TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Beograd

Rekonstrukcija beogradskih tržnica: Kalenić pijaca gotova do kraja 2020. godine

Novosti - pre: 1 sat

Završava se projektna dokumentacija za radove na tri gradske pijace. Opcije za garažu - ispod tržnice ili u Viškoj REKONSTRUKCIJA Kalenić pijace, koja je započeta još 2016. godine, očekuje se da bude završena do kraja ove godine.

OTKUD LJUDI U ZAŠTITNIM ODELIMA PORED KOLA HITNE POMOĆI U BG? Pozvali smo HITNU, njihove reči su nas ZABRINULE

Espreso - upravo objavljeno

Da li treba da budemo zabrinuti? Ekipa Espresa snimila je fotografiju u kojoj se jasno vidi ekipa Hitne pomoći u zaštitnim odelima u samom centru Beograda. Fotografija je nastala na Vračaru, u Njegoševoj ulici.

Beobuild: Da li su iscrtane trase budućeg metroa najbolje za Beograd?

Blic - pre: 1 sat

Višedecenijski planovi o izgradnji metro sistema ponovo su aktuelizovani pre nekoliko godina, a ovaj poslednji pokušaj da se projekat pokrene sa mrtve tačke doneo je i neke vrlo radikalne promene u čitavom konceptu.

Nacionalni dan Kuvajta

Politika - pre: 14 sati

Ambasador Kuvajta u Srbiji Jusuf Ahmad Abdulsamad organizovao je prijem u hotelu „Hajat” povodom nacionalnog dana svoje zemlje. Obraćajući se zvanicama, on je podsetio da Kuvajt obeležava 59 godina nezavisnosti i 29 godina oslobođenja, kao i 14.

Nacionalni dan Kuvajta obeležen u hotelu "Hajat"

Tanjug
2 povezane vesti »

UMILNI GLASOVI MALIŠANA SA PALILULE: Horić Sveti Simeon Bogoprimac obeležio 14. rođendan (VIDEO, FOTO)

Kurir - pre: 17 sati

U crkvi Svete Marije Magdaline Ravnoapostolne u belopotočkoj parohiji na Avali, horić Sveti Simeon Bogoprimac, koji sa pravom baštini ime Leve obale Dunava, jer u sebi sabira učenike iz tri Osnovne škole opštine Palilula (Vasa Pelagić - Kotež, Kraljica Marija Karađorđević - Ovča ...

„Ekonometar” i Magazin „Biznis” obeležili 15. rođendan

Politika - pre: 14 sati

Časopis „Ekonometar” i Magazin „Biznis” obeležili su u hotelu „Kraun plaza” deceniju i po izlaženja i svog uspešnog rada. Glavna i odgovorna urednica ovih listova Radojka Nikolić istakla je da bi trebalo kao društvo da budemo više okrenuti ekonomiji nego politici.

Terme pod parkom

Politika - pre: 19 sati

Akademski park jedinstvena je gradska oaza čija nedra skrivaju nešto što nemaju mnogo poznatiji svetski parkovi. U levom uglu parka, u pravcu ka Etnografskom muzeju, ispod naslaga zemlje nalaze se ostaci rimskog javnog kupatila nastalog u drugom veku.

DA LI SU ŽENE ZASTUPLJENE U VLASTI?Više od 45% odbornika u Skupštini Beograda su dame, ali ih je MALO u samom vrhu

Blic - pre: 23 sati

Mnogo se bure podiglo oko odluke da barem 40 odsto izbornih lista na predstojećim izborima moraju da čine pripadnice lepšeg pola. Kada se govori o rodnoj ravnopravnosti u našoj zemlji, činjenica je da, iako postoje veliki pomaci, žene i dalje nisu dovoljno zastupljene u ...

Vraća se kruna na Igumanovljevu palatu

Politika - pre: 22 sati

Dugo se među delom Beograđana, pogotovu onih koji neguju sećanje na nekadašnji izgled glavnog grada, zagovara rekonstrukcija Terazija kojima bi se vratila predratna obeležja. Pitanje je koliko je to realno jer bi zahtevalo ogromne promene, pre svega saobraćajne, ali to ne znači ...

Fontana, moderne klupe, zelenilo i teretana na oko 7.000 kvadrata: Stanovnici Altine konačno dobijaju PARK za ...

Novosti - pre: 23 sati

Pri kraju idejni projekat kompleksa za odmor i zabavu u zemunskom naselju. Vrednost radova 47 miliona dinara DUGOOČEKIVANA izgradnja parka u zemunskom naselju Altina trebalo bi da počne u toku ove godine. Na parceli površine od 7.000 kvadrata biće napravljen kompleks za ...