TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: SOUL Society - stari Bitef

Saturday, Jan 18 at 22:00h - 02:00h

Already started

SOUL Society - stari Bitef

Knez Miletina 2, 11000 Belgrad

GUESTS

122going
1.2Kinterested

Details


Najveći etno džez pijanista Srbije i najveći etno džez saksofonista Rusije, nastupiće zajedno 18. i 19. januara na sceni kluba Soul Society gde će izvesti džez kompozicije u neponovljivim aranžmanima, prožete ruskim i srpskim tradicionalnim melosom.

Ideja projekta zasniva se na stvaralaštvu Vasila Hadžimanova i Olega Kirejeva.
To je potpuno novo čitanje najboljih autorskih kompozicija predstavnika savremene balkanske i ruske džez scene. Sve što volite u stvaralaštvu Vasila Hadžimanova, sve što je vredno pažnje, doneće novi zvuk saksofona ruskog muzičara. Svestrano, harizmatično i na potpuno nov način. Sa svoje strane, Vasil će uneti nove boje i balkanski ritam u kompozicije koje je napisao Oleg Kireyev. Više tradicionalnog kolorita u džez klasiku.

Muzičari su izabrali svoja omiljena autorska dela koja na najizrazitiji način pokazuju njihovo majstorstvo i talenat.
Ruski džez i balkanski fjužn – tako bi u par reči moglo da se opiše usmerenje programa koju će muzičari predstaviti ne samo ljubiteljima džeza, već i svim poštovaocima sjajnog i sadržajnog zvuka.

Oleg Kireyev i Vasil Hadžimanov su zajedno krenuli da istražuju spoj tradicionalne muzike i popularnih pesama što je rezultiralo nastajanjem novog projekta rusko-srpskog džeza.

Ulaz: 500 dinara
Subota, 18.januar
- vrata se otvaraju u 21.30h, rezervacije važe do 22.30h
Nedelja, 19. januar
- vrata kluba se otvaraju u 20.30h, koncert počinje u 21.30h

Vidimo se!

Karte možete kuputi isključivo preko servisa www.tickets.rs: https://www.tickets.rs/program/oleg-kireyev-vasil-hadzimanov-1699

📌Soul Society (stari Bitef)
Skver Mire Trailović, Dorćol
☎ Rezervacije: 063.377.420