TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

24sata

Novi nacionalni stadion se gradi u Surčinu, predviđen za 60.000 navijača

24sata - 21.08.2019

Urbanistički zavod Beograda raspisao je javnu nabavku za geodetske i geološke usluge neophodne za izgradnju Nacionalnog fudbalskog stadiona . Radi se o geodetskom snimanju za potrebu izrade topografskog plana za stadion i izradi geološko-geotehničke dokumentacije – Elaborata.

8 povezane vesti »

Još jedan krah holivudske ljubavi – Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks

24sata - 21.08.2019

Poznati glumački par Kejti Holms i Džejmi Foks raskinuli su nakon šest godina veze, prenose američki mediji. Vest o raskidu stigla je nakon što je Džejmi uslikan kako se u Los Anđelesu provodi sa tri decenije mlađom pevačicom Selom Vave.

5 povezane vesti »

Glumačka ekipa “Senki nad Balkanom” blistala na Sarajevo film festivalu

24sata - 21.08.2019

Druga sezona najgledanije regionalne serije “Senke nad Balkanom” premijerno je predstavljena na 25. Sarajevo film festivalu, navodi se u saopštenju. Autorska i glumačka ekipa predvođena rediteljem Draganom Bjelogrlićem prošetala je glamuroznim crvenim tepihom, čime je otvoreno ...

20 povezane vesti »

Spektakl rok opere za senzacionalan kraj – pola miliona ljudi uživalo na 17. Beer Festu

24sata - 21.08.2019

Finalne večeri Belgrade Beer Festa prvi na glavnu binu izašao je Marko Louis, koji je sjajno razdrmao publiku i pripremio za ono sve ono što će uslediti. Muzički spektakl Rok opera napravio je senzaciju poslednjeg dana Belgrade Beer Festa.