TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Insajder

Srbijagas osniva još jednu firmu van zemlje bez ikakve kontrole nadležnih institucija

Insajder - pre: 5 sati

Javno preduzeće Srbijagas osnovalo je još jedno zavisno preduzeće Srbijagas, ovoga puta u Mađarskoj, a preduzeće je osnovano bez neophodnih saglasnosti, pokazuje istraživanje Insajdera. Brojne činjenice koje su novinari Insajdera otkrili prethodnih godina pokazale su da ne ...

Devedesete kao jedan od najmračnijih perioda tajnih službi u Srbiji: Od šverca i pljačke do eliminisanja nepodobnih

Insajder - pre: 5 sati

Jedan od najmračnijih perioda službe bezbednosti u Srbiji proteklih decenija su devedesete kada je služba pretvorena u privatnu vojsku pod komandom Slobodana Miloševića i Mirjane Marković, a podređena interesima SPS-a i JUL-a, odnosno njihovom ostanku na vlasti.

Na dan osnivanja OZNE podsećamo na serijal Insajdera Službena tajna

Insajder - pre: 6 sati

Na današnji dan pre tačno 77 godina, po naređenju Josipa Broza Tita, osnovana je kontraobaveštajna služba OZNA – Odeljenje za zaštitu naroda. Ubrzo je reorganizovana u UDBU, kasnije je bila Državna bezbednost. Danas je za ove poslove zadužena Bezbednosno-informativna agencija.

Tužilaštvo za Insajder o slučaju „Palma”: Do sada saslušano 21 lice u svojstvu građana

Insajder - 12.05.2021

Više tužilaštvo u Kraljevu, koje sprovodi postupak povodom navoda o podvođenju žena u organizaciji Dragana Markovića Palme, u odgovoru Insajderu navodi da je do sada u u ovom postupku u svojstvu građana ispitano 21 lice.

48 povezane vesti »