TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Svet Plus

Dnevni horoskop za 30. jul 2021. godine!

Svet Plus - pre: 12 sati

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 30. jul 2021. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Dnevna doza Lune! Autor: Astrolog Nataša Paunovski Izvor: Astro ...

15 povezane vesti »

Maska koja vas podmlađuje 10 godina! (RECEPT)

Svet Plus - pre: 22 sati

Maska koja vas podmlađuje 10 godina! Japanke su tako mladolike. Njihova lica su zategnuta i odišu svežinom. Dugo smo se pitali u čemu je tajna ovih žena i šta one rade pa izgledaju tako mlado, čak i kada dođu u pozne godine.

Najprivlačniji znakovi horoskopa! Njima je teško odoleti!

Svet Plus - pre: 22 sati

Ovo su najprivlačniji znakovi horoskopa! Njima je teško odoleti! Iako je svako od nas jedinstven i ima nešto posebno po čemu se ističe, horoskopski znakovi mogu da nam pomognu da naučimo o tome kako nečije ponašanje utiče na njegove atraktivne osobine.

15 povezane vesti »

Nataša Aksentijević progovorila o teškoj porodičnoj situaciji!

Svet Plus - pre: 23 sati

Nataša Aksentijević progovorila o teškoj porodičnoj situaciji! Ona je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila devojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula.

8 povezane vesti »

Deset stvari koje majka nikad neće priznati!

Svet Plus - 28.07.2021

Deset stvari koje majka nikad neće priznati! Majke to rade za svoju decu, a deca to retko primećuju. Možda će vas ovo rasplakari... Autor: O.J Izvor: ...