TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Informacija

Lažni Minecraft modovi instalirani na više od milion Android uređaja čine njihovo korišćenje nemogućim

Informacija - pre: 17 sati

Prevaranti su još jednom uspeli da zaobiđu Googleovu zaštitu Play prodavnice i objavili više od 20 lažnih mod-paketa za popularnu igru Minecraft. Aplikacije su dizajnirane da namame decu i tinejdžere. Oni ne sadrže nikakav malver, ali nakon što se instaliraju, normalno ...

2 povezane vesti »

Otkriveno kako je hakovano više od 300000 Spotify naloga

Informacija - pre: 18 sati

Korisnici su se godinama žalili da su im Spotify nalozi hakovani a lozinke promenjene, da im se nove plejliste pojavljuju na profilima ili su njihovim porodičnim nalozima dodavani nepoznati ljudi iz drugih zemalja.

Hakeri napali fudbalski klub Mančester Junajted

Informacija - 23.11.2020

Evropski fudbalski klub Mančester Junajted objavio je u petak da su pretrpeli sajber napad koji je uticao na njihove interne sisteme. Fudbalski klub je rekao da još istražuju incident i da se ne može reći da li su napadači imali pristup podacima navijača ili kupaca prodavnice ...

Upozorenje na WhatsAppu o opasnom fajlu koji hakuje telefon za 10 sekundi je lažno, ne šaljite ovu poruku nikome

Informacija - 23.11.2020

WhatsAppom cirkuliše upozorenje o videu pod nazivom “India is doing it” za koji se tvrdi da može da hakuje telefon deset sekundi posle otvaranja ili gledanja. Video navodno pokazuje kako se Covid 19 krivulja zaravnjuje u Indiji.

3 povezane vesti »

Top 10 najčešće korišćenih lozinki u 2020.

Informacija - 23.11.2020

Ovo je doba godine kada obično govorimo o lozinkama, odnosno da li se promenio odnos korisnika prema vlastitoj bezbednosti . Nakon analize 275 699 516 lozinki koje su procurile posle hakerskih napada i krađa podataka 2020.

24 povezane vesti »