TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Beograd

NEMA ZARAŽENIH OD VIRUSA NILA Ljudi još odolevaju groznici, dok se za komarce NE ZNA

Blic - 25.06.2019

Da li na teritoriji Beograda postoje komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila i dalje ostaje nepoznanica, kako niko od nadležnih u prestonici niti potvrđuje niti negira, a razlog tome je navodno nedovoljno prikupljenih podataka.

JOŠ JEDAN ŠOK SNIMAK IZ MAJURA, RAMPA NA PRUZI OPET PODIGNUTA: Mašinovođe zastanu, bace pogled, pa prođu! Meštani ...

Kurir - 25.06.2019

Rampa na pruzi u Majuru kod Šapca ni danas ne radi, sve vreme je podignuta, a životi vozača koji prolaze ulicom koja preseca prugu su nebezbedni. Kako čilatac Kurira javlja, već tri voza su od jutros od 4 sata prošla pored podignute rampe čime je ugrožena bezbednost mnogo ljudi.

STRAŠNO! NA JOŠ JEDNOM PRUŽNOM PRELAZU PODIGNUTA RAMPA: Meštani Resnika strahuju da ne dođe do veće tragedije (KURIR TV)

Kurir
2 povezane vesti »

POPODNEVNI ŠPIC Kolone u Takovskoj, u ostalim ulicama gužve, ali se prolazi

Blic - 25.06.2019

Ovog popodneva na beogradskim ulicama nema dužih zadržavanja. Veća frekvencija saobraćaja je na Pančevačkom mostu i Gazeli, kao i na Trgu Nikole Pašića. Usled radova u Ulici 27. marta i izmena režima gradskog prevoza, u Takovskoj se već standardno prave kolone sa dužim ...

SKUPŠTINA GRADA Deo opozicije i dalje bojkotuje sednice, komešanje ispred sale

Blic - 25.06.2019

Sednica Skupštine grada Beograda, sa pozamašnim dnevnim redom, još nije počela iako je bila zakazana za 10.00 časova, a deo opozicije predvođen Savezom za Srbiju, ni ovoga puta neće prisustvovati zasedanju. U holu je došlo do kraće rasprave poslanika opozicije i pojedinih ...

Make room for a new bloom: Otvoren konkurs za nagrade #kaktus2019

Telegraf - 25.06.2019

Marketing mreža raspisala je konkurs za 5. nacionalnu dodelu godišnjih nagrada KAKTUS 2019. Nagrade se dodeljuju u 23 kategorije, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj ...

VESIĆ: Beograd se razvija, samo Ðilas propada!

Informer - 25.06.2019

Član Predšedništva SNS Goran Vesić odbacio je danas navode predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa o završnom računu gradskog budžeta za 2018. godinu, navodeći da se sada mnogo više investira i gradi nego u vreme dok je Ðilas bio gradonačelnik.

SzS tvrdi da nedostaju investicije, Vesić odgovara: Beograd se razvija, samo Ðilas propada

Telegraf

Vesić: Beograd se razvija, samo Ðilas propada

Pink
3 povezane vesti »

Skupština Beograda: Izmena plana detaljne regulacije

Danas - 25.06.2019

Na današnjoj sednici Skupštine Beograda usvojene su izmene i dopune plana detaljne regulacije za kompleks Autobuske i Železničke stanice u Bloku 42 i za privrednu zonu Gornji Zemun. Glavni gradski urbanista Marko Stojčić istakao je da je ideja da se čitava teritorija grada ...

Jutro bez gužvi, saobraćaj pojačan samo na Autokomandi

Blic - 25.06.2019

Ovog jutra saobraćaj se odvija umereno i bez većih zadržavanja na standardnim deonicama kao što su mostovi Gazela, Pančevački i Brankov. - Beogradske ulice su čiste, kao da su svi na odmoru, nema gužvi uopšte - rekli su iz Beogradskog taksija za "Blic".

Prošli smo ulicama Borče dva dana posle potopa: Mutna voda se povlači, a ostaju smrad, vlaga i strah

Telegraf - 25.06.2019

Dva dana nakon obilne kiše, stanovnici naselja sa leve obale Dunava saniraju posledice , nestali psi, plafoni koji prokišnjavaju, mokri podovi i strah da će se takva kataklizma ponoviti , ostali su nakon što se ogromna količina vode povukla iz .

Direktor "Čistoće" obišao poplavljena naselja

Telegraf - 25.06.2019

Nakon obilnih pljuskova sa grmljavinom i jakog vetra, u nedelju 23. juna 2019. godine pojedini delovi Beograda su bili potopljeni Najkritičnije je bilo u naseljima leve obale Dunava - Borči, Ovči, Krnjači i Kotežu.

Direktor Čistoće obišao poplavljena naselja - Kabasti otpad oštećen poplavom BESPLATNO će biti odnošen

Pink
2 povezane vesti »