TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tanjug

Gojković: Govor mržnje pokazuje da su ukorenjeni stereotipi

Tanjug - 14.12.2019

Gojković: Govor mržnje pokazuje da su ukorenjeni stereotipi Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je danas da pitanje nasilja prema ženama i nasilja u porodici još predstavlja najveći izazov pred svim domaćim institucijama, ističući da je važno da se dosledno ...

9 povezane vesti »

Bastać dao izjavu MUP-u u okviru istrage slučaja "Lešnjak"

Tanjug - 14.12.2019

Bastać dao izjavu MUP-u u okviru istrage slučaja "Lešnjak" Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać dao je danas izjavu MUP po nalogu višeg javnog tužilaštva u okviru istrage slučaja "Lešnjak", rečeno je Tanjugu u MUP-u.

27 povezane vesti »

Dačić na svečanom otvaranju Doha foruma u Kataru

Tanjug - 14.12.2019

Dačić na svečanom otvaranju Doha foruma u Kataru Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, prisustvovao je danas svečanom otvaranju 19. Doha forumu u Kataru, čija je tema "Globalno upravljanje u multipolarnom svetu".

16 povezane vesti »

Na Ženskoj parlamentarnoj mreži i poslanice koje bojkotuju

Tanjug - 14.12.2019

Na Ženskoj parlamentarnoj mreži i poslanice koje bojkotuju Poslanice Demokratske stranke Gordana Čomić i Pokreta Dveri Marija Janjušević, čije su partije deo Saveza za Srbiju i bojkotuju parlament, danas su prisustvovale Nacionalnoj konferenciji Ženske parlamentarne mreže u ...

Izbori u HR: Do ponoći izveštaji o finansiranju kampanja

Tanjug - 14.12.2019

Izbori u HR: Do ponoći izveštaji o finansiranju kampanja Noćas do ponoći, unosom u sistem za kontrolu finansiranja, svi predsednički kandidati u Hrvatskoj moraju Državnoj izbornoj komisiji da dostave prve izveštaje o finansiranju izborne kampanje.

2 povezane vesti »

Hongkong: Uhapšene tri osobe zbog testiranja eksploziva

Tanjug - 14.12.2019

Hongkong: Uhapšene tri osobe zbog testiranja eksploziva Policija Hongkonga saopštila je da je danas uhapsila tri muškarca zbog testiranja eksploziva domaće proizvodnje, za koji sumnjaju da su namenjeni za korišćenje na protestima u tom gradu.

4 povezane vesti »

Radojičić: Od sutra vozom iz Lazarevca i Barajeva do centra

Tanjug - 14.12.2019

Radojičić: Od sutra vozom iz Lazarevca i Barajeva do centra Novi uspeh u sve boljem povezivanju beogradskih opština omogućiće građanima Lazarevca i Barajeva da od sutra imaju direktnu i brzu vezu sa centrom grada, kroz dve nove linije BG voza, izjavio je gradonačelnik Beograda ...

21 povezane vesti »

Ekološki savez NALED-a kao podrška opštinama i gradovima

Tanjug - 14.12.2019

Ekološki savez NALED-a kao podrška opštinama i gradovima Za zdraviju životnu sredinu Srbiji je u kratkom roku potrebno ulaganje između pet i sedam milijardi evra, dok bi u naredne dve do tri decenije ulaganje moglo da bude i blizu 15 milijardi evra, procene su ministarstva ...

10 povezane vesti »

Avganistan: Ubijeno najmanje devet pripadnika milicije

Tanjug - 14.12.2019

Avganistan: Ubijeno najmanje devet pripadnika milicije Devetorica pripadnika avganistanske milicije je poginulo kada je na njih jutros otvorio vatru najmanje jedan njihov kolega, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje.

S. banka: Za razvoj SRB zasnovan na znanju i inovacijama 48 mil $

Tanjug - 14.12.2019

S. banka: Za razvoj SRB zasnovan na znanju i inovacijama 48 mil $ Privredni razvoj Srbije, zasnovan na znanju i inovacijama, biće podstaknut novim kreditom Svetske banke od 48 miliona američkih dolara, koji je odobrio Odbor izvršnih direktora Svetske banke.

