TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zabava

BLISKI SUSRET SA NEMANI! Čovek je zaronio, a onda mu je prišla ova ZVER i uradila nešto čudno (VIDEO)

Kurir - pre: 17 sati

Svi mislimo da je ronjenje zaista zanimljivo i da se mnoge strašne, ali i lepe stvari nalaze pod vodom. Ovaj video to i dokazuje. Čovek je na sebe navukao ronilačko odelo, svu opremu i zaronio u dubine okeana. Dok je uživao u prizorima sa dna mora ispred njega pojavila se prava ...

Da li biste platili kartu da posetite selo u kome živi 20 mačaka i 12 ljudi

RTS - pre: 12 sati

Jedno od najživopisnijih sela u Italiji nije obična turistička destinacija, a nisu obični ni njegovi meštani. U seocetu Čivita di Banjoređo živi dvadesetak mačaka i dvanaestoro ...

DA ČOVEK NE POVERUJE SVOJIM OČIMA! Zakačili čamac za auto, vukli ga po snegu, pogledajte šta se na kraju desilo (VIDEO)

Kurir - pre: 16 sati

Ovaj smehotresni video dolazi iz gradića Tri Rivers u američkoj saveznoj državi Mičigen. Vidimo jednu pomalo ludu ekipu koja se do suza smeje i zabavlja. Čovek vozi automobil na koji je lancima zakačen čamac koji vuče po snegu.

LADA PROKLIZALA I KRENULA PRAVO KA MOMKU! Neverovatnim potezom izbegao je da ga zgnječi! (VIDEO)

Kurir - pre: 16 sati

Sneg i led na putu ne samo što otežavaju kretanje, već stvaraju i situacije koje je mogu biti opasne kako za one u vozilima, tako i za one koji se nalaze na ulici. Snimak iz Jermenije pokazuje baš takvu situaciju.

Mama brutalno iskreno otkrila kako izgleda spolni odnos nakon djece

Index.hr - pre: 8 sati

MAMA četvero djece odlučila je iskreno progovoriti o intimnim odnosima nakon što su ona i suprug povećali obitelj. Naime, ta tema je još uvijek tabu i rijetki progovaraju koliko je ponekad teško pronaći pet minuta za partnera i zabavu pod plahtama.

Šta linije srca na dlanovima otkrivaju o ljubavnim odnosima

Radio Sarajevo - pre: 8 sati

Zanimljivo / Šta linije srca na dlanovima otkrivaju o ljubavnim odnosima 17. 01. 2020. u 21:07:00 Radiosarajevo.ba Spojte dlanove i pogledajte kako izgleda linija srca, odnosno ljubavi - to je jedna od četiri najnaglašenije linije na dlanu, a proteže se otprilike vodoravno preko ...

NAJLJIGAVIJI VIDEO NA INTERNETU! Dečak je prišao da pomazi LAMU, a ona mu se gadno osvetila (VIDEO)

Kurir - pre: 15 sati

Deca u ZOO vrtu znaju često da se loše provedu, a ta sudbina zadesila je i ovog dečaka. Bio je to zaista lep dan kada je ovaj dečak krenuo sa roditeljima u zoo vrt, kako bi uživao gledajući životinje i družeći se sa njima.

KAKAV FRANCUSKI POLJUBAC! Romantični medvedi se ljube, ne obaziru se na radoznale poglede, LJUBAV JE U VAZDUHU! (VIDEO)

Kurir - pre: 14 sati

Zoološki vrt u Budimpešti ima najromantičnije polarne medvede. Oni toliko uživaju u svojoj ljubavi da se ne obaziru ni na posetioce, ni na čuvare zoo vrta. Po ceo dan šetaju zajedno, dremaju, gledaju jedno u drugo i ljube se.

NIŠTA SLAĐE NISTE VIDELI! Ko kaže da psi ne razumeju naš jezik, videćete da je to laž (VIDEO)

Kurir - pre: 14 sati

Pas je jedan od najomiljenijih čovekovih ljubimaca, a često nas svojom inteligencijom oduševe. Mnogo puta smo se zapitali da li oni zaista razumeju naš jezik kada urade baš sve što im kažemo? Ovaj video koji se pojavio na društvenim mrežama govori baš o tome.