TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RTV

Tadić: Opoziciji treba jedinstvena odluka

RTV - 25.05.2020

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i nekadašnji šef države Boris Tadić izjavio je danas da se on ne zalaže ni za bojkot niti za izlazak na izbore, već za - jedinstvenu odluku. Mislim da, pre svega, treba doneti jedinstvenu odluku.

22 povezane vesti »

Dačić: Ključne potrebe mladih školovanje i posao

RTV - 25.05.2020

Predsednik SPS Ivica Dačić poručio je da su danas mogućnost školovanja i pronalaska posla dve ključne potrebe mladih ljudi, a da društvo koje na to ne može da odgovori, ne zaslužuje da bude društvo 21. veka. "Te stvari ne smeju da budu utopije", rekao je Dačić povodom 25.

35 povezane vesti »

Vučić: Kad radimo i borimo se - niko ne može da nas pobedi, za pet godina plata će biti 900 evra

RTV - 25.05.2020

Kada radimo i kada se borimo, niko ne može da nas pobedi, poručio je večeras predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i pozvao građane da zajednički grade budućnost zemlje, zbog njih i sve dece. Vučić je rekao da SNS u kampanji neće lakomisleno nuditi ljudima lagodan život.

SZO: Zadržati mere da se ne bi pojavio drugi vrhunac, suspendovano testiranje hidroksihlorohina

RTV - 25.05.2020

Zemlje u kojima infekcija korona virusom opada još bi mogle da se suoče s neposrednim drugim vrhuncem ako prerano odustanu od mera za zaustavljanje epidemije, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija (SZO).

28 povezane vesti »

Porodice kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji za razgraničenje

RTV - 25.05.2020

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiju saopštilo je da podržava ideju razgraničenja u rešavanju kosovskog pitanja, a povodom medijskih tekstova da je podela Kosova strategija predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin: Pobeda liste koju predvodi Vučić - pobeda stabilne Srbije

RTV - 25.05.2020

Predstojeći izbori su izbori za političku stabilnost, a pobeda liste koju predvodi predvodi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pobeda je stabilne Srbije, izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Obijena Elektrotehnička škola u Sušici, ukradeni računari

RTV - 25.05.2020

Zgrada Elektrotehničke škole u Sušici, u opštini Gračanica na Kosovu i Metohiji, obijena je prošle noći i kradljivci su iz nje odneli računare, izjavio je danas predsednik opštine Gračanica Srđan Popović. “Škola je sinoć obijena, ušli su kroz vrata od fiskulturne sale, policija ...

3 povezane vesti »

Obradović: SzS oformio "bojkot štab", sledeće nedelje na teren

RTV - 25.05.2020

Savez za Srbiju je osmislio bojkot kampanju i oformio "bojkot štab", kazao je predsednik Dveri i jedan od lidera tog saveza Boško Obradović. "Od iduće nedelje idemo na teren sa nizom najrazličitijih aktivnosti želeći susret sa građanima i da im pojasnimo zašto bojkot", istakao ...

PSS za bojkot izbora

RTV - 25.05.2020

Predsedništvo Pokreta Slobodna Srbija (PSS) saopštilo je danas da se pridružuju političkim organizacijama u bojkotu, kako navode, lažnih izbora 21. juna. Ovo nije samo bojkot izbora, ovo je bojkot korumpiranog sistema, kriminalne vlasti, bojkot lažnih diploma, otetih institucija ...

22 povezane vesti »

Crna Gora početkom juna otvara granice, državljani devet zemalja dobrodošli, Srbi (za sada) ne!

RTV - 25.05.2020

Crnogorski premijer Duško Marković saopštio je danas da će Crna Gora, u skladu sa odgovarajućom procenom u vezi sa epidemijom korona virusa, u prvim danima juna otvoriti granice sa zemljama koje ispunjavaju kriterijume Instituta za javno zdravlje.

