TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lepota i Zdravlje

Lične priče uspešnih ljudi

Lepota i Zdravlje - pre: 2 sata

Veliki nacionalni projekat za osnaživanje i edukaciju mladih Budućnost #za5 ima za cilj da prvenstveno, promeni ovu statistiku nabolje i inspiriše studente i srednjoškolce širom Srbije da iskoriste svoj potencijal i unaprede znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

3 povezane vesti »

Nedeljni horoskop od 10.12. do 17.12.

Lepota i Zdravlje - pre: 23 sati

Ovan Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na neka nova poslovna rešenja. Važno je da dobijete kompletnu podršku među saranicima, čak i u situacijama oko kojih se dobro snalazite. Ne treba olako da odbacujete nečiju asistenciju.

Dnevni horoskop za 10.12.

Lepota i Zdravlje - 10.12.2018

Ovan Ljubav: Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i misli, zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Posao: Postoje situacije kada bezuslovno morate da ispoštujete nečiju volju i zahteve. Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija.

3 povezane vesti »

Ovo su najčešći simptomi migrene

Lepota i Zdravlje - 09.12.2018

Prema naučnim istraživanjima, migrene su tri puta češće kod žena, nego kod muškaraca, a kod gotovo polovine nije čak ni dijagnostifikovana. Migrena je bolest koja napada ljudski mozak i uzrokuje različite, neprijatne simptome, koji prate glavobolju i mogu trajati od 4 sata do 3 ...

Odlažete li svoje obaveze za kasnije? Ova navika negativno utiče na kvalitet vašeg života

Lepota i Zdravlje - 09.12.2018

Konstantno odlaganje obaveza, može uticati na kvalitet našeg života i na naše zdravlje, tvrde psiholozi. Deo vašeg mozga koji je zadužen za planove i ciljeve, negoduje na signal o odlaganju obaveza, nasuprot njega, vaš limbički sistem – centar za uživanje, pozitivno reaguje na ...