TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Balkan

Dijaspora u parlamentu - dodatni glasovi ili stvarna pomoć

Al Jazeera - 21.04.2018

Iz bh. entiteta Republika Srpska potekla je ideja da se i dijaspora uključi u politički, privredni, ali i društveni život. Dijaspora posjeduje kombinaciju fleksibilnosti i životnog iskustva, ponesenog iz zemlje porijekla, te obrazovanja, navika i radne discipline, stečenih na ...

Dijaspora ponižena i odbačena

Vesti Online
2 povezane vesti »

Mladi pijanista iz Novog Grada osvojio prvu nagradu u Parizu

Blic - 21.04.2018

Mladi pijanista Nikola Đorojević iz Novog Grada osvojio je prvu nagradu na 14. Međunarodnom takmičenju pijanista “Nikolaj Rubinštajn” u Parizu. Kako je potvrdila njegova majka Milena, Nikola je osvojio maksimalan broj bodova kao najbolji u svojoj kategoriji.

Bacili 60 kilograma marihuane i pobegli u Albaniju

Blic - 20.04.2018

Crnogorska policija na pešačkoj stazi koja vodi iz Albanije preko granične linije u Crnu Goru pronašla je tri džaka sa oko 60 kilograma marihuane koja su ostavila tri lica, a zatim pobegla na teritoriju Albanije.

NESVAKIDAŠNjI ULOV CRNOGORSKE POLICIJE: Pronađeno 60 kilograma skanka

Novosti

Na puteljku između Albanije i CG našli...

Mondo

(Foto) crnogorska policija zaplenila 60 kilograma marihuane!

Srbija24

Press Blic BKTV

7 povezane vesti »

Potpredsednica SBB kandidat za Predsedništvo BiH?

B92 - 21.04.2018

Adisa Omerbegović-Arapović, potpresednica Saveza za bolju budućnost BiH (SBB) mogući je kandidat za člana Prededsedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda. Redovn izbori u BiH biće održani početkom oktobra, izborna kampanja je počela davno I uveliko traje, a Omerbegovićeva nije ...

(VIDEO) VELIKI POŽAR U ZAGREBU: Gorela zgrada u blizini Muzeja savremene umetnosti, građani vikali u panici GORI, ...

Kurir - 21.04.2018

Radi se o zgradi koja je još u izgradnji. Vatrogasci su u međuvremenu ugasili požar, ali dok je vatra buktala na zgradi su bili radnici. Zasad nema informacija da li neko povređen. Prema izjavama svedoka, požar je izbio oko 10 sati ili malo iza 10 sati.

"NAJODANIJI POSLUŠNIK": Brisel zaslužan što se Milo „održava na aparatima“, a Crnogorci "taoci"...

Pravda - 21.04.2018

Građani Crne Gore polako postaju taoci neke vrste simbioze između Mila Đukanovića i Evropske unije, a za takvu situaciju snosi veliku odgovornost i zvanična crnogorska opozicija, jer sve opozicione parlamentarne stranke u Crnoj Gori zdušno podržavaju ulazak zemlje u EU, kaže ...

Lakić: Čekajući proljeće u Crnoj Gori

R.S.Evropa - 21.04.2018

Igor Lakić је lingvista i vanredni profesor Filološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Bio je dekan Instituta za strane jezike Univerziteta Crne Gore od 2004. do 2012. godine, i njegov prodekan od 1995. do 2004.

Makedonka pušila džoint na ulici, sprdala se kako joj niko ništa ne može, a onda...

Telegraf - 21.04.2018

Ovo je zdravo, nikoga do sada nije ubilo, leči rak, parkinsonovu bolest, govorila je devojka Toliko dobru karmu imam i Bog me voli, niko mi ništa ne može, nisam završila u zatvoru, govorila je devojka dok je hodala ulicama pušeći , ali se grdno prevarila.

Predsednik suda EU ne savetuje Slovenije tužbu protiv Hrvatske

Blic - 20.04.2018

Predsednik suda Evropske unije sa sedištem u Luksemburgu Kun Lenerts je povodom pisma Slovenije Evropskoj komisiji, kojim je Ljubljana najavila tužbu protiv Hrvatske vezane za arbitražu grančnog spora, izjavio da bi bilo najbolje da obe zemlje sporazumno slučaj iznesu pred sud ...

PREDSEDNIK SUDA EU PORUČIO SLOVENIJI: Nemojte da tužite Hrvatsku, bolje spor rešite na drugi način

Kurir

Iz EU poručili Sloveniji: Nemojte da tužite Hrvatsku

Vesti Online
3 povezane vesti »

ZAPALJEN AUTOMOBIL U SPLITU: Vatra se proširila na još dva vozila

Kurir - 21.04.2018

Vatra je zahvatila i "opel astru" i još jedno vozilo. Požar je gasilo šest vatrogasaca, a policija će danas uviđajem utvrditi uzrok požara. U poslednje dve godine u Splitu i okolini zapaljeno je na desetine automobila. Policija je rešila tek manji deo tih slučajeva.