TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tanjug

Turska:U eksploziji u fabrici poginulo četvoro, povređeno 97

Tanjug - 03.07.2020

Turska:U eksploziji u fabrici poginulo četvoro, povređeno 97 Najmanje četiri osobe su poginule, a 97 je povređeno u nizu eksplozija u fabrici pirotehničkih sredstava na severozapadu Turske, saopštio je ministar zdravlja te zemlje Fahretin Koča.

39 povezane vesti »

Još jedan pripadnik OVK pozvan na razgovor u Specijalni sud

Tanjug - 03.07.2020

Još jedan pripadnik OVK pozvan na razgovor u Specijalni sud Specijalni sud pozvao je danas na razgovor Afrima Bitićija, još jednog bivšeg pripadnika tzv. OVK, prenosi Kosovo onlajn. PRIŠTINA - Specijalni sud pozvao je danas na razgovor Afrima Bitićija, još jednog bivšeg ...

SAD: Proslava 4. jula "ličnim" vatrometima

Tanjug - 03.07.2020

SAD: Proslava 4. jula "ličnim" vatrometima Uoči obeležavanja 4. jula, odnosno Dana nezavisnosti SAD, porasla je i prodaja vatrometa, budući da su zbog korona virusa mnoge velike proslave otkazane. ATLANTA - Uoči obeležavanja 4.

11 povezane vesti »

Meta podržao normalizaciju odnosa Beograda i Prištine

Tanjug - 03.07.2020

Meta podržao normalizaciju odnosa Beograda i Prištine Predsednik Albanije Iljir Meta poručio je danas u Tirani tokom razgovora sa premijerom privremenih prištinskih institucija Avdulahom Hotijem da Albanija podržava dijalog Beograda i Prištine.

Vučević: Nismo doneli odluku o održavanju Exita

Tanjug - 03.07.2020

Vučević: Nismo doneli odluku o održavanju Exita Nismo još doneli odluku o Exitu, zato što ima još mesec i po dana do festivala, što je dovoljno vremena da razmotrimo šta će biti sa epidemiološkom situacijom, izjavio je danas novinarima gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Jako nevreme zahvatilo Podgoricu

Tanjug - 03.07.2020

Jako nevreme zahvatilo Podgoricu Podgoricu je danas posle podne zahvatilo jače nevreme, praćeno olujnim vetrom i kišom. PODGORICA - Podgoricu je danas posle podne zahvatilo jače nevreme, praćeno olujnim vetrom i kišom.

47 povezane vesti »

Iračka vojska utvrđuje položaje duž granice s Turskom

Tanjug - 03.07.2020

Iračka vojska utvrđuje položaje duž granice s Turskom Iračka vojska utvrđuje položaje duž granice s Turskom, kako bi sprečila turske snage da napreduju dublje na iračku teritoriju nakon dvonedeljnih vazdušnih napada, dok Ankara i dalje napada kurdske pobunjenike na severu Iraka.

9 povezane vesti »

Lisabon: Apsurdno da Britanija uvodi karantin Portugaliji

Tanjug - 03.07.2020

Lisabon: Apsurdno da Britanija uvodi karantin Portugaliji Ministarstvo spoljnih poslova Portugalije ocenilo je danas da je "apsurdno" što je Britanija uvela karantin za putnike iz Portugalije koja ima mnogo manje zaraženih i preminulih od korona virusa.

39 povezane vesti »

Uklonjeni proizvodi od kokosa zbog zlostavljanja majmuna

Tanjug - 03.07.2020

Uklonjeni proizvodi od kokosa zbog zlostavljanja majmuna Brojni supermarketi uklonili su kokosovu vodu i ulje sa svojih polica nakon što je otkriveno da su ti proizvodi napravljeni od voća koje su brali majmuni.

I u Čačku proglašena vanredna situacija zbog korone

Tanjug - 03.07.2020

I u Čačku proglašena vanredna situacija zbog korone Zbog povećanja broja obolelih od virusa korona, i u Čačku je danas proglašena vanredna situacija. ČAČAK - Zbog povećanja broja obolelih od virusa korona, i u Čačku je danas proglašena vanredna situacija.

