TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lepota i Zdravlje

Huawei priredio spektakularnu izložbu fotografija “Senke”

Lepota i Zdravlje - pre: 4 sata

Kompanija Huawei, još jednom je iznenadila sve prisutne i na potpuno njima svojstven način, predstavljanjem izložbe fotografija većeg formata nastale flegšip modelom najnovije P serije kompanije, dokazala zbog čega je globalni lider u oblasti tehnologije, mobilnih telefona i ...

6 povezane vesti »

Nova era komunikacija: Prijavite se na Direct Media Academy

Lepota i Zdravlje - pre: 4 sata

Pod sloganom “Nova era komunkacija”, trodnevna edukacija koju organizuje DIRECT MEDIA United Solutions, bavi se tehnologijama, medijima i inovativnim menadžmentom u renesansi komunikacija koja je na delu. Na dva modula, a kroz predavanja i interaktivne radionice, uz vrhunske ...

Redak astro događaj: Šta nam donosi PUN MESEC U VAGI

Lepota i Zdravlje - pre: 4 sata

Astrološki gledano, dupli pun Mesec karakteriše to što nesvesno i potisnuto izvlači na površinu i otkriva sve ono što smo želeli da sakrijemo. Pošto se događa u Vagi, glavna tema će biti partnerski odnosi, koji će morati da se razreše na ovaj ili onaj način. Pun Mesec u Vagi 19.

4 povezane vesti »

DASH dijeta, zdravo rešenje za sve probleme sa kilogramima

Lepota i Zdravlje - pre: 5 sati

100 grama ovsene kaše sa šoljom mleka, 75g borovnice i čaša ceđenog soka od pomorandže. Jedna jabuka i šolja grčkog jogurta. Tanjir supe sa povrćem, sendvič od 80g tunjevine, 100g zelene salate, kašičice light majoneza i dve kriške integralnog hleba. Banana.

Duda Alapača: Duže od tri minuta

Lepota i Zdravlje - 17.04.2019

Jednog dana. Možda. Ali ne i danas. I ne juče, kad me je pozvala i rekla da joj maknem onu skalameriju iz kuće kako god znam i umem. A što mama? Kako što..?! Kako što, Dudo!? Ja sam naučila na moj stari televizor i na moj stari daljinski. Ovo sad ništa neće kako ja hoću.

Dnevni horoskop za 17.04.

Lepota i Zdravlje - 17.04.2019

Ovan Ljubav: Izbegavate raspravu u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza »lažnih obećanja«, problemi se neće rešiti sami po sebi. Posao: Pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama.

7 povezane vesti »