TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BizLife

IZJAVA DANA: Zašto bi trebalo LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU u Srbiji?

BizLife - pre: 15 sati

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, malo je reći da je “šokirao” izjavom o legalizaciji prostitucije u Srbiji. Izvor: Kurir Foto: ...

API KOMORA – inhalacijom do prevencije bolesti i jačanja imuniteta (FOTO/VIDEO)

BizLife - pre: 15 sati

Srbija ima povoljne uslove i za gajenje pčela, a raznovrsno medonosno bilje pčelama je na raspolaganju čitavih devet meseci. Prema podacima pčelarskih udruženja Srbija ima 980 hiljada košnica. Oko 30 hiljada domaćinstava bavi se pčelarstvom, a polovina su registrovani pčelari.

NAJOŠTRIJE korona mere do sada: Kazna za NEVAKCINISANE 1.500 EUR

BizLife - pre: 15 sati

Ova mera zahteva od radnika da pokažu dokaz o vakcinaciji, negativan brzi test brisa ili dokaz da su se nedavno oporavili od koronavirusa pre nego što se vrate u kancelarije, škole, bolnice ili na druga radna mesta.

Ida Prester: “Strastven grad odgaja strastvene ljude”

BizLife - pre: 15 sati

Pa to je super opis Ide Prester pred petnaestak godina (smeh). Danas bi se više opisala stihovima iz pjesme „Sad“ – „Ja živim sad i samo sam sada tu, ne zaklanjaj sunce svojim oblakom težine, ja imam priliku, jednu priliku“.

Recept za uspeh: “Ako makar malo naučimo iz grešaka, onda nisu uzaludne” (VIDEO)

BizLife - pre: 15 sati

Smatram da je podjednako važno imati upornost i istrajnost. U poslu kao što je moj svakodnevno dolazi do neplaniranih situacija koje zahtevaju brza rešenja i donošenje odluka u trenutku. Za takve stvari treba biti spreman svaki put kada ustaneš i kreneš u novi dan.

Vučić pred susret sa Putinom: Plan je da NEMA POSKUPLJENJA struje i gasa

BizLife - pre: 15 sati

Vučić je za televiziju Prva kazao da od cena gasa i struje zavise cene hrane i opstanak zemlje. On je rekao da Srbija ima šest i po miliona metara kubnih gasa do kraja ove godine, a da u ovih mesec i po Srbija svakoga dana ima kupljenih po 6,5 miliona kubnih metara gasa.

23 povezane vesti »

NA ODMORU: Direktor policije NE ZNA NIŠTA o hapšenju Hrkalović

BizLife - pre: 15 sati

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je u kratkom telefonskom razgovoru da ne zna ništa o hapšenju i da je trenutno na odmoru. “Nemam pojma ništa o tome, na odmoru sam”, rekao je Rebić i spustio slušalicu, javlja KRIK.

125 povezane vesti »

Počela rekonstrukcija platoa ispred skupštine (FOTO)

BizLife - pre: 15 sati

Da su počeli su radovi rekonstrukciji platoa ispred Narodne skupštine, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk proflu. “Prema projektu Grada Beograda, predviđena je zamena podloge i nivelacija ploča.

Polovina američke dece može da doživi 100 godina

BizLife - pre: 15 sati

Trenutno je očekivani životni vek u Sjedinjenim Američkim Državama 77,3 godine i to pošto je dužina života smanjena zbog koronavirusa. Međutim, današnji desetogodišnjaci, uz vođenje zdravog života, imaju veliku šansu da tu granicu pomere na 104 godine.

Slovenački Reno OTPUŠTA 15 odsto radne snage

BizLife - pre: 15 sati

U fabrici u Novom Mestu Renoproizvodi novi Clio, kao i Twingo 3 i Smart i njihove električne verzije. Umesto u dve i po smene, kao do sada, od petka će u Revozu raditi samo dve, a od sredine novembra jedna i po smena, potvrdila je uprava, a prenose lokalni mediji u Sloveniji.

2 povezane vesti »

Selo 150 km od Rima PRODAJE KUĆE za JEDAN EVRO

BizLife - pre: 15 sati

U ovom selu vlasti prodaju oko 250 domova po ceni od jednog evra u nadi da će privući nove stanovnike koji će ih renovirati i u njima živeti. Selo se nalazi u regiji Abruco blizu Apenina, što znači da su neka od najboljih italijanskih skijališta veoma blizu.

Do kraja godine Škoda počinje proizvodnju tramvaja u Kragujevcu?

BizLife - pre: 15 sati

Industrijski park je nastao pošto je Simens preuzeo domaću firmu Milanović Inženjering, čiji je osnivač i vlasnik Bratislav Milanović ubrzo po okončanju te transakcije pokrenuo projekat izgradnje MIND Parka, sa idejom da privuče upravo kompanije iz železničke industrije.

Od 850.000 oštećenih PENZIONERA samo 60.000 TUŽI državu

BizLife - pre: 15 sati

Čak ni cirkularna viber poruka koja je ovoj višemilionskoj populaciji stizala nije im bila dovoljno ubedljiva da se prijave, jer su shvatili da bez plaćanja advokatskih troškova, za koje većina nema novca, neće lako doći do Strazbura.

Grobarska “mafija”: Muljali sa sanducima, šteta MILIONSKA

BizLife - pre: 15 sati

Uhapšeni su P.I. (48), odgovorno lice DOO Večno konačište iz Kaća, G.Z. (47), odgovorno lice u tom privrednom društvu i zaposlen u novosadskom JKP Lisje, kao i D.I. (42) i J.L. (47), zaposleni u “Lisju”. Sumnja se da su D.I. i J.L, od 1. januara do 14.

2 povezane vesti »

Tržni centri KRŠILI MERE, kažnjeni sa po 300.000 dinara

BizLife - pre: 15 sati

Kako se navodi, u Beogradu su kažnjeni Ada Mol, Delta city, Ušce i Rajićeva šoping centar, a u Novom Sadu Big i Promenada. U Kragujevcu su sa po 300.000 dinara kažnjeni tržni centri Kosmos i Refleks, kao i odgovorna lica sa po 50.000.

Srbija dobila JOŠ JEDAN LEK za koronu

BizLife - pre: 15 sati

Radojević Škodrić je istakla da je reč o leku velike efikasnosti i bezbednosti koji je obezbedio predsednik Aleksandar Vučić. “Primenjuje se kod pozitivnih pacijenata u prvih 10 dana ako imaju visoke faktore rizika da dođe do teške faze bolesti i eventualno smrti.

17 povezane vesti »

Čak 56 žrtava koronavirusa

BizLife - pre: 15 sati

U Srbiji je do 15 časova 16. oktobra 2021. godine registrovano ukupno 1.043.758 potvrđenih slučajeva COVID-19. Od poslednjeg izveštaja testirana su 19.482 uzorka, od kojih je 6.051 pozitivnih. U poslednja 24 časa preminulo je 56 osoba, a do sada su od virusa COVID-19 preminula ...

36 povezane vesti »