8 povezane vesti »

Vesić: Nikoli stan od Beograda, brinemo o deci

Tanjug - 14.12.2019

Vesić: Nikoli stan od Beograda, brinemo o deci Posle priče o Nikoli Petroviću (19) i njegovim maloletnim sestrama, zamenik gradonačelnika BG Goran Vesić naložio je da se za prvu narednu sednicu Skupštine grada pripremi Izmena Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, po ...

8 povezane vesti »

Vlahović: Rejtinga dobra vest, dokaz reformi i stabilnosti

Tanjug - 14.12.2019

Vlahović: Rejtinga dobra vest, dokaz reformi i stabilnosti Podizanje kreditnog rejtinga Srbije od strane rejting agencije "Standard & Poors" je dobra i jako važna za ukupni investicioni rejting, a svedoči o održivoj makroekonomskoj stabilnosti koja je postignuta, izjavio je ...

35 povezane vesti »

Bogoljubu Kariću orden Fonda Svetog Andreja Prvozvanog

Tanjug - 14.12.2019

Bogoljubu Kariću orden Fonda Svetog Andreja Prvozvanog Srpskom biznismenu Bogoljubu Kariću je na svečanosti u Kremlju uručen prestižni međunarodni orden "Vera i vernost", koji 27. put dodeljuje Fond Svetog Andreja Prvozvanog, najstarija humanitarna fondacija u Rusiji.

6 povezane vesti »

Poraz Kingsa od Njujorka, Bogdanović i Bjelica dvocifreni

Tanjug - 14.12.2019

Poraz Kingsa od Njujorka, Bogdanović i Bjelica dvocifreni Košarkaši Sakramenta, za koji nastupaju Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, neočekivano su na svom terenu izgubili od Njujorka 103:101 u nastavku NBA lige.

38 povezane vesti »

Najviše struje u Evropi izvozi Francuska, a uvozi Italija

Tanjug - 14.12.2019

Najviše struje u Evropi izvozi Francuska, a uvozi Italija Francuska je najveći izvoznik električne energije u Evropi u 11 meseci ove godine, a Italija najveći uvoznik, pokazala je studija evropskog tržišta interkonektora.

3 povezane vesti »

Još jedan veliki korak ka dobijanju "investicionog ranga"

Tanjug - 14.12.2019

Još jedan veliki korak ka dobijanju "investicionog ranga" Agencija Standard and Purs povećala je kreditni rejting Srbije sa nivoa BB na BB+ sa pozitivnom izgledom za dalje poboljšanje, a profesor Ekonomskog fakulteta Dragan Đuričin ističe da je to dobra vest i još jedan veliki ...

35 povezane vesti »

U oluji u Francuskoj poginula jedna osoba, petoro povređeno

Tanjug - 14.12.2019

U oluji u Francuskoj poginula jedna osoba, petoro povređeno Jedna osoba se poginula, a petoro je povređeno na jugozapadu Francuske zbog vetrova koji prelaze jačinu od 140 kilometara na sat na atlantskoj obali, objavili francuski mediji.

13 povezane vesti »

Pjongjang izveo još jednu probu, ne zna se šta je testirano

Tanjug - 14.12.2019

Pjongjang izveo još jednu probu, ne zna se šta je testirano Severna Koreja saopštila je da je u petak izvela još jedan test na lokaciji za lansiranje satelita, objavila je državna Korejska centralna novinska agencija (KCNA).

16 povezane vesti »

Vlada HR dala novac za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici

Tanjug - 14.12.2019

Vlada HR dala novac za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici Hrvatska vlada dodelila je, u sklopu nacionalnog praznika hrvatske manjine u Srbiji, liderima te zajednice 90.000 evra za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici i kadrovsko snaženje Hrvatskog nacionalnog veća (HNV).

4 povezane vesti »

Ronioci pokušavaju da pronađu tela nestalih nakon erupcije

Tanjug - 14.12.2019

Ronioci pokušavaju da pronađu tela nestalih nakon erupcije Policijski ronioci u kontaminiranim vodama oko novozelandskog vulkanskog Belog ostrva gde je vidljivost nikakva, i danas su pokušavali da pronađu preostale dve žrtve erupcije u kojoj je poginulo najmanje 16 osoba, a na ...

14 povezane vesti »