TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aleksandar Kocic @alexkocic
#reach: 0   ( 110520rd )
#followers: 1058   ( 16347th )
Oni bez kojih rock and roll ne bi bio to što jeste. Jednosatni portreti bendova emitovani svojevremeno na (pokojnom) Studiju B, sada dostupni ovde. Nove emisije svake nedelje. Hvala za RT. https://t.co/5eKjZfXmZS
11ReTweets20Favorites·Details
Anti-war protesters hack Russian smart TVs with an anti-war message. The big channels including Channel One, Rossiya-1 and NTV-Plus all had their descriptions changed. #Russia #Ukraine https://t.co/RBqPPDrXw8
8ReTweets21Favorites·Details
@Pasticiokarbon1 @XeniaKsenija Zaokret ni ja ne vidim. Deluje mi kao da bi Vucic da udje u EU a da ga nista ne kosta. Ulasku u EU morace da prethodi priznanje Kosova i demokratizacija Srbije. Ni jedno ni drugo Vucicu ne ide u prilog vec mu ugrozava vlast. A EU nece primiti novog Orbana. To da nam bude jasno.
1ReTweets17Favorites·Details
Ruski gimnastičar nosio Z na prvenstvu u Kataru dok je stajaona podijumu pored Ukrajinca. A mi ćemo i dalje "ne treba mešati sport i politiku". Oduzeta mu je medalja i dobio je zabranu na godinu dana. Odlično.
0ReTweets9Favorites·Details
@SlavicaPlavsic @evgenija_61 Zao mi je sto je komplikovano. Voleli bi da nam vise i cesce dolazite.
0ReTweets3Favorites·Details
@XeniaKsenija @GegulaMm Najsmesnije je ovo 'da nije bilo upliva politike'!!! Ej, na Evroviziji da nije bilo politike! Mora da je i Grcima i Kipranima isto tako krivo.
0ReTweets3Favorites·Details
Na najvećem moskovskom aerodromu, Šeremtjevo, petina radnika je na prinudnom odmosu, a aerodrom Vnukovo je najavio da će otpustiti 2000 radnika. Od početka rata protiv Ukrajine Rusija je zatvorila 11 manjih aerodroma. Good.
0ReTweets3Favorites·Details
@XeniaKsenija @GegulaMm Hvala. Deluje glupavo i podlozno politickom uticaju (ko bi rekao?). A jos glupavije zvuci ideja da se to dodeljuje nekoj ucesnici Evrovizije.
0ReTweets2Favorites·Details
@GegulaMm @XeniaKsenija Ne cudi me, ziveo sam tamo. I mnogo mi se dopala rumunska pesma.
0ReTweets2Favorites·Details
@XeniaKsenija @GegulaMm A jel digla tri prsta? I sta cemo sa Rumunom koji je pevao na spanskom?
0ReTweets1Favorites·Details
0ReTweets1Favorites·Details
Vučić ima istorijsku šansu da Srbiju povede ka Zapadu i uvede je u svet boljih i prosperitetnijih društava. Na tom putu bi prvo morao da uvede sankcije Rusiji, a zatim da prizna Kosovo. Ali... to se naravno neće desiti. U Srbiji neće biti bolje dok prethodno ne bude mnogo gore.
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Ksenijaxeniaksenija6
2GegulaMMgegulamm5
3Slavica Plavšićslavicaplavsic1
4Lidija XSevgenija_611
5MacJelenajeljefjelena1
6Pasticiokarbonarapasticiokarbon11