i ovo proći samo kao skeč za naivne. Ne smemo im to dopustiti.
7ReTweets77Favorites·Details
@miodrag_bebic Ana Brnabić je građane koji su protestovali okvalifikovala kao "pijanu razularenu bandu". Kakvo "lucidno" zapažanje i bogatstvo rečnika! Zar Vlada nije mogla da razmotri postavljene zahteve i da civilizovano odgovori na njih?
5ReTweets49Favorites·Details
Postoji niz načina da se građani ubede u neophodnost vakcinacije. Ali, Vučić je odabrao onaj najgori, njemu tako svojstven - ako ne može ljude da zastraši ili uceni, on ih potkupi. Otud 3000 za gospodu koja se budu vakcinisala! U 21.veku - bedno, ponižavajuće!
5ReTweets33Favorites·Details
Dr Tiodorović obrazlažući popuštanje mera: "Mora se poštovati razdaljina između korisnika u ugostiteljstvu od 1,5-2 m. Doktore, ko su "korisnici u ugostiteljstvu"? Stolovi ili ljudi? Kako god, biće to još jedna od mera koja se neće sprovoditi.
0ReTweets21Favorites·Details
Nema nama izlaska iz senke II svetskog rata i ratova devedesetih sve dok je Vučić na vlasti jer svaku tragediju koju je srpski narod preživeo bezosećajno koristi samo za lične ciljeve ponovo svađajući narode na Balkanu.
0ReTweets18Favorites·Details
@JelenaLengold @avucic Obično je sve suprotno od onog što on govori, pa tako i sada.
0ReTweets16Favorites·Details
@bj_spooky Dakle, idealan čovek za Vučića, ima sa čim da ga uceni.
0ReTweets4Favorites·Details
Krizni štab još jednom obnarodovao Vučićevu odluku - ovog puta o otvaranju ugostiteljskih objekata. Što reče dr Kon, "ekstremno oprezno". Danas je zaraženo tek 1366 novih građana, a preminuo "svega" 21. Za vlast je sve u najboljem redu, skoro kao u Izraelu.
0ReTweets6Favorites·Details
@astrodule Naravno. Problem i jeste u tome što se donose mere za koje se unapred zna da se neće sprovoditi. Umesto suštine, ispunjava se samo forma i svi znamo da je tako.
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Miodrag Bebićmiodrag_bebic1
2Dule Astroastrodule1
3Bojana Jovanovicbj_spooky1
4Jelena Lengoldjelenalengold1
5Александар Вучићavucic1