TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Telegraf

Eksplozija u kotlarnici u centru Moskve, detonacija razbila stakla na obližnjim zgradama

Telegraf - pre: 11 sati

U poslovnom centru Panorama u centru Moskve , nedaleko od slovačke ambasade, danas je došlo do eksplozije, a prema navodima ruskih medija , nema žrtava . Pretpostavlja se da se eksplozija dogodila na 9. spratu poslovnog centra, zbog problema u kotlarnici, javio je kanal Telegram ...

8 povezane vesti »

Zubari ipak mogu da rade hitne intervencije, ali samo pod jednim uslovom

Telegraf - pre: 11 sati

Stomatolozima koji su se prijavili Stomatološkoj komori Srbije (SKS) da pružaju hitne intervencije i u vreme zabrane kretanje nije potrebna posebna dozvola za kretanje u vreme policijskog časa jer je reč o zdravstvenim radnicima sa licencom.

NBS snizila referentnu kamatnu stopu na 1,5 odsto, mera protiv korone

Telegraf - pre: 11 sati

Izvršni odbor Narodne banke Srbije odlučio je na današnjoj sednici da dodatno snizi referentnu kamatnu stopu na nivo od 1,5 odsto , kako bi umanjio negativne efekte virusa korona na privrednu aktivnost i istovremeno obezbedio održavanje inflacije u granicama cilja u srednjem ...

9 povezane vesti »

"Kuga sa Istoka će se širiti zemljom sa 7 brda i uništiti svet": Nostradamus predvideo korona virus?

Telegraf - pre: 11 sati

Smatra se da je Nostradamus predvideo mnoge svetske događaje, uključujući i pandemiju korona virusa. Ali, na šta je mislio kada je za 2020. godinu rekao da će biti „blizanačka godina“? Upravo zato što virus nikada nije viđen kod ljudi, mnogi su se okrenuli teorijama zavere ...

Dalje poslovanje aerodroma pod znakom pitanja: Covid-19 oborio prihode za 50 odsto

Telegraf - pre: 11 sati

Ekonomska analiza koju je izvršio Međunarodni Savet Aerodroma (ACI World) predviđa da će pandemija virusa Covid-19 na globalnom nivou dovesti do smanjenja putničkog saobraćaja za dve petine i prihoda aerodroma za skoro polovinu u 2020. godini .

10 povezane vesti »

Zanimljivosti: Ko su najstariji fudbaleri koji su igrali za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije?

Telegraf - pre: 11 sati

Fudbalska reprezentacija Jugoslavije, ali i Srbije uvek je u svojim redovima imala po nekog veterana. To su bili iskusni igrači koji su pomagali više svojim iskustvom na terenu i van njega nego što su doprinosili na terenu u tom momentu.

Poznati datumi za probu male mature: Radiće se onlajn

Telegraf - pre: 11 sati

Proba male mature onlajn putem biće održana 22, 23 i 24 aprila , prenose " Novosti ". Kada se završi vanredno stanje, proba male mature biće održana na tradicionalan način, to jest "papir-olovka", a posle toga i prava mala matura takođe će biti održana kao i ranije, kada se za ...

Turci dovitljivi tokom nestašice dezinfekcionih sredstava: Ovaj neočekivani proizvod sada svi kupuju

Telegraf - pre: 12 sati

U Turskoj , prskanje ruku kolonjskom vodom je tradicionalan ritual koji se sprovodio pri ulazu u kuće, hotele, bolnice, nakon završetka obroka u restoranu ili pri okupljanju za verske službe, prenosi Bi-Bi-Si .

SZO savetuje zemlje u Evropi: Nije vreme da mere slabe, utrostručite napore protiv epidemije

Telegraf - pre: 12 sati

Vidljivi su prvi znaci usporavanja epidemije korona virusa u Italiji, ali Svetska zdravstvena organizacija upozorava da nije vreme da se mere oslabe, već da je potrebno udvostručiti i utrostručiti napore kako bi se pobedila epidemija .

21 povezane vesti »

Ako vam ovo iskoči na ekranu, ne klikćite: Nova prevara kruži Srbijom, nude telefon i ne bude sumnju

Telegraf - pre: 12 sati

Nova lažna nagradna igra pojavila se u Srbiji. Kako su nam umalo prevareni građani kazali, popunjavali su anketu uvereni da je reč o SBB-ovoj nagradnoj igri, te da će ukoliko tačno odgovore na devet pitanja dobiti telefon kao nagradu.

