TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Novosti

Dačić: Niko ko je udarao na crkve nije prošao dobro i ne mogu da verujem da će neko poslati policiju da zauzme Ostrog

Novosti - 16.06.2019

Niko ko je udarao na crkve nije prošao dobro, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić komentarišući nameru vlade Crne Gore da donošenjem zakona o slobodi veroispovesti Niko ko je udarao na crkve nije prošao dobro, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ...

Aleksa Milojević: Pobeđuju talenat i rad

Novosti - 16.06.2019

Aleksa Milojević, đak generacije Matematičke gimnazije, govori za naš list o matematici, budućnosti U ČUVENOJ beogradskoj Ulici Narodnog fronta rađaju se i najbolji matematičari. Đak generacije Matematičke gimnazije ove godine je Aleksa Milojević.

3 povezane vesti »

VREMENSKA PROGNOZA: Danas opet vrućina, u toku noći hladan tuš

Novosti - 16.06.2019

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a posle podne, uveče i tokom noći uz lokalni razvoj oblačnosti pljuskovi s grmljavinom U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a posle podne, uveče i tokom noći uz lokalni razvoj oblačnosti ...

37 povezane vesti »

TAMARA GRUJIĆ ČEKA BEBU: Posle spontanog voditeljka presrećna

Novosti - 16.06.2019

Tamara je u petom mesecu trudnoće, kada je saznala da čeka bebu, nije mogla da sakrije sreću, a ovu vest je podelila samo sa najbližim članovima porodice Voditeljka Tamara Grujić i njen suprug Vuk uskoro će postati roditelji.

Baka vikluje elektromotore

Novosti - 16.06.2019

Prijedorčanka Mira Radić i u sedmoj deceniji se bavi zanimanjem neuobičajenim za ženu, zanat izučila u nekadašnjem gigantu "Celpaku" DA je istina u tvrdnji da nema teškog posla koji žena ne može da savlada, potvrđuje životna priča Prijedorčanke Mire Radić.