TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Srbija

MRDIĆ: Odlični rezultati u borbi protiv mafije

Espreso - pre: 22 min

Mrdić je pohvalio ministra Aleksandra Vulina i Radnu grupu MUP - Borba protiv mafije dala je ozbiljne rezultate. Svaka čast predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru Aleksandru Vulinu i njegovim saradnicima, BIA i Tužilaštvu na hrabrosti, efikasnosti, sjajnim akcijama i ...

EPIDEMIJA U SVILAJNCU: Koronom zaraženo još pet osoba

Novosti - pre: 1 sat

U ovoj opštini neznatno raste broj obolelih, jer su prekjuče bila samo dva obolela. Od početka epidemije, proglašene 16, marta, registrovano je 1.855 pacijenata, izlečeno je 1.725, u kućnoj izolaciji je 54 osoba, a na bolničkom lečenju 22 pacijenata.

DOSTA SU HRVATSKE FIRME VODILE KOLO! Smenjen Ljubiša Veljković sa mesta predsednika Skupštine UOS!

Republika - pre: 3 sata

Prema našim informacijama, danas je održana 11. vanredna sednica Skupštine Udruženja osiguravača Srbije, na kojoj su usvojene dve odluke. Prva je o razrešenju predsednika Skupštine Udruženja kojom je sa funkcije predsednika Skupštine rayrešen Ljubiša Veljković iz "Milenijum ...

LJUBIŠA VELJKOVIĆ SMENJEN SA MESTA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE "UOS": Hrvatske firme više neće voditi kolo

Srbija Danas
2 povezane vesti »

U Subotici počela manifestacija "Projektna nedelja"

RTV - pre: 2 sata

U Subotici je danas počela Projektna nedelja, jedinstvena školska manifestacija koja se u okviru naše zemlje održava samo u gradu na severu Vojvodine. Cilj manifestacije je, kako je istaknuot, da podstakne učenike i njihove nastavnike, da svoja znanja i veštine usmere na ...

REVAKCINACIJA GRAĐANA U VRANJU: Veliko interesovanje stanovništva za imunizaciju i dalje traje

Kurir - pre: 1 sat

Revakcinaciju zaposlenih mobilne ekipe Zdravstvenog centra danas će realizovati u preduzeću "Mineks" u Vranju. Drugu dozu vakcine primiće 20 ljudi. U selu Vlase u tamošnjoj zdravstvenoj stanici 38 meštana ovog i okolnih sela biće revakcinisano.

Autobos za vakcinaciju danas u Vreocima od 8 do 16 sati! Predsednik GO Lazarevac Goran Stević: 'Zahvaljujući ...

Pink - pre: 3 sata

Pored centralnog vakcinalnog punkta koji smo organizovali u Staroj hali SRC "Kolubara" i sedam izdvojenih punktova koje smo otvorili u seoskim ambulantama stanovnicima naše opštine, a naročito zaposlenima u RB Kolubara na raspolaganju je još jedan mobilni punkt za vakcinaciju.

Autobus za vakcinaciju danas u Vreocima od 8 do 16 sati!

Kurir
2 povezane vesti »

I američki vojnici delili paketiće u srpskim enklavama na Kosovu

Danas - pre: 2 sata

Udruženje Kraljevina Srbija, koje radi pod patronatom princa Aleksandra Karađorđevića, saopštilo je da je održana velika vaskršnja akcija deljenja paketića na Kosovu. Kako je precizirano, ovoga puta akcenat je bio stavljen na Kosovsko Pomoravlje.

Umesto parka za decu u centru Leskovca planiraju izgradnju višespratnice

Južne Vesti - pre: 1 sat

Zbog namere privatnog investitora da na mestu parka za decu koji se nalazi između 3 zgrade kod popularne "Pepeljugine vile" podigne stambenu zgradu, stanari okolnih zgrada organizovali su protest i kažu da će se boriti da na tom mestu i dalje ostane park.

Letnji red vožnje stigao pre leta, Nišlije se žale na gužve u gradskom prevozu

Južne Vesti - pre: 1 sat

Iako je u Nišu godinama kada nije bilo epidemije virusa korona počinjao 15. juna, kako navode iz Direkcije za javni prevoz, ove godine nisu sačekali da učenici odu na raspust i već su uveli letnji red vožnje. Nišlije ukazuju da su autobusi na pojedinim linijama krcati, zbog čega ...

ANTIĆ: Uplašen sam za budućnost Srbije ako Vučićeva oligarhija ostane na vlasti! (VIDEO)

Pravda - pre: 1 sat

Vratiti Kosovo ratom, je teoretski moguće, ali samo ako bi smo imali podršku Amerike, kaže istoričar Čedomir Antić. On smatra i da smo u stvarnosti previše slabi jer podršku Amerike nemamo, dok je Rusija previše daleko.