6 povezane vesti »

Poljoprivrednici dobili 22.398 dozvola, u sekundi čak 12 zahteva

Telegraf - pre: 12 sati

Do sada je odobreno 22.398 zahteva za kretanje poljoprivrednih proizvođača tokom policijskog časa radi obavljanja neophodnih poslova iz oblasti rastarstva, voćarstva, povrtarstva, stočarstva i pčelarstva, rečeno je u Ministarstvu poljoprivrede.

14 povezane vesti »

U Pirotskom okrugu zaražena 21 osoba, četiri preminule: Jedan pacijent je u teškom stanju

Telegraf - pre: 12 sati

Na području Pirotskog okruga , prema poslednjim podacima, potvrđeno je prisustvo virusa korona kod 21 osobe, od kojih je četvoro preminulo. Do sada je 72 uzorkovanih a od zaraženih, 19 je u Pirotu , saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Pirot i Gradskog štaba za vanredne ...

530 povezane vesti »

Šta se može dogoditi kompanijama kada viša sila pošalje sve zaposlene na rad od kuće

Telegraf - pre: 12 sati

Nije tajna da način na koji poslovni lideri podržavaju i stvaraju uslove za svoje zaposlene može imati dubok uticaj na produktivnost kompanije. U stvari, studije pokazuju da kad su zaposleni visoko angažovani, verovatno će pokazati i za 38% veću produktivnost .

Snimak iznad Hrama Svetog Save o kojem svi pričaju: Crveni Mesec se uzdigao u nestvarnoj veličini

Telegraf - pre: 12 sati

U vreme pandemije korona virusa, kada skoro ceo svet sedi kod kuće kako bi se sprečilo njegovo širenje, ljudi imaju priliku da vide neke divne stvari koje se dešavaju pred njihovim očima, a koje ranije nisu primećivali usled ubrzanog načina života i brojnih obaveza.

Koliko ukupno traje bolest izazvana korona virusom, od inkubacije do potpunog oporavka?

Telegraf - pre: 12 sati

S obzirom na to da broj obolelih u Srbiji raste, sigurno se pitate koliko sama bolest Covid-19 traje ako dođe do zaraze? Odgovor na ovo pitanje prenosi Sun . I dalje vlada konfuzija oko toga koliko brzo se simptomi razvijaju od momenta zaraze, ali prema informacijama s kojima ...

530 povezane vesti »

Zbog Antića sam odbio da budem selektor Srbije: Poznati srpski trener otkrio malo poznatu stvar

Telegraf - pre: 12 sati

Fudbalski trener Milovan Rajevac otkrio je malo poznat detalj da je imao poziv da preuzme fudbalsku selekciju Srbije, ali da je odbio zbog svog prijatelja Radomira Antić a. Iskusni bivši selektor Gane, Alžira, trener Vojvodine i mnogih drugih timova ispričao je da se Antiće ...

8 povezane vesti »

Seksi maneken iz spota za "Favorito" je profesor! Pojavio se na RTS-u i žene su ostale bez teksta

Telegraf - pre: 12 sati

Ako ste mislili da je prezgodni maneken iz spota za "Favorito" samo maneken, grdno ste se prevarili. Reč je o momku koji se zove Marko Vasiljević, a koji se ovog jutra 9. aprila pojavio na RTS 2, i to kao profesor fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

Najveće blokbastere od danas možete gledati kod kuće

Telegraf - pre: 12 sati

Fizički video-klubovi pripadaju prošlosti, ali digitalni video-klubovi i te kako su stvar sadašnjosti i upravo oni donose najuzbudljivije i nagrađivane filmske hitove pravo u toplinu vašeg doma. Od danas su veliki filmski naslovi dostupni u digitalnim video-klubovima odabranih ...

Izrešetan poznati MMA borac ispred svoje kuće

Telegraf - pre: 12 sati

MMA borac Ajzea The Beast Čepmen ubijen je ispred svog stana u gradu Akronu u Ohaju. Policija je potvrdila da se odazvala na poziv o pucnjavi u 21.40 časova po lokalnom vremenu i da je na mestu događaja pronašla muškarca sa prostrelnim ranama.

10 povezane vesti »

Vatrogasci celu noć gasili požar na Gučevu: Vatra konačno lokalizovana, ne zna se materijalna šteta

Telegraf - pre: 12 sati

Veliki požar koji je zahvatio šume na Gučevu, iznad Gornje Koviljače, koji je izbio u sredu po podne, lokalizovan je oko 11 časova, pišu Novosti . Jutros je težište borbe sa vatrom bilo sprečavanje da stigne do borove šume.

6 povezane vesti »