TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Firchie Think