TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, March 26 at 21:00h - 23:30h

Already started

Kombank Dvorana

Dečanska 14, 11000 Belgrad

GUESTS

317going
1.7Kinterested

Details


Posle uspešnih koncerata po celom regionu Marko Louis će održati veliki koncert u Beogradskoj Kombank Dvorani u sklopu treće sezone “Beskraj Tour by Barcaffe”. 

Posle tri studijska albuma i jednog “Live” albuma, Marko je nedavno objavio prvi singl “Ninana”, koji najavljuje njegov četvrti album. Markova verzija pesme “Rockabye” pod nazivom “Svet je u nama” u saradnji sa Clean Bandit i Tuborgom, privukla je veliku pažnju u celom regionu. Publika je ovu pesmu nazvala “motivacionom” i vreme je da je čujemo uživo na koncertima.

“U Beogradu je sve počelo i ovde igram na domaćem terenu :) Kao da nastupam pred velikom rodbinom. Uvek kada gledam u publiku na koncertima u Beogradu, imam osećaj da svakog poznajem i da smo bliski. Prvi put nastupam u divnoj Kombank Dvorani i mislim da nas fotelje neće sprečiti da ustanemo i da đuskamo. Čak mislim da je vreme da se popnemo na fotelje ;)”, izjavljuje Marko.

Ulaznice za Beogradski koncert po promo ceni su dostupne od ponedeljka, 23. decembra, od 19h u sistemu Gigstix, a od utorka, 24. decembra od 14h, i na blagajni Kombank Dvorane. Promo period traje do 31. decembra ili do isteka zaliha.
Vidimo se!