TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomija

Ozloglašeni bankarski gigant POVEĆAO PLATE “novajlijama” za čak 30%!

BizLife - pre: 15 sati

Ipak, to više nije slučaj. Goldman Saks nedavno je povećao plate i dao bonuse mnogim svojim zaposlenima, među kojima su u i mlađi bankari, koji sada kažu da je njihova plata veća za 30 odsto u odnosu na konkurenstku banku JP Morgan ili Morgan Stenli.

Odbor sjutra o poslovanju Skupštine u ranijim sazivima

RTCG - pre: 16 sati

B.Č.J. [ Mina ] Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu obaviće sjutra konsultativno saslušanje radi prikupljanja informacija i činjenica o postupanju i aktivnostima organa vlasti u vezi pronevjere novca i falsifikovanja isprava u računovodstvu ranijih saziva Skupštine.

U BiH u toku najskuplja jesenska sjetva u istoriji

6yka - pre: 15 sati

Jesensku sjetvu u Republici Srpskoj koja je u tijeku, mogle bi ugroziti rekordno visoke cijene repromaterijala, a prije svega mineralnih gnojiva, upozoravaju poljoprivrednici. Naime, cijena gnojiva je u posljednjih nekoliko mjeseci porasla za čak 400 posto, pišu Nezavisne novine.

Evo koliko iznose KAZNE za nenošenje KOVID PROPUSNICA

BizLife - pre: 15 sati

Nevakcinisanim građanima je neophodno da poseduju pi-si-ar ili antigenski test urađen u nekoj od državnih laboratorija. Izvor: RTS Foto: ...

Radojka Nikolić: Penzija nije samo briga države, pojedinac sam mora da razmišlja o starosti

RTS - pre: 20 sati

Glavna i odgovorna urednica magazina "Biznis" i "Ekonometar" Radojka Nikolić kaže za RTS da se u Srbiji slabo primaju promene u načinu života u skladu sa kapitalističkim modelom, pa većina građana ne razume da penzija nije samo briga države, već i da pojedinac sam mora da ...

ENNA Fruit otkuplja više od 10.000 tona domaće jabuke: 'Nešto su sitnije, ali izuzetne kvalitete'

Vecernji.hr - pre: 18 sati

"U Hrvatskoj se bilježi povećanje uroda sa 55.000 tona, na 65.000 tona, koliko je procjena za ovu godinu", objavili su iz ENNA Fruit Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000 tona jabuka, izvijestili su u ...

Struja isključena u 8,46 hiljada domaćinstava

RTCG - pre: 21 sati

M.M.Lj. [ Dan ] U Crnoj Gori je od početka godine do 20. oktobra, po nalogu Elektroprivrede (EPCG), isključenje 8,46 hiljada domaćinstava, koja nijesu uredno plaćala račune za električnu energiju. „U periodu od 1. januara do 20.

Bolje sestre žrtva vađenja šljunka iz Morače

RTCG - pre: 21 sati

B.Č.J. [ Dnevne ] Nova istraživanja koja su u toku pokazaće šta se desilo sa izvorom Bolje sestre, ali je izvjesno da je čovjek svojim djelovanjem uništio i Moraču i podzemne vode na teritoriji koja gravitira pomenutom izvoru. To je za Dnevne kazao prof.