TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lepota i Zdravlje

Dnevni horoskop za 18.03.

Lepota i Zdravlje - pre: 1 sat

Pred voljenom osobom, ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne. Osećanja sve govore i poštizu željeni efekat. Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno, da zaštitite poslovno-finansijske interese. Važno je da poboljšate kondiciju.

Zašto je super biti slobodna žena u tridesetima

Lepota i Zdravlje - pre: 13 sati

Takve ste sigurno postale i kada je u pitanju ljubav, a i brojna istraživanja pokazala su kako se žene po tom pitanju takođe opamećuju u kasnim dvadesetima i tridesetima kada im se menja slika idealnog partnera i onoga što žele od života i ljubavi.

Horoskopski znakovi koji su škrti na pokazivanju emocija

Lepota i Zdravlje - pre: 15 sati

Oni ne vole pokazivati svoja osećanja, da ne bi ostavljali utisak ranjive osobe. Skloni su da se drže na distanci, jer ne žele da svet vidi da zapravo nisu toliko snažni, kako se zapravo predstavljaju. Škorpije otvaranje i pokazivanje emocija povezuju sa mogućnošću da ih neko ...

3 povezane vesti »

Koja boja senke odgovara vašoj boji očiju?

Lepota i Zdravlje - pre: 17 sati

Za osobe koje imaju zelene oči, preporučuju se ljubičaste nijanse senki. Boja šljive, svetloljubičasta ili boja crnog vina dodatno će istaći zelenu boju očiju. Plavim očima naročito pristaju narandžasti tonovi, svetlo roze i boja bronze.

5 grešaka kojima od njega pravite maminog sina

Lepota i Zdravlje - pre: 19 sati

Kuvate, perete, peglate, raspremate stan, bez pomisli da zatražite pomoć od svog partnera. Na taj način on će za tili čas ponovo postati klinac koji sedi pred televizorom i čeka da mu mama donese sendvič, samo što ste u ovom slučaju mama vi.

3 pitanja koja morate postaviti sebi u toku planiranja roditeljstva

Lepota i Zdravlje - pre: 21 sati

Kod muškaraca i žena, želja za detetom uslovljena je mnogim faktorima, od finansijskih do emotivnih. Nekada se dogodi da partneri nisu spremni na roditeljstvo u istom trenutku. Obično su žene pre spremne da postanu majke, dok muškarci prvo žele da obezbede sve neophodne, ...

Piletina u sosu od limete

Lepota i Zdravlje - pre: 23 sati

Rernu zagrejte na 190 stepeni. Svaki file začinite solju i biberom. Zagrejte ulje u tiganju i svaki file pecite od 6 do 7 minuta sa obe strane. Zatim ih odložite na tanjir. U tiganj dodajte kocku za pileću supu, sok limete, luk, peršun i alevu papriku.Promešajte, pustite da ...

Dnevni horoskop za 17.03.

Lepota i Zdravlje - 17.03.2018

Ne volite kada Vam neko nameće dodatne obaveze. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje. Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije mogućnosti. Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Lepo mi je: 4 mesta u Beogradu gde tišina govori

Lepota i Zdravlje - 16.03.2018

Pored trim staze koja je nedavno obnovljena i kafića i kafanica koje je okružuju, na Košutnjaku ima čitav splet staza za šetanju, kraćih i dužih, zavisi koliko vam prija. Neverovatan je osećaj kada se iz bučnih ulica koje vode do Košutnjaka spustite peške u sred šume.

Dnevni horoskop za 16.03.

Lepota i Zdravlje - 16.03.2018

Ljubav: Budite iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »slabosti«. Nema potrebe da glumite pogrešnu ulogu. Posao: Poslovne dileme možete da rešite na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet i podršku.

12 povezane vesti »

Coca-Cola sistem predstavio jedinstveni digitalni magazin

Lepota i Zdravlje - 16.03.2018

Zašto je Sprite zelene boje, kako do prakse u Coca-Coli, šta se dešava u telefonu jednog tinejdžera ili gde su sve otvorene Rosa škole roditeljstva samo su neke od autentičnih priča koje čine sadržaj digitalnog magazina Coca-Cola Srbija.

LAVA: Štitna žlezda je zvezda

Lepota i Zdravlje - 16.03.2018

Tada sam već uveliko znala NLP i počela da radim sa ljudima coaching i znala koliko su zapravo naše emocije kojima ne upravljamo na pravi način ključne u nastanku bilo koje bolesti, i da, ukoliko otkrijem emocije i pozabavim se njima, sigurno ću rešiti svoj problem.

Krstarenje svetom snova i lepotama Evrope

Lepota i Zdravlje - 16.03.2018

je zapravo čorba ili jelo napravljeno od jagenjećih iznutrica sa specifičnim ukusom koja se priprema u tačno određen dan i konzumira u tačno određene sate. Tradicija i običaj su takvi da vernici u Grčkoj i grčkim ostrvima na Veliki petak poste odnosno ne jedu ništa.