TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Beta

Učesnici Ekološkog ustanka u protestnoj šetnji ka Vladi Srbije

Beta - pre: 23 sati

Nekoliko hiljada učesnika protesta pod nazivom "Ekološki ustanak" krenulo je danas oko 15 časova sa platoa ispred Doma Skupštine Srbije ka zgradi vlade u Nemanjinoj ulici u Beogradu. Saobraćaj je obustavljen u pravcu kretanja učesnika protesta.

48 povezane vesti »

Ruska policija privela istraživačkog novinara nakon što mu je pretresla stan (VIDEO)

Beta - pre: 23 sati

Ruska policija je privela na saslušanje poznatog istraživačkog novinara Romana Anjina nakon što su mu je pretresla stan. Portal "Važne priče" čiji je Anjin glavni urednik, naveo je da je razlog pretresa i sinoćnjeg privodjenja verovatno tekst iz 2016.

Stranka slobode i pravde predstavila plan za Beograd

Beta - pre: 24 sati

Stranka slobode i pravde (SSP) predstavila je danas "Plan za dan posle" u Beogradu koji predvidja, izmedju ostalog, da penzioneri u glavnom gradu sa mesečnim primanjima manjim od 20.000 dinara dobiju 13. penziju, da svi djaci dobiju komplet užbenika na poklon na početku školske ...

Kompanija Alibaba kažnjena sa 2,8 milijardi dolara u Kini zbog gušenja konkurencije (VIDEO)

Beta - 10.04.2021

Kinesko regulatorno telo kaznilo je danas kompaniju za elektronsku trgovinu Alibaba sa 18,3 milijardi juana (2,8 milijardi dolara) zbog kršenja propisa o zaštiti konkurencije. Državna uprava za regulisanje tržišta objavila je da je kompanija Alibaba kažnjena zbog "zloupotrebe ...

12 povezane vesti »

Oslobodjenje: Veliki broj migranata svakodnevno ulazi u Srbiju bez bezbednosne provere

Beta - 10.04.2021

Pokret Oslobodjenje upozorio je danas da "veliki broj migranata svakodnevno ulazi u Srbiju" a da se ne zna da li medju njima ima "ratnih zločinaca, ekstremista i potencijalnih terorista". Funkcioner pokreta Miroslav Kosanović ocenio je da je zbog pandemije virusa korona, pitanje ...

Iran pustio u rad nove centrifuge za obogaćivanje uranijuma (VIDEO)

Beta - 10.04.2021

Iran je objavio danas da je pustio u rad nove, modernizovane centrifuge koje omogućavaju brže obogaćivanje uranijuma, čija upotreba je zabranjena prema odredbama nuklearnog sporazuma te zemlje postignutog sa svetskim silama 2015. godine.

21 povezane vesti »

Dačić: Razgovori o izmenama izbornih uslova počinju 19. aprila

Beta - 10.04.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je rekao je da je dobio pismo evroparlamentaraca Tanje Fajon i Vladimira Bilčika, i da će po prvom planu razgovori o eventualnim izmenama izbornog procesa početi 19. aprila.

15 povezane vesti »

SRS: Vlast tera radnike na internetu da napuste Srbiju ako žele da rade svoj posao (VIDEO)

Beta - 10.04.2021

Srpska radikalna stranka (SRS) poručila je danas da vlast mora da ima sluha za zahteve radnika na internetu (frilenseri), koji protestuju ispred Skupštine Srbije, ili će biti primorani da masovno napuste Srbiju kako bi mogli da nastave svoj posao.

Naslovne strane za subotu, 10. april 2021. godine

Beta - 10.04.2021

Dnevni listovi na naslovnim stranama vikend izdanja najviše pišu o produženju pritvora vlasnika škole glume kog su učenice prijavile za silovanje, o sahrani pevača Predraga Živkovića Tozovca, o padu broja inficiranih korona virusom i mogućem ublažavanju protivpandemijskih mera.

13 povezane vesti »