TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tehnologija

Emailovima sa navodnim izveštajima o Covid-19 sajber-kriminalci šire NetSupport Manager

Informacija - pre: 9 sati

Microsoft je upozorio na napade u kojima se kao tema koristi COVID-19 a čiji je cilj instalacija alata za daljinsku administraciju NetSupport Manager. Microsoft je na Twitteru opisao kako se ovaj alat širi preko malicioznih Excel dokumenata.

HTC Vive Cosmos: Lakši ulaz u VR, ali nedostaje 'wow' efekt

Vecernji.hr - pre: 10 sati

Isprobali smo HTC-ov uređaj za virtualnu stvarnost "Živio ti nama u zanimljivim vremenima!" Ova omiljeno-omražena fraza bila je vrlo prikladna u posljednja dva mjeseca izolacije zbog pandemije koronavirusa. Uz sve muke i neizvjesnosti, mnogi su pribjegavali humoru kako bi si ...

Pac-Man uskoro na Twitchu

PC press - pre: 9 sati

Pac-Man će biti omogućen za igranje na Twitchu , i to će krenuti od juna, najavljeno je od strane Bandai Namco i Amazon Games . Da biste igrali igru Pac-Man Live Studio , treba da otvorite namenski Twitch kanal , a igranje će biti jedino moguće iz pretraživača .

Google Messages dobijaju end-to-end enkripciju

PC press - pre: 9 sati

Izašlo je najnovije ažuriranje za Google Messages , a sa njim i novi zanimljivi detalji. Naime, reč je o analizi koja je pokazala da će Google Messages uskoro dobiti end-to-end enkripciju . predstavlja RCS servis u komunikaciji, i naslednik je SMS servisa .

Kineski AI TV spiker oponaša ljudske glasove i gestove u 3D-u

PC press - pre: 9 sati

Kineska državna novinska agencija Xinhua dodala je AI 3D spikera svom portfoliju virtuelnih prezentera . Nazvan Xin Xiaowei , avatara su zajednički razvili Xinhua i pretraživač Sogou. 3D spiker je napravljen po uzoru na Zhao Wanwei, reportera novinske agencije iz stvarnog života ...

Samsung razvio novi security čip za telefone

PC press - pre: 9 sati

Samsung je lansirao novi secure element (SE) čip , čija namena je zaštita privatnih i osetljivih podataka koji se nalaze na mobilnim telefonima . Čip koji ima oznaku S3FV9RR osmišljen je kao samostalno rešenje koje radi u saradnji sa bezbednosnim softverom.

StarCraft i džinovska tastatura za ozbiljne gejmere

PC press - pre: 9 sati

koja zauzima čitavu površinu stola pojavila se i postala omiljeni dodatak profesionalnog gejmere Lim “Larva” Hong Gyua, koji se fokusira na video igru StarCraft. Ovaj gejmer je već poznat po tome što je u Zotac finalu 2017.

Patent sugeriše da će Samsung Galaxy Fold 2 biti vodootporan i imaće duži displej za obaveštenja

Benchmark - pre: 10 sati

Novi patent kompanije Samsung Electronics ukazuje na nekoliko karakteristika dolazećeg Galaxy Fold 2 fleksibilnog telefona. Sajt LetsGoDigital je kreirao rendere zasnovane na skicama i informacijama iz patenta, a fotografije pokazuju novu vrstu eksternog displeja za uređaj.

EKSKLUZIVA: Ovo je Samsung Galaxy Note 20+, procurelo sve! (FOTO, VIDEO)

Mondo

Samsung Galaxy Note20 telefoni će imati velike ekrane i S20 Ultra karakteristike

Benchmark
3 povezane vesti »

"Arogantni" SpaceX u srijedu ima priliku pokoriti čitavu svemirsku industriju

Dnevnik.hr - pre: 11 sati

Zabrljao sam prva tri lansiranja, propala su. Srećom je četvrto, a to su bili zadnji novci koje smo imali, uspjelo. Da nije, danas ne bi bilo SpaceXa. Sudbina nas je voljela toga dana , rekao je osnivač i glavni inženjer kompanije Elon Musk prije nekoliko godina.

Kako su Elon Musk i Gwynne Shotwell stvorili SpaceX

Index.hr

Kako je nastala Muskova firma SpaceX?

6yka

Ilon i Gvin - rok zvezde svemirske industrije

N1
4 povezane vesti »

Vlasnici iPhonea žale se na čudne obavijesti zadnjih dana, jeste li ih uočili i vi?

Index.hr - pre: 10 sati

KORISNICI iPhonea i iPada posljednjih su se dana požalili na velik broj ažuriranja koja im se stalno iznova nude. Dakle mnogim korisnicima operativnih sustava iOS posljednjih dana nudi se velik broj ažuriranja koja su već ranije skinuli.

Katastrofalne greške Majkrosofta: Novo ažuriranje za Windows 10 briše podatke

Republika

Opet problemi sa "desetkom"

Srbija Danas

KORISNICI AJFONA VEĆ DANIMA IMAJU OVAJ PROBLEM! Svako malo im stiže dosadno obaveštenje, ali se to LAKO MOŽE REŠITI!

Informer
4 povezane vesti »