TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Balkan

Policija na presici: Nepromjenjivo je utvrđeno da je policajac curu usmrtio slučajno

Index.hr - pre: 15 sati

OSJEČKA policija održala je presicu u slučaju smrti 21-godišnje djevojke koja je u srijedu navečer usmrćena iz službenog policijskog pištolja u stanu u Osijeku. "Provodi se niz dokaznih radnji. Ovo je teško kazneno djelo, može se dobiti do 8 godina zatvora.

Makarski gradonačelnik: Nastavak apartmanizacije će nas uništiti

Index.hr - pre: 15 sati

MAKARSKI gradonačelnik Zoran Paunović poručio je da u slučaju nastavka postojećih trendova u turizmu, odnosno ako se ne izmijene zakoni, komunalna infrastruktura neće izdržati jer će je uništiti novi val apartmanizacije, zbog čega je zatražio pomoć Ministarstva turizma.

Nađi: Neradne nedjelje gase radna mjesta

Index.hr - pre: 16 sati

PREDSJEDNIK Fokusa Davor Nađi upozorava kako Zakon o trgovini, prema kojemu su one nedjeljom većinom zatvorene, gasi radna mjesta jer se otvaraju trgovine koje elektronskom naplatom artikala u potpunosti zamjenjuju blagajnice.

Umirovljenici zajedno: Nezadovoljni smo, 1. listopada ćemo to i pokazati

Index.hr - pre: 18 sati

NA DANAŠNJOJ tiskovnoj konferenciji političke platforme Umirovljenici zajedno na kojoj su sudjelovali Lazar Grujić, Milivoj Špika, Milivoj Tičarić, Mladen Novosel i Dražen Štiglić predstavljen je program obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba 1. listopada.

Zatvorena Podravkina tvornica za preradu rajčica u Umagu. Radila je od 1969.

Index.hr - pre: 17 sati

NEZAVISNI saborski zastupnik Marin Lerotić upozorio je danas da je ovih dana prestala s radom Podravkina tvornica za preradu rajčica u Umagu, koja je radila od 1969. godine, ocijenivši to tužnim danom za istarsku poljoprivredu. Ističe kako je još u rujnu 2021.

Užas u rajskoj uvali u Hrvatskoj: Hotel izlijevao fekalije u more gdje se gosti brčkaju

Radio Sarajevo - pre: 22 sati

U predivnoj uvali Osibova na otoku Braču, ljudi se kupaju misleći kako je uvala gotovo netaknuta. Naoko čisto more zapravo vara. Obližnji hotel cijelo ovo vrijeme ispušta opasne spojeve u more putem kanalizacije.

''UJUTRU SE KUPAJU U SOPSTVENIM FEKALIJAMA'': Poznati resort u Hrvatskoj ZAGAĐUJE svakodnevno more, deci nikle IZRASLINE svud po telu! (FOTO,VIDEO)

Republika
2 povezane vesti »

Središte Zagreba zatvoreno za sav promet, besplatan je prijevoz busevima i tramvajima

Index.hr - pre: 23 sati

U POVODU završetka Europskog tjedna mobilnosti i obilježavanja Europskog dana bez automobila, Grad Zagreb je za 22. rujna osigurao besplatan prijevoz tramvajima i autobusima na području cijelog Zagreba kako bi potaknuli građane da što više koriste javni prijevoz.

VRISKA STRANIH AGENATA: Dodik raspametio Brisel

Pravda - 22.09.2023

Iz kancelarije Evropske unije ističu da je nacrt u direktnoj suprotnosti s više puta iskazanim opredeljenjem rukovodstva Republike Srpske za unapređenje evropskih integracija, piše Raša Tudej. Evropska unija snažno apeluje na Vladu Republike Srpske da bez odlaganja povuče iz ...