TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 18 at 23:59h - 10:00h

Already started

half

Bulevar Vojvode Bojovića 10, 11000 Belgrad

GUESTS

34going
115interested

Details


U saradnji sa Dirty Soundz organizacijom predstavljamo vam desetočasovno muzičko iskustvo uz popularnog didžeja i producenta iz Rumunije - Tulbure, i naravno jedne od najpoznatijih domaćih artista koji gaje ovakav zvuk godinama Battric & MIVU i 031 Republic. 

Matei Tulbure je di džej i producent iz Bukurešta koji je od detinjstva fasciniran muzikom, umetnošću kojom izražava sebe već skoro deceniju. Kreće se kroz mnoštvo različitih žanrova, od micro housea i Detroit housea, do technoa i deepa. Bivši član je “TC studio” projekta koji mu je doneo dva izdanja u inostranstvu ("TC Studio - Autoportret EP"- Archipel Recordings, Kanada i "TC Studio - Travel EP" - Strictly Chosen Recordings, Nemačka). Tulbure muzičke uzore vidi u Thomasu Melchioru, Danielu Bellu, Iz & Dizu, Normu Talleyu, Kennyju Dixonu Junioru i Matthewu Herbertu, a inspiraciju nalazi u filmovima omiljenih reditelja Romana Polanskog, Stenlija Kjubrika i Andreja Tarkovskog. Pozitivni feedback koji konstantno dobija od svoje publike potvrđuje njegov kvalitet. Još uvek na početku karijere, Tulbure nastoji da širi vajb koji može da prevaziđe vreme i ostavi trag. 

Battric & MIVU osnivači kolektiva DIRTY SoundZ i vlasnici etikete Verbreiten Rec važe za najzauzetije domaće producente, sa izdanjima za vrhunske etikete Metroline Limited, Inwave, Baile Musik, Melotherapy i mnoge druge. Poznati su po zaraznim beatovima i ekstatičnoj atmosferi na gigovima. 

031 Republic čine dva najbolja drugara iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević. Domaću klupsku scenu osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja pleni svaki klub ili neki drugi prostor za ples. Poznati su po svojim čestim maratonskim setovima u kojima svi uživaju. Svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa povremenim primesama house zvuka. Lukina muzikalnost i Ivanova ritmičnost njih čini savršenim tandemom. Luka je nedavno pokazao i svoje produkcijsko umeće koji se mogu čuti na njegovom EP-u za srpski brosh records, kao i u doprinosu za kompilaciju istog labela

Sound system:
Funktion One

Ulaz:
600 rsd do 01h
800 rsd od 01h