TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tanjug

Radnici Uljanika najavljuju tužbu protiv Plenkovića

Tanjug - pre: 19 sati

Radnici Uljanika najavljuju tužbu protiv Plenkovića Sindikati u Uljaniku razmatraju pokretanje tužbe protiv premijera Andreja Plenkovića i članova njegove vlade koje smatraju odgovornima za nanošenje štete radicima, samom Uljaniku, ali i državnom budžetu svojim nečinjenjem i ...

4 povezane vesti »

ZB: Platforma za lakšu trgovinu i više investicija u regionu

Tanjug - pre: 19 sati

ZB: Platforma za lakšu trgovinu i više investicija u regionu Poslovna zajednica regiona aktivno će učestvovati na predstojećem Samitu o Zapadnom Balkanu, koji se u okviru Berlinskog procesa u julu održava u Poljskoj, dogovoreno je danas u Trstu, na sastanku Upravnog odbora ...

9 povezane vesti »

Venecuelanska naftna kompanija traži uplatu na Rosnjeft

Tanjug - pre: 19 sati

Venecuelanska naftna kompanija traži uplatu na Rosnjeft Venecuelanska državna naftna kompanija PDVSA zatražila je od najmanje dva klijenta da uplate za venecuelasnku naftu vrše preko ruskog državnog energetskog giganta Rosnjeft, zbog američkih sankcija.

4 povezane vesti »

ID objavila fotografiju počinioca napada u Šri Lanki

Tanjug - pre: 19 sati

ID objavila fotografiju počinioca napada u Šri Lanki Teroristička grupa, tzv. Islamska država objavila je fotografiju za koju tvrde da prikazuje sedmoricu bombaša-samoubica kao i "idejnog tvorca" napada na crkve i hotele u Šri Lanki u kojima je poginulo više od 300 ljudi.

150 povezane vesti »

Obradović o "paralelnom" poslaničkom klubu

Tanjug - pre: 19 sati

Obradović o "paralelnom" poslaničkom klubu Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da ne razmišlja o formiranju nove poslaničke grupe u Skupštini Srbije, ali će, kako kaže, ona biti formirana 4. maja u takozvanoj “slobodnoj zoni” u Beogradu, u kojoj će zasedati paralelni ...

29 povezane vesti »

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

Tanjug - pre: 19 sati

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savetujemo opreziju vožnju, jer su neke deonice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži, poručuju iz AMSS.

31 povezane vesti »

Apel: Dok su Haradinaj, Tači deo dijaloga ništa od procesuiranja

Tanjug - pre: 19 sati

Apel: Dok su Haradinaj, Tači deo dijaloga ništa od procesuiranja Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji obratilo se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sa apelom da ne vodi dijalog sa Haradinajem, Tačijem i drugim predstavnicima privremenih vlasti ...

34 povezane vesti »

Poslednji preživeli logoraš Mathauzena: Plakao sam kao dete

Tanjug - pre: 19 sati

Poslednji preživeli logoraš Mathauzena: Plakao sam kao dete Dušan Stojiljković, poslednji preživeli logoraš Koncentrcionog logora Mauthauzen govorio je danas na promociji nekoliko knjiga o slikaru Milošu Bajiću, takođe logorašu u Mathauzenu i o samom logoru.

6 povezane vesti »

Lavrov: Ujedinjenje Krima i Rusije se ne može promeniti

Tanjug - pre: 20 sati

Lavrov: Ujedinjenje Krima i Rusije se ne može promeniti Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov poručio je da je pitanje ponovnog ujedinjenja Krima i Rusije završeno i da nikakav spoljni faktor ne može takvu situaciju da promeni.

7 povezane vesti »

Migranti iz izbegličkog centra u Tripoliju slučajno ranjeni

Tanjug - pre: 20 sati

Migranti iz izbegličkog centra u Tripoliju slučajno ranjeni Više migranata iz izbegličkog centra u Tripoliju slučajno je ranjeno iz vatrenog oružja saopštila je danas kancelarija Ujedinjenih nacija za migrante (IOM).

25 povezane vesti »

Tošić: Nismo favoriti i nismo opterećeni

Tanjug - pre: 20 sati

Tošić: Nismo favoriti i nismo opterećeni Fudbaler Partizana Zoran Tošić pred 160. večiti derbi rekao je da ta utakmica posebna bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se njegova ekipa nalazi kao i da nisu opterećeni imperativom pobede.

11 povezane vesti »

Donacija od 50.000 evra za Dečiju kliniku KC Niš

Tanjug - pre: 20 sati

Donacija od 50.000 evra za Dečiju kliniku KC Niš Predstavnici UNICEF-a, kompanije VODAVODA i njihovi partneri iz Kuvajta obišli su danas Odeljenje za neonatologiju Kliničkog centra Niš za koje su donirali sredstva u iznosu od 50.000 evra za nabavku opreme koja će unaprediti rad ...

Kitarović odlikovala Skaparotija

Tanjug - pre: 20 sati

Kitarović odlikovala Skaparotija Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je i vrhovna zapovednica Oružanih snaga uručila je odlikovanje Reda kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom vrhovnom zapovedniku Savezničkih snaga za Evropu, generalu Kurtisu Skaparotiju.

4 povezane vesti »

Oporavak na Volstritu, evropske berze mešovite

Tanjug - pre: 20 sati

Oporavak na Volstritu, evropske berze mešovite Akcije na Volstritu su današnje trgovanje započele s rastom, zahvaljujući ohrabrujućim izveštajima pojedinih kompanija o njihovom poslovanju u prvom kvartalu, dok evropske berze beleže mešovite rezultate.

Orlić: Ilića pregazilo vreme, a govori o budućnosti

Tanjug - pre: 20 sati

Orlić: Ilića pregazilo vreme, a govori o budućnosti Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke kritikovao je lidera Nove Srbije Velimira Ilića zbog njegovog obraćanja na današnjoj pres konferenciji, koje je oceniio kao groteskno.

Življa aktivnost na tržištu akcija, BELEX indeksi splasnuli

Tanjug - pre: 20 sati

Življa aktivnost na tržištu akcija, BELEX indeksi splasnuli Na domaćem tržištu akcija danas je zabeležena nešto življa investiciona aktivnost nego u ponedeljak, dok su BELEX indeksi zaključili trgovanje u negativonj zoni.

5 povezane vesti »

Probudila se iz kome posle 27 godina, sin kaže da nije gubio nadu

Tanjug - pre: 20 sati

Probudila se iz kome posle 27 godina, sin kaže da nije gubio nadu Munira Abdula iz Ujedinjenih Arapskih Emirata probudila se iz kome posle 27 godina. ABU DABI - Munira Abdula iz Ujedinjenih Arapskih Emirata probudila se iz kome posle 27 godina.

11 povezane vesti »

Veselji o navodnim zločinima Srbije pisao EP i članicama Kvinte

Tanjug - pre: 20 sati

Veselji o navodnim zločinima Srbije pisao EP i članicama Kvinte Predsednik parlamenta privremenih prištinskih institucija Kadri Veselji ipak je uputio pismo Evropskom parlamentu i zemljama članicama Kvinte u kojem od svih, kako se navodi, prijateljskih zemalja traži donošenje ...

8 povezane vesti »

Uhapšena srpska organizovana kriminalna grupa

Tanjug - pre: 21 sati

Uhapšena srpska organizovana kriminalna grupa Posle gotovo godinu i po dana istrage uz podršku Evropola, Kancelarija državne kriminalne policije Beča (LKA) je uhapsila organizovanu srpsku kriminalnu grupu umešanu u seriju rezidencijalnih provala i drugih ilegalnih aktivnosti ...

7 povezane vesti »

Građani KiM koji su vraćeni iz Sirije napustili azil

Tanjug - pre: 21 sati

Građani KiM koji su vraćeni iz Sirije napustili azil Svi građani Kosova i Metohije koji su prošle nedelje vraćeni iz Sirije, pušteni su iz Prihvatnog centra za strance, potvrdio je kosovski specijalni tužilac. PRIŠTINA - Svi građani Kosova i Metohije koji su prošle nedelje ...

13 povezane vesti »