TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Automobili / Motori

Na tržištu automobila u EU i dalje najjača „Grupa Folksvagen“

Danas - 19.11.2019

Broj novih, prvi put registrovanih automobila u EU od početka ove godine do kraja oktobra opao je za 0,7 odsto u poređenju s deset meseci 2018, saopštilo je danas u Briselu Udruženje autoindustrije Evrope (ACEA).

Prodaja novih automobila u EU opala: Folksvagen i dalje dominira

B92

DOBRO samo NEMCIMA: Blag opravak evropskog tržišta automobila

Mondo
3 povezane vesti »

NOVO ISKUSTVO U VOŽNJI: Nova alfa romeo đulija i novi stelvijo MY2020!

Kurir - 20.11.2019

Evolucija u tri pravca: tehnologija, autonomna vožnja, povezanost! U svakom Alfa Romeo automobilu, vozači su uvek uživali u najboljoj tehnologiji spojenom sa neprocenjivim tehničkim nasleđem, i nepobedivim, uzbudljivim iskustvom u vožnji, koje nudi svaka kreacija ovog brenda.

Zvanično – Alfa Romeo Giulia i Stelvio za 2020. FOTO/VIDEO

B92
2 povezane vesti »

TROŠE KO LUDI: Za vožnju ovih "JAPANACA" treba reka goriva

Srbija Danas - 20.11.2019

Iako je većini kupaca jedan od glavnih kriterijuma prilikom izbora automobila ekonomičnost, nisu svi profitabilni, ali ipak i za njih ima mesta na tržištu. Među vozilima koja najviše troše su pre svega veliki SUV-ovi, a u ovom segmentu su među glavnim "igračima" na tržištu ...

NEZAMISLIVO: Legendarni MUSTANG dobio električnu verziju

Srbija Danas - 20.11.2019

Ford je zvanično je predstavio svoj prvi električni automobil – krosover Mustang Mach-E. Mach-E je prvi električni Mustang i prvi krosover Mustang u istoriji popularnog automobila koji je prodat u više od 10.000.000 primeraka.

"JAPANAC" U POLJSKOJ: Tojota sprema novi MOTOR

Srbija Danas - 20.11.2019

Uporedo s povećanjem prodaje hibridnih vozila u Evropi, rastu i Tojotina ulaganja u lokalne proizvodne pogone. "Toyota Motor Manufacturing Poland" (TMMP), u mestu Jelč-Laskovice, počela je proizvodnju novog dvolitarskog benzinskog motora.

OVO MORATE DA URADITE: Šta je potrebno da vaš "LJUBIMAC" bude spreman za ZIMU?

Srbija Danas - 20.11.2019

Temperature su sve niže, pa bi postepeno trebalo spremati i svoje automobile za zimski period. Više od dve nedelje na snazi su i zakonske norme za zimski period, uključujući gume, koje zbog visokih temperatura i izostanka snežnih padavina nisu bile i striktno potrebne.

IMAJU PROBLEM SA KOČENJEM: 400.000 ovih automobila POVUČENO sa tržišta

Srbija Danas - 20.11.2019

Japanski Nisan opozvao je skoro 400.000 vozila u SAD zbog kvara kočionog sistema koji uzrokuje curenje kočione tečnosti što može da izazove požar u automobilu. Opoziv uključuje modele sedan Maksima 2016-2018, luksuzni Infiniti QX60 krosover 2017-2019, SUV Murano 2015-2018.

JAPANCI SE RADUJU: Ukinuli kompakt limuzine pa izgubili KUPCE

Srbija Danas - 20.11.2019

Među žrtvama novih potrošačkih trendova u auto-industriji su i sedani, čija se ponuda na američkom tržištu proredila. Tako je nedavno u SAD okončana proizvodnja limuzinskih verzija modela "Chevrolet Cruze i Ford Focus".

ZABRANA UVOZA POLOVIČNO REŠENJE: Šta će biti sa onim koje već vozimo?

Srbija Danas - 20.11.2019

Tehnički pregled na kojem bi se merila količina štetnih izduvnih gasova svih automobila i tipova motora bila bi mnogo efikasnija mera od same zabrane uvoza Euro 3 vozila. Poslednjih dana u javnosti se diglo dosta prašine o zabrani uvoza automobila sa Euro 3, a možda i onih sa ...

Da li će ova dva Mitsubishija stići u Evropu? FOTO

B92 - 20.11.2019

Japanski Mitsubishi predstavio je na Tajlandu redizajnirane verzije dva nova modela pod nazivom Mirage i Attrage. Tačnije, u pitanju je jedan model u dve karoserijske varijante. Mirage je hatchback sa petoro vrata koji je u Evropi poznat i kao Space Star, dok je Attrage sedan sa ...

DA LI ĆE DOĆI U EVROPU? Ova kompanija predstavila 2 nova modela

Srbija Danas
2 povezane vesti »