TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Srbija

Pretnje na liniji Vašington - Moskva: "SAD više neće sedeti skrštenih ruku, dok vi POGORŠAVATE STANJE U VENECUELI!"

Srbija Danas - pre: 9 sati

- Držаvni sekretаr je rekаo ruskom ministru inostrаnih poslovа Lаvrovu dа SAD i držаve regionа neće sedeti krštenih ruku, dok Rusijа pogoršаvа situаciju u Venecueli - nаvodi se u sаopštenju. On smаtrа dа "podrškа ruske vojske Mаduru" rizikuje dа produži strаdаnjа venecuelаnskog ...

Vučić liderima SzS: Spremite se za istinu

RTS - pre: 16 sati

Vlast u Srbiji dobija se na izborima, istakao je u autorskom tekstu predsednik Aleksandar Vučić, a delu opozicije okupljenom oko Saveza za Srbiju poručio da se "spreme za ...

OBOREN JE NEVIDLJIVI, IDE TALAS OD 200 AVIONA! Ovako su izgledale vojne beleške IZ ČASA U ČAS, 24. marta 1999.

Espreso - pre: 16 sati

Originalni spisi iz radne ratne sveske Komande naše vojske Prenosimo vam originalne spise iz radne sveske Komande naše vojske za vreme NATO bombardovanja 24. marta 1999. godine. - Proglašena je neposredna ratna opasnost. - Ma znamo naš zadatak.

Bokan, Vukašinović i Stojičević o mrežnom ratu protiv Srbije

Pravda - pre: 10 sati

Mehanizmi meke okupacije tema je promocije knjige "Mrežni rat protiv Srba" Slobodana Stojičevića koja će se održati u sredu 27. marta u 18 sati u Srpskom kulturnom prostoru u Novom Sadu, u Bulevaru Mihajla Pupina 3/III.

SAŠA JANKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE MNOGO VREMENA: Da li vas iznenađuje POVOD? (FOTO)

Espreso - pre: 16 sati

Sada se ponovo oglasio, i to u svom maniru! Bivši zaštitnik građana Saša Janković nije bio aktivan na društvenim mrežama već neko vreme. Nakon što je napustio PSG, može se reći da je nestao i na Tviteru. Ipak, sada se ponovo oglasio, i to u svom maniru.

Opozicija bi leba bez motike! Lideri SzS ne biraju sredstva da se dokopaju fotelja pa bi i SILOM da ruše legitimno ...

Pink - pre: 17 sati

Kako kažu sagovornici "Novog jutra", predstavnici Saveza za Srbiju svesni su da izborima ne bi postigli nikakav rezultat, pa im kao jedini način da smene Vučića ostaje nasilje. Ipak, kako ocenjuju sagovornici, narod je shvatio ciljeve pojedinaca iz SzS, o čemu govore i rezultati ...

Predsedništvo SNS popodne i o izborima

Pink - pre: 15 sati

Predsedništvo će razgovarati o svim aktuelnim temama, uključujući i pitanje izbora. Predsedništvo SNS saaće se danas popodne u 17 sati, a o zaključima i odlukama Predsedništva neko od funkcionera vladajuće stranke bavestiće javnost posle sednice, saznaje Tanjug.

ISTRAŽIVALI SMO: Koje su posledice, ako NE VAKCINIŠETE DETE

Pink - pre: 17 sati

Ukoliko ne vakcinišemo decu MMR vakcinom i ukoliko im ne obezbeđujemo imuni sistem na višem nivou po prirodi stvari će se povećati rizik od oboljevanja našeg potomstva. Stvaranjem sopstvenog i imunog sistema vaše dece, između ostalih stvari i vakcinacijom, obezbeđujete veći ...

SEĆATE LI SE PRIČE DA JE ĐINĐIĆ POZIVAO NA BOMBARDOVANJE SRBIJE? Ovo je CEO TEKST tog intervjua!

Espreso - pre: 18 sati

Tada je govorio da je vojna intervencija na Kosovu dovela do problema i da se međunarodna zajednica nikada nije bavila tim problemima! Pojedini političari su godinama tvrdili da je tadašnji lider DS Zoran Đinđić pozivao na nastavak bombardovanja Jugoslavije.

Ovo je ČUVENI INTERVJU Đinđića iz 1999. godine! Više NEMA DILEME da li je POZIVAO NA BOMBARDOVANJE!

Srbija Danas
2 povezane vesti »

Zaplenjeni novac na graničnim prelazima najčešče se vraća u budžet

Južne Vesti - pre: 13 sati

Ako se ne dokaže poreklo, novac koji se kao neprijavljen zapleni na graničnim prelazima, vraća se u budžet Srbije. Od početka godine skoro 190.000 evra koji su oduzeti na Graničnom prelazu Gradina je na ovaj način uplaćeno u budžet.