TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zabava

Šta znače mali simboli i logo znaci na vašim kozmetičkim proizvodima?

Crnobelo - pre: 13 sati

Kozmetika koju svakodnevno koristimo proizvedena je od najrazličitijih sastojaka koji moraju biti navedeni na pakovanju. Ali, pored njih, postoji još nekoliko simbola koji se redovno nalaze na ambalaži kozmetičkih proizvoda.

Ne diraj lava dok spava... Ali čim se probudi, spreman je za nežnost (VIDEO)

Telegraf - pre: 15 sati

Makar ovaj lavić jeste Kakvo ime dati svom ljubimcu, često je delikatno pitanje. Nije poznato da li je ovaj čovek svog lavića nazvao Simba, ali gotovo da je podjednako sladak kao i čuveni prestolonaslednik iz crtanog filma.

Na ovu plažu hrle turisti širom sveta da bi probali njeno kamenje: Azurno more i kao sneg beli pesak jedinstveni su na ...

Telegraf - pre: 15 sati

Za ovu plažu su znali samo lokalni meštani, a vremenom je postala popularna širom sveta Malo ljudi zna da je špansko Fuerteventura, drugo ostrvo po veličini arhipelaga domaćin jedne od najlepših i najčudnijih plaža na svetu, " kokica".

Od najnovijeg internet izazova se mnogima povraća: Tinejdžeri se snimaju dok grickaju i žvaću kredu

Telegraf - pre: 15 sati

Upućeni objašnjavaju da među onima koji se upuštaju u ovaj izazov sigurno ima onih koji pate od poremećaja u ishrani Društvene mreže već dugo nisu samo platforme za druženje, i trendovima koje pokreću na njima.

Loša karma i kako je izbeći!

Svet Plus - pre: 11 sati

Reč karma je sanskritskog porekla i označava akciju. Ona je ekvivalent Njutnovom zakonu koji kaže “svaka akcija mora imati reakciju”. Zakon uzroka i posledice nije neko kažnjavanje, već postoji zbog učenja i razvoja.

TVRDOGLAVA OVCA - Šest godina bežala od gazde da je ne bi ošišao! (FOTO)

Pink - pre: 13 sati

Skrivala se u pećini. Ovca koja se zove Šrek pobegla je od svog stada na Novom Zelandu te se sakrivala u pećini šest godina, izbegavajući šišanje. Kada su je meštani pronašli imala je toliko vune da je bilo teško razaznati da li se uopšte radi o ovci.

(VIDEO) SE*S SKANDAL SVETSKIH RAZMERA: Par se popeo na vrh Keopsove piramide i SNIMAO ŽESTOK SE*S

Srbija Danas - pre: 8 sati

Danski fotograf Andreas Hvid sa svojom je partnerkom posetio Keopsovu piramidu u Gizi, a posetu su ovekovečili na pomalo neuobičajen način - seksali su se na vrhu i to snimili. Fotografije i snimci završili su na internetu i izazvale bes egipatske javnosti.

ROMEO I JULIJA, ALI PSEĆA VERZIJA! Ništa ne može da spreči njihovu ljubav! (VIDEO)

Kurir - pre: 13 sati

Nisu kao Kapuleti i Monteki, porodice Julije i Romea, ali ljubav između ova dva komšijska psa naišla je, takođe, na prepreku. Da budemo precizniji - na visoku ogradu. No, može li stvarno jedna ograda da zaustavi pseću ljubav? Naravno da ne.

Ovako se zabavljaju Rusi: Masovno driftuju na ledu dok ih juri policija (VIDEO)

Telegraf - pre: 10 sati

Zimski uslovi na putu mnogima su pravi košmar, ali neko obožava da luduje kolima na ledu u zimskim uslovima mnogima podiže pa vozači u gradu Ufe upravo ovako uživaju u zimskim čarolijama. Dok su oni driftovali na zaleđenom trgu, pojavila se policija u nameri da legitimiše ...

Scena užasa na protestu taksista: Vozač se polio benzinom i zapalio u Južnoj Koreji (VIDEO)

Telegraf - pre: 10 sati

Iza sebe je ostavio pismo u kome objašnjava zbog čega se odlučio na ovakav čin iz se zapalio tokom protesta protiv aplikacije za prevoz (KaKaoTalk). Vozač (57) se polio gorivom dok je sedeo u automobilu, pa se potom zapalio.