TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tanjug

LSV: EFA podržava ulazak zemalja Zapadnog Balkana u EU

Tanjug - pre: 20 sati

LSV: EFA podržava ulazak zemalja Zapadnog Balkana u EU Evropska slobodna alijansa (EFA) podržava ulazak zemalja Zapadnog Balkana u Evropsku uniju i pozvala je Evropsku uniju da uspostavi jasne kriterijume o procesu proširenja, saopštila je danas Liga socijaldemokrata Vojvodine ...

5 povezane vesti »

Film "Irac" - Skorseze, Pacino i de Niro

Tanjug - pre: 20 sati

Film "Irac" - Skorseze, Pacino i de Niro Projekcija najnovijeg filma Martina Skorsezea "Irac" počeće u SAD od srede, u samo 10 odsto bioskopa u toj zemlji. HOLIVUD - Projekcija najnovijeg filma Martina Skorsezea "Irac" počeće u SAD od srede, u samo 10 odsto bioskopa u toj zemlji.

3 povezane vesti »

Tepić: SAD uputile notu upozorenja zbog Tešića

Tanjug - pre: 20 sati

Tepić: SAD uputile notu upozorenja zbog Tešića Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić tvrdi da je ambasada SAD-a pre dva meseca uputila notu upozorenja Srbiji u kojoj se navodi da je delovanje Slobodana Tešića, trgovca oružjem, direktna opasnost po međunarodnu ...

22 povezane vesti »

Poslanici Srpske liste verifikovali mandate

Tanjug - pre: 20 sati

Poslanici Srpske liste verifikovali mandate Deset poslanika Srpske liste koji su na izborima 6. oktobra osvojili najviše glasova i izborili pravo na predstavljanje srpske zajednice u skupštini Kosova verifikovali su danas u Prištini mandate.

5 povezane vesti »

Vaterpolisti Srbije na pripremama u SAD

Tanjug - pre: 20 sati

Vaterpolisti Srbije na pripremama u SAD Vaterpolo reprezentacija Srbije od 16. do 25. decembra imaće zajedničke pripreme sa američkom selekcijom u Los Anđelesu i odigrati tri zvanične utakmice, u San Dijegu, Santa Barbari i Torensu, saopšteno je na sajtu Saveza.

11 povezane vesti »

Imovina niške firme ponuđena za ukupno 117 miliona dinara

Tanjug - pre: 20 sati

Imovina niške firme ponuđena za ukupno 117 miliona dinara Imovina firme "Vulić i Vulić" koja se nalazi u Aleksandrovcu, Merošini i Nišu ponuđena je na prodaju po ukupnoj početnoj ceni od 117 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik.

2 povezane vesti »

Crveni krst Srbije na međunarodnoj konferenciji u Ženevi

Tanjug - pre: 20 sati

Crveni krst Srbije na međunarodnoj konferenciji u Ženevi Delegacija Crvenog krsta Srbije, koju predvodi predsednik prof. dr Dragan Radovanović, od danas u Ženevi učestvuje u radu 33. međunarodne konferencije Crvenog krsta i Crvenog polumeseca, koja se odvija pod sloganom "Deluj ...

Igor Jurić dobitnik pokrajinskog priznanja Ljudevit Mičatek

Tanjug - pre: 20 sati

Igor Jurić dobitnik pokrajinskog priznanja Ljudevit Mičatek Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić dobitnik je Pokrajinskog priznanja u oblasti ljudskih i manjinskih prava "Ljudevit Mičatek". NOVI SAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić dobitnik je Pokrajinskog ...

5 povezane vesti »

Mihajlović: Lex specialis za bržu realizaciju projekata

Tanjug - pre: 20 sati

Mihajlović: Lex specialis za bržu realizaciju projekata Nacrt lex specialis za linijske infrastrukturne projekte od posebnog značaja, koji će se uskoro naći u parlamentu, ima za cilj da skrati birokratske procedure i ubrza izgradnju važnih infrastrukturnih projekata u Srbiji, ...

4 povezane vesti »

Finski parlament izabrao Sanu Marin za premijerku

Tanjug - pre: 20 sati

Finski parlament izabrao Sanu Marin za premijerku Finski parlament podržao je danas izbor Sane Marin (34) za premijerku, a predsednik Sauli Ninisto kasnije će joj zvanično predati mandat čime će ona postati najmlađa predsednica vlade u svetu.

49 povezane vesti »

Ciklon na Madagaskaru: Devet žrtava, 1.400 bez domova

Tanjug - pre: 20 sati

Ciklon na Madagaskaru: Devet žrtava, 1.400 bez domova Devet osoba je stradalo, a tri se vode kao nestale usred ciklona Belna koji je pogodio severozapad Madagaskara, saopštili su lokalni zvaničnici. SANTJAGO, 10.

5 povezane vesti »

Zaev: MK mesto u najsnažnijem sistemu bezbednosti na svetu

Tanjug - pre: 20 sati

Zaev: MK mesto u najsnažnijem sistemu bezbednosti na svetu Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev sastao se sa komandantom združenih NATO snaga u Napulju, admiralom Džejmsom Fogom, a sastanak se odigrao na američkom nosaču aviona "Hari Truman".

6 povezane vesti »

Prva grupa migranata napustila kamp Vučjak

Tanjug - pre: 20 sati

Prva grupa migranata napustila kamp Vučjak Prva grupa migranata napustila je kamp u Vučjaku, kod Bihaća, i krenula je ka Sarajevu. SARAJEVO - Prva grupa migranata napustila je kamp u Vučjaku, kod Bihaća, i krenula je ka Sarajevu.

35 povezane vesti »

Nedimović: Protiv vlasnika "Jovanjice" prijava još 2015.

Tanjug - pre: 20 sati

Nedimović: Protiv vlasnika "Jovanjice" prijava još 2015. Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je kompaniju "Jovanjica" iz Stare Pazove, čiji je vlasnik Predrag Koluvija uhapšen zbog uzgajanja kanabisa, ministarstvo kontrolisalo zbog ...

41 povezane vesti »

Jagodina: Zbog štrajka u "Pošti" studenti bez diploma

Tanjug - pre: 20 sati

Jagodina: Zbog štrajka u "Pošti" studenti bez diploma Zbog štrajka zaposlenih u JP "Pošta" diplome neće 13. decembra, na Dan fakulteta, biti uručene za oko stotinu diplomiranih učitelja i vaspitača Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini, izjavila je danas dekan fakulteta prof.

Umrla pevačica grupe Rokset

Tanjug - pre: 20 sati

Umrla pevačica grupe Rokset Pevačica švedske grupe Rokset Mari Fredrikson preminula je u 61. godini nakon teške bolesti, saopštila je danas njena porodica. LONDON - Pevačica švedske grupe Rokset Mari Fredrikson preminula je u 61.

35 povezane vesti »

Premijerno "Nemušti jezik" u UK Vuk Karadžić

Tanjug - pre: 21 sati

Premijerno "Nemušti jezik" u UK Vuk Karadžić Predstava Pozorišta Boško Buha "Nemušti jezik" Miodraga Stanisavljevića, u režiji Milana Karadžića, biće premijerno izvedena 14. decembra u podne i u 20 časova u UK "Vuk Karadžić".

Srbija ostvarila napredak u poštovanju ljudskih prava

Tanjug - pre: 21 sati

Srbija ostvarila napredak u poštovanju ljudskih prava Direktorka Kancelarije za ljudska prava Suzana Paunović ocenila je danas da je Srbija u prethodnom periodu ostvarila napredak na polju poštovanja i ostvarivanja ljudskih prava.

41 povezane vesti »

AmCham: Privreda traži efikasnu pravnu zaštitu

Tanjug - pre: 21 sati

AmCham: Privreda traži efikasnu pravnu zaštitu Unapređenje rada pravosuđa i efikasna zaštita prava u sudskim postupcima i dalje predstavlja jedan od najglasnijih zahteva privrede i nužnu pretpostavku za unapređenje poslovnog okruženja, ocenjeno je na završnoj konferenciji ...

U ZGB tramvaju se ori "Ubij Srbina", policija nema pojma

Tanjug - pre: 21 sati

U ZGB tramvaju se ori "Ubij Srbina", policija nema pojma Na društvenim mrežama pojavio se video snimak iz jednog tramvaja u Zagrebu, u kojem dvojica mladića pevaju "Ubij Srbina", a u istom kontekstu spominju i Jevreje i kako se navodi, "Šiptare", "Cigane", Bosance i pripadnike ...

3 povezane vesti »