58 povezane vesti »

MMF: Vlasti SRB brzo sprovele dobro osmišljen paket mera

Tanjug - 03.07.2020

MMF: Vlasti SRB brzo sprovele dobro osmišljen paket mera Šef Misije Međunarodnog monetarnog fonda Jan Kes Martejn saopštio je danas da je udar pandemije Kovid 19 naneo štetu globalnoj pa i srpskoj ekonomiji, i da su vlasti u Beogradu vrlo broz sprovele dobro osmišljen paket mera ...

26 povezane vesti »

Ruska pravoslavna crkva raščinila pobunjenog monaha

Tanjug - 03.07.2020

Ruska pravoslavna crkva raščinila pobunjenog monaha Ruska pravoslavna crkva danas je raščinila monaha koji poriče pandemiju korona virusa i koji je prkosio antiepidemjskim merama Kremlja i preuzeo kontrolu nad manastirom.

Ðerlek: Stiglo nam je deset novih respiratora

Tanjug - 03.07.2020

Ðerlek: Stiglo nam je deset novih respiratora U Novom Pazaru je u poslednja tri dana zabeležen blagi pad broja zaraženih virusom korona, izjavio je danas koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Ðerlek i istakao da je u tu zdravstvenu ustanovu stiglo deset novih ...

98 povezane vesti »

Mali:SRB dobro reagovala, MMF:Velika podrška privredi

Tanjug - 03.07.2020

Mali:SRB dobro reagovala, MMF:Velika podrška privredi Delegacije Srbije i MMF-a održale su danas završni sastanak, a ministar finansija Siniša Mali rekao je da je država dobro reagovala u vreme pandemije, a predstavnici MMF-a pohvalili Program ekonomskih mera za podršku privredi ...

26 povezane vesti »

Kipar: Protivnici 5G mreže podmeću požare kod antena

Tanjug - 03.07.2020

Kipar: Protivnici 5G mreže podmeću požare kod antena Mala grupa ljudi koja se protivi tehnologiji 5G mobilne telefonije verovatno je odgovorna za podmetanja požara na četiri instalacije mobilnih telefonskih antena u primorskom gradu Limasolu, saopštila je danas kiparska policija.

4 povezane vesti »

Završeni razgovori sa MMF:Zadržana projekcija rasta

Tanjug - 03.07.2020

Završeni razgovori sa MMF:Zadržana projekcija rasta Zvanični razgovori delegacije Srbije s misijom Međunarodnog monetarnog fonda u okviru četvrtog polugodišnjeg razmatranja Instrumenta za koordinaciju politike završeni su danas sastankom koji je održan u video-formatu, a misija ...

26 povezane vesti »

Zbog korone vanredna situacija u osam mesta u Srbiji

Tanjug - 03.07.2020

Zbog korone vanredna situacija u osam mesta u Srbiji Zbog povećanog broja zaraženih virusom korona, vanredna situacija proglašena je u Novom Pazaru, Tutinu, Kragujevcu, Vranju i Ivanjici, a od danas i u Beogradu, Šapcu i Čačku.

58 povezane vesti »

Državne obveznice podigle promet, indeksi posustali

Tanjug - 03.07.2020

Državne obveznice podigle promet, indeksi posustali Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je danas odličnih 500,5 miliona dinara (preko 4,2 miliona evra), što se u najvećoj meri duguje trgovanju državnim dužničkim hartijama, dok su BELEX indeksi na kraju nedelje oslabili.

Udes na putu Ub-Novaci, dve osobe poginule

Tanjug - 03.07.2020

Udes na putu Ub-Novaci, dve osobe poginule Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci, prenose beogradski mediji. BEOGRAD - Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci, prenose beogradski mediji.

12 povezane vesti »

Kasteks spreman za ključni izazov-oživljavanje ekonomije Francuske

Tanjug - 03.07.2020

Kasteks spreman za ključni izazov-oživljavanje ekonomije Francuske Žan Kasteks, koga je predsednik Francuske Emanuel Makron danas imenovao za novog premijera, kaže da je spreman da se suoči sa ključnim izazovom oživljavanja francuske ekonomije, koju je ugrozila pandemija korona ...

66 povezane vesti »