TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
Vidim ispade djevojčici 20KM. Svirnem- ništa, stanem zovnem je- ništa, ode u kuću. Uzmem novac i pozvonim, otvara joj mama, zahvaljuje se žena. Ko je gospodin?
21Tweets10Users·Details
Pre 40 dana napustio nas je naš dragi Tviter profesor @karapandza. Bio je ovde od samog nastanka domaće tviter scene. Mnoge je dočekao i ispratio sa lajne. Zvali smo ga Raša vođa tviteraša. Siguran sam da borbu protiv gluposti i plagijata nastavlja na tom nekom boljem mestu
12Tweets12Users·Details
Vidim po nekim opskurnim ćoškovima Tvitera velika drama zato što je MEDICINSKI fakultet uveo da samo vakcinisani ili oni sa negativnim testom mogu ući na predavanja ili na posao.
Pa fala bogu! 👏
Ne, nego će da puste da studiraju antivakseri i da im isti takvi predaju medicinu.
12Tweets12Users·Details
Injaaaooo, kakve dirljive romantizovane uspomene iz detinjstva Malog bugarskog apartmandžije, tražio kao klinac da mu kupe enciklopediju 1000 zašto 1000 zato, sve mučenik hteo da sazna, samo doktorat morao da prepiše 😍 https://t.co/MtbOXOlRVj
15Tweets11Users·Details
Nisu propusnice resenje vec kazne za nenosenje maske i aktivna edukacija u vezi vakcina (skinuti veo misterije i objasnjavati 300 puta sastav,nacin zastite).
Propusnice ce samo da naprave jis veci otpor
20Tweets10Users·Details
Ko bi koga jebo,ko koga jebe i ko je koga odjebo sve vam se to vidi...
27Tweets9Users·Details
Za vilu Tome Nikolića čije mesečno održavanje plaćamo 4.000€, plaćamo još i pola miliona dinara godišnje za analizu vode u bazenu.

Jefinije je naučiti Tomu i rodbinu da ne pišaju u bazen.
27Tweets9Users·Details
napokon mi se stomak malo povukao ispod sisa do sada je uvek išao prvo stomak pa sve ostalo
27Tweets9Users·Details
Da li znate ko se krije iza maske? https://t.co/oEyviLZyzM
14Tweets11Users·Details