TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lepota i Zdravlje

Coaching by TaRa: Vreme je za dijetu

Lepota i Zdravlje - pre: 16 sati

Šta nam to nedostaje kada poželimo da promenimo svoje telo? Neki bi rekli „Ne nedostaje tu ništa, ima samo viška“. Višak koji primećujemo najmanje je važna stvar u svemu ovome. Ono čime bi u tom trenutku trebalo da se pozabavimo jeste sve ono što nam je u međuvremenu bilo ...

Dnevni horoskop za 21.02.

Lepota i Zdravlje - pre: 23 sati

Ovan Ljubav: Obratite pažnju na svaku izgovorenu reč koja zvuči kao novo upozorenje ili stroga opomena. Posao: Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj i da se izdvajate iz grupe koju čine Vaši bliski saradnici. Zdravlje: Potiskivanje istine stvara dodatnu psihološku tenziju.

2 povezane vesti »

Natural beauty imperativ: Tri make up trenda koja ćemo ove sezone obožavati

Lepota i Zdravlje - 20.02.2019

Breskvaste i nežno roze nijanse daće vašoj koži zdrav i svež izgled, pa su neizostavan korak u kreiranju svežeg nude look-a. Nude nijanse poput lavande, nežno roze, boje šampanjca, našim rukama daju ženstven i nežan izgled, pa će ove sezone biti najnosivije boje na noktima.

Dnevni horoskop za 20.02.

Lepota i Zdravlje - 20.02.2019

Ovan Ljubav: Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Posao: Kada bolje razmislite, shvatićete da ste prinuđeni na dogovor ili saradnju sa jednom starijom osobom.

2 povezane vesti »

Duda Alapača: Tehnički (ni)smo pali

Lepota i Zdravlje - 20.02.2019

Ulazim juče kod mojih, vidim – tata nešto smrknut, obesio nos, ne progovara. Šta mu je, pitam mamu. Ah, moja Dudo, šta mu nije…- reče mama i uzdahnu. Jel’ bolestan…? Da nije čir opet…? Nije proš’o tehnički. – reče mama i pokaza mi prstom da ćutim. – Nemoj da zna da sam ti rekla.