TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lepota i Zdravlje

Hrana za vašu kožu: Smuti od Kelja

Lepota i Zdravlje - pre: 1 sat

Kelj je zapanjujuće dobra, multivitaminska, namirnica za kožu. Sadrži vitamin A koji pomaže unapređeni rast ćelija i kombinaciju vitamina koji pomažu u obnavljanju kože i održavaju je čvrstom. 100g svežeg kelja (listova kelja) 200ml soka od jabuke 1 stabljika celera Kašika ...

Dnevni horoskop za 22.04.

Lepota i Zdravlje - pre: 3 sata

Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete fine manire. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere. Prijaće Vam psihofizička relaksacija i susret sa prijateljima.

Trend frizure za svaku dužinu kose

Lepota i Zdravlje - pre: 15 sati

Šiške su se od početka godine nametnule kao jedna od najpoželjnijih frizura sezone, a u kombinaciji s ravno ošišanim bobom čine savršen look za ovu sezonu, koji podjednako dobro izgleda na ravnoj i kovrdžavoj kosi.

Lepo mi je: Razmišljanjem izvan okvira do novih ideja

Lepota i Zdravlje - pre: 16 sati

Dokaz tome uvek mi je Uroš Petrović. On je pisac, čije knjige i zagonetne priče, pomeraju granice klasičnog razmišljanja i deci i odraslima. On je zvanično jedan od najinteligentnijih Srba i čovek koji je među genijalcima koji su najuspešnije na svetu rešili IQ X test, bio je ...

Duda Alapača: Još samo nedelju, dve, maksimum tri

Lepota i Zdravlje - pre: 17 sati

Nikad se više nećeš naspavati. Mi smo, majke, stare čekalice. Prvo ćeš čekati da prođu grčevi, potom i da otpadne pupak. Onda ćeš čekati da ti nadođe mleko. Polako, majka, reći će ti pedijatrica na prvoj kontroli, treba strpljenja.

Ukoliko radite ove stvari, šanse da završite sa kretenom su prilično male

Lepota i Zdravlje - pre: 17 sati

Umeju da se ponašaju i znaju kako da se ne ponašaju. Ovo su stvari kojih se uvek drže. 1. Izbjegavaju momke s manjkom samopouzdanja. 2. Ne prihvataju loše ponašanje. 3. Ne slušaju reči nego gledaju dela. 4. U startu daju do znanja da očekuju poštovanje. 5.

Zanimljivi načini da ponesete marame ove sezone

Lepota i Zdravlje - pre: 19 sati

I dok neke od nas pomisao na nošenje marame možda asocira na bake ili mame koje su ih nekada nosile, drugima će na pamet pasti modne revije Versacea ili pak Hermesova marama koja je simbol statusa, ali nas najviše zanima, kako da ovaj trend ponesemo ove sezone.

Domaća krema za efikasno uklanjanje celulita

Lepota i Zdravlje - pre: 21 sati

Sezona kupaćih kostima pristiže i zato je važno da se pripremite za leto. Ukoliko želite da samostalno i na povoljan način rešite celulita, donosimo vam rešenje za kod kuće. Naravno, uz to morate da vežbate, pijete dovoljno vode i hranite se zdravo, jer bez uloženog truda, nema ...

3 povezane vesti »

Najdetinjastiji pripadnici horoskopa

Lepota i Zdravlje - pre: 23 sati

Odgovornost i zrelost su za ovna nepoiznanica. Oni vole život i svemu pristupaju kao da to rad prvi put. Oni su entuzijastični u svakom pogledu. Uz sve ove lepe strane njihove detinjaste prirode, dolaze i sebičluk i brzopletost, kao mane.

Desert dana: Mini cheesecake

Lepota i Zdravlje - 21.04.2018

Spremili smo za vas recept za mini cheesecake, vaš omiljeni dezert, prema kome niko neće ostati ravnodušan, a najbolja stvar je što je kolač brzo gotov! Izmrvite keks na sitno. Šolju premažite istopljenim maslacem, pa na dno prstima rasporedite izdrobljeni keks.

Dnevni horoskop za 21.04.

Lepota i Zdravlje - 21.04.2018

Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili upozorenje. Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnima. Vaše ideje ne mogu da žive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške.

Žene života žedne: Šta želimo, a šta nam se dešava

Lepota i Zdravlje - 20.04.2018

. Možda nismo sto odsto sigurne šta sve želimo, ali ipak – nećemo više ćutati. Barem neko vreme. Zato ni ja danas neću da ćutim o jednoj poražavajućoj i strašno bolnoj „ženskoj temi“ – nasilju. Svi smo čitali ovih dana o još jednoj epizodi nasilja nad (poznatom) ženom.

Buzz: Najveći sneaker koncept na Balkanu slavi 3. rođendan

Lepota i Zdravlje - 20.04.2018

„Uhapšeni“ prolaznici imali su priliku da sa Buzz patrolom pričaju na temu omiljenih patika, dobiju savete o najboljem načinu za njihovo čuvanje i održavanje, dok su oni koji su posebno oduševili Buzz ekipu osvojili vredne poklone – nove patike iz Buzz šopa.