79 povezane vesti »

Mladi bračni par iz Sombora deli zajednički život, ali i poslovnu viziju

RTV - 25.05.2020

Mladi bračni par iz Sombora odlučio je da svoje stručno znanje iskoristi za razvoj proizvodnje kozmetike. Sada se na policama jednog poznato trgovinskog lanca za prodaju kozmetike nalaze i njihovi proizvodi. Mila i Mladen dele zajednički život, ali i poslovnu viziju.

Gomilanje đubreta oko novosadskih kontejnera sve veći problem

RTV - 25.05.2020

Novi Sad ima sve više problema sa nesavesnim odlaganjem smeća i stanjem u kom se nalaze kontejneri. Oštećene kante za smeće i gomilanje otpada pored njih, donose svakakve neprijatnosti građanima, a jedna Novosađanka za vikend je doživela scenu iz Hičkokovog filma.

Stanari uredili zgradu kreativnošću i cvećem

RTV - 25.05.2020

Dobra volja stanara i nekoliko alatki bili su dovoljni da dvorište jedne stambene jedinice u gradu, u Ulici Momčila Tapavice 26, dobije sasvim novi i prijatniji izgled. Više godina unazad, traje njihova ljubav prema cveću i zelenilu.

Islamska država stoji iza terorističkog napada u Libiji

RTV - 25.05.2020

Islamska država preuzela je danas odgovornost za subotnju eksploziju u malom gradu na jugu Libije, u kojoj nije bilo žrtava. To je prvi napad ove ekstremističke organizacije u Libiji u poslednjih godinu dana. Rojters prenosi da je eksplozija ciljala bezbednosnu tačku na ulazu u ...

Bartomeu o Partizanu: Ne možemo da nagrađujemo

RTV - 25.05.2020

Predsednik Evrolige Đordi Bartomeu izjavio je danas da razume klubove poput Efesa ili Partizana koji su otkazivanjem takmičenja ostali bez očekivane nagrade. Efes, kao lider Evrolige, imao je šanse za titulu, a Partizan, koji je imao prednost domaćeg terena do kraja takmičenja u ...

174 povezane vesti »

Mali: Srpska ekonomija će pasti najmanje, rebalans nepotreban

RTV - 25.05.2020

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je cilj i da Vlada Srbije radi na tome da stopa ekonomskog rasta bude veća, te da ćemo ovu godinu uprkos nekim prognozama o padu, ipak završiti na pozitivnoj nuli.

5 povezane vesti »

Pravo na zamenska putovanja za putnike koji su potpisali ugovor do 15. marta

RTV - 25.05.2020

Pravo na zamenska putovanja, takozvane vaučere, imaju putnici koji su potpisali ugovor sa agencijom do 15. marta, a te vaučere moći će da iskoriste do kraja sledeće godine, rekao je danas za Tanjug direktor YUTA Aleksandar Seničić. Prema njegovim rečima, u Srbiji je do 15.

25 povezane vesti »

Uz uplatnicu od 6.000 dinara za "korona test" vam treba 5 minuta

RTV - 25.05.2020

Ako se spremate na letovanje ili poslovni put, važno je da znate da će vam za prelazak granice u većinu stranih zemalja, narednih meseci, uz pasoš, biti potrebna i potvrda o negativnom testu na Kovid -19. Komercijalne testove na lični zahtev, možete da uradite u domovima ...

Zajednica pozorišta Srbije spremna da obnovi rad

RTV - 25.05.2020

Zajednica profesionalnih pozorišta Srbije, koja okuplja šesnaest institucionalnih pozorišta van Beograda i Vojvodine, saopštila je da su pozorišta članice spremna da nastave rad odmah po dobijanju preporuka od strane nadležnog ministarstva u vezi sa uslovima pod kojima se mogu ...

9 povezane vesti »

Matica srpska obeležila Dan Ćirila i Metodija

RTV - 25.05.2020

Na svečanosti u Matici srpskoj obeležen je "Dan Svetih Ćirila i Metodija i slovenske pismenosti". Obeležava se 24. maja brojnim manifestacijama širom zemlje, kao sećanje na dan kada su svi Sloveni stupili u svojevrsnu kulturnu revoluciju.

2 povezane vesti »