TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владимир Ђукановић 🇷🇸 @adv_djukanovic
#reach: 413954   ( 8th )
#followers: 8835   ( 1381st )
Елем, Русија је објавила мобилизацију за 300 000 људи. Пријавило се 870 000. Толико о "невиђеном отпору" према Путину и мобилизацији.
95ReTweets976Favorites·Details
Донекле бих разумео да нису гласали за извештај, али то што су гласали против најбољи је показатељ колико је опозиција незрела. Ван памети.
219ReTweets452Favorites·Details
Добро је када те савремена НДХ упоређује са Хитлером. Ваљда им је Адолф у срцу, јер само тада су имали државу. Додуше нацистичку.
203ReTweets468Favorites·Details
Срамота је да неко емитује програм из Луксемурга и да се лажно представља да је медији из Србије. https://t.co/rG42ykiPOw
187ReTweets501Favorites·Details
Држава је данас била на висини задатка. Спречено је да неко буде повређен, издржани су сви могући притисци, што са запада, што у мањој мери са истока, екстреми на обе стране су се доказали да су екстреми. Прошла је субота, од сутра, понављам, многи више немају тему.
178ReTweets257Favorites·Details
Презадовољни смо, јер нас са једне стране нападају екстреми који кажу да смо поклекли под Путиновом палицом и забранили шетњу, док нас са друге једнако нападају екстреми којима је криво што им нисмо дозволили да побију гејеве, јер нас је стиснуо Хил... Све је то одлично.
170ReTweets231Favorites·Details
Вучић је говором буквално прегазио демагоге и оне који воде политику путем друштвених мрежа. Просто је невероватна његова супериорност у односу на противнике. Посебно се то види у припремљености и изношењу чињеница. Једноставно, противник остаје нокаутиран.
63ReTweets403Favorites·Details
Дакле, бићу крајње искрен, Информер је са овим интервјуом погодио у суштину. Особа која је издржала вишегодишњу казну затвора због силовања нема кров над главом, нема посао, нема да једе, на њега друштво не обраћа пажњу и врло је извесно да може дело да понови.
103ReTweets132Favorites·Details
Вечно се вијорила и симбол српског јединства била.
Срби и Српкиње, ма где да сте, срећан вам празник српског јединства, слободе и националне заставе. https://t.co/rUTF5DQ9Uz
43ReTweets472Favorites·Details
Сви ви који се радујете објави мобилизације од стране Путина нисте при здравој памети, једнако као и ови који се радују да је то сада крај Русије. Сви сте подједнако луди. Буквално луди.
53ReTweets288Favorites·Details
Господо "родољуби", зашто сте напали српске полицајце? Да ли је то српски да Србин удари на Србина? Полицију нису напали гејеви, него ви господо "родољуби". Једном се боре за живот. Зашто сте то урадили?
42ReTweets428Favorites·Details
Ови што ликују зато што је покушан линч Драгана Ј.Вучичевића, баш ме занима како би реаговали када би неко новинара Н1 или НОВА С попреко погледао? Ви легитимизујете физички напад на власника медија. На новинаре и уреднике. Не видим сада ни НУНС, ни УНС да реагују.
72ReTweets136Favorites·Details
Прекините са страначким разликама и препуцавањима. Јединство нам је никад потребније.
67ReTweets137Favorites·Details
Није ни мало чудно што нас грађани, а посебно чланови и симпатизери СНС, стално питају због чега је дотична још увек министар и када ће коначно бити најурена из министарске фотеље за коју се залепила ево већ 10 година. https://t.co/xmg4zOZeDk
27ReTweets443Favorites·Details
Све док за једне примамо наређења од запада, САД, ЕУ, амбасадора Хила, а за друге од Путина и амбасадора Боцан-Харченка, то значи да водимо одличну и једину могућу политику, а да због тога бесни и једна и друга страна па нас преко њихових лајавих кербера оптужују.
30ReTweets328Favorites·Details
Човека који се представља да је новинар, извесног Ненада Кулачина, познајем док је извештавао из Скупштине, мислим за "Франкфуртске вести". И тада, као и сада, био је безвезњак. Када му неко плати ручак у скупшстинској мензи он му пренесе изјаву. То му је био домет.
24ReTweets426Favorites·Details
Сутра је све срачунато да се заправо иде на рушење Александра Вучића. Једни ће га оптуживати да штити гејеве, а други ће га оптуживати да крши људска права гејевима.Обе стране најдиректније раде против Србије, а за интересе неких других земаља и циљ је да се дестабилизује Србија.
42ReTweets102Favorites·Details
Као што рекох, једни те исти се вуцарају са протеста на протест. Небитно да ли је због рупа на путу, неког паркића, против рударења литијума, интервјуа у Информеру... Ради се о професионалним демонстрантима.
36ReTweets143Favorites·Details
Сви на молебан за светињу брака и породице у 19:30 испред храма Светог Саве.
30ReTweets178Favorites·Details
Држава је показала да ће увек спроводити њене одлуке, шетња се није догодила, а опет и да обезбеди сваког на нашим улицама. Две екстремне групације данас су послале ружну слику у свет, али битно је да је спречено насиље.
Већ сутра неки губе смисао битисања, јер немају више тему.
41ReTweets65Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Tviter Advokat 🇷🇸tviter_advokat1
2Draganadragana01031
3Jelena Stančićjelenastancic1
4Slavoljub.🇷🇸slavoljub0771
5Димитрије Карамаzовsrbija_ex_offo1
6Prof. Dr Milan ZARIĆ, plandemiologprofdrmzaric1
7Vladimirvladimirtodo1
8Nikola Nikolicnikolanikolicrs1
9Сташа Стојановићstasasns1
10Sandra Bozicbozicsandra1