TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штиклице 011 @bgbubbly
#reach: 865   ( 7503rd )
#followers: 133   ( 80390rd )
Али, отпораш се не буни што највеће ЕУ модне марке сарађују са фабрикама у власништву крваве Мјанмарске хунте, где жене раде у робовским условима, правећи јефтину робу за Европљане. https://t.co/NBCYIzRE7D
5ReTweets58Favorites·Details
@Andricjeprezime Дирнула си у осиње гнездо са овом објавом👌
0ReTweets12Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Алекс није ни тврдила да је ово објављено у научном часопису. Интернет издања нису ни ирелевантна, ни безвредна, нарочито ако се извори информација сматрају релевантним.
0ReTweets2Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime То што називате бесмисленом интернетском збрком текстова, цитира историчар који је на суду сведочио у поступку рехабилитације Калабића.Дакле, Савремена Историја постоји, а ви сте рекли да не постоји. То довољно говори о вашим тврдњама. Ја не бих даље оптерећивала овај Алексин низ
0ReTweets2Favorites·Details
@Andricjeprezime Судећи по реакцијама, није им добро 👏👏👏Тешко њима!🤣
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Није ми намера да улазим у полемику о догађајима из ww2. Не знам на основу чега сте етикетирали Девића као "прочетничког историчара", ни да ли се он тако изјашњава или му је то приписано од стране других. Тема није он, него шта је рекао Пуковник ЈНА Новица Стевановић.
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Извештај о докторској дисертацији човека кога сте безразложно обележили као "прочетничког историчара" није тема ове приче. Као што рекох, није ми намера да се расправљам о ww2. Тема је изјава Пуковника ЈНА Новице Стевановића.
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Ви и даље Девића етикетирате као "прочетничког историчара". Неозбиљно. Тема је изјава ЈНА Пуковника Стевановића. Ви сте рекли да не постоји часопис Савремена Историја нити иједан чланак у којем Н.Стевановић ишта пише о Вранићу. Савремена Историја постоји👇
https://t.co/GjwQGt2rMy
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Ако тај часопис нема никакву вредност, онда га Радановић не би цитирао. Иначе, ви сте иницијално тврдили да Савремена Историја не постоји. Сад видимо да постоји.
0ReTweets1Favorites·Details
@Andricjeprezime @comradeN330 Ех, та селективна правда.
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Радановић је изабрао да цитира Савремену Историју, за коју сте рекли да не постоји. Дакле нисте говорили истину када сте рекли да Савремена Историја не постоји.
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Ја сам сад збуњена, јер се питам зашто би Радановић цитирао нешто што има вредност Зоне Сумрака.Но, за ову дискусију је важно да смо утврдили да Савремена Историја постоји, пошто сте ви рекли да не постоји.Толико од мене,ја сад морам да се позабавим неким другим стварима. Поздрав
0ReTweets1Favorites·Details
@comradeN330 @Andricjeprezime Госпођо, нема потребе да настављате да ме убеђујете у непостојање Савремене Историје. Мени је довољно то што је Радановић цитирао Савремену Историју.
0ReTweets1Favorites·Details
@Andricjeprezime @comradeN330 О, па то закључавање архива је права енглеска посластица. То им је најједноставнији начин да на "легалан" начин крију истину.
0ReTweets1Favorites·Details
@nemanjam0411 @Andricjeprezime F-дијагноза није неки аргумент, имајући у виду да су неки светски познати, чувени научници и поред чињенице да су патили од менталних проблема, створили теорије које учимо у школама и на факултетима.
0ReTweets1Favorites·Details
@SDjurbuzovic @comradeN330 @Andricjeprezime Ја имам и опанке; који ви проблем имате са обућом? Шта вас жуља?
0ReTweets1Favorites·Details
@SDjurbuzovic @comradeN330 @Andricjeprezime Ви сте се окомили на мене, значи да ипак вас нешто жуља. Како год, небитно је за тему, па ја не бих да затрпавам причу препуцавањем са вама о избору обуће. https://t.co/fFHT2Jqkn4
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Александраandricjeprezime16
2Natalijacomraden33013
3Ninockasdjurbuzovic2
4Le Comte du Cercle Deux Гроф Круга Двојкеnemanjam04111