TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Konferencije.rs

Thursday, March 26 at 19:00h - 20:30h

Already started

Konferencije.rs

Žanke Stokić 11a, 11000 Belgrad

GUESTS

46going
100interested

Details


U doba aktuelne pandemije, kontakt sa drugima je ograničen, svi smo u izolaciji, i jedan od najčešćih vidova komunikacije i informisanja je putem društvenih mreža. Konferencije i ostali događaji se odlažu, otkazuju, a event sale ostaju zatvorene do daljnjeg. Međutim, postoji i treća opcija - organizovanje konferencije online! Upravo to je tema našeg prvog vebinara koji organizujemo 26. marta od 19h!

Možete se prijaviti preko linka: https://zoom.us/meeting/register/u5wsf--vpjojMakPR__rcrQxBaKXkmAjhw

Teme koje ćemo pokriti:

Šta je online konferencija?
Zašto organizovati online konferenciju?
Kako isplanirati online konferenciju (korak po korak)?
Lekcije i greške koje su česte, kao i saveti kako ih izbeći?

Svakako ćemo ostaviti vremena za vaša pitanja, te preporučujemo da ih na vreme osmislite, napišete nam u komentarima ili pošaljete u inbox, kako bismo imali spremne odgovore. Naravno, pitanja možete postaviti i direktno na vebinaru.

Domaćin

O organizaciji online konferencija će pričati Nemanja Živković. Nemanja je osnivač Funky Marketing agencije koja pomaže B2B kompanijama da konstantno ostvaruju prihode uz isplative strategije i skaliraju. Fokus je na rezultatima, uz delić funk-a (veliki obožavalac Motown-a, GTA-a i funky muzike uopšte). Iza sebe ima skoro deceniju rada u marketingu i razvoju biznisa, i napredno iskustvo u kreiranju uspešnih marketinških strategija, postizanju ciljeva i izgradnji timova visokih performansi za internacionalne i domaće klijente iz mnogih industrija i niša. Organizovao je i učestvovao u organizaciji mnogobrojnih konferencija, vebinara i drugih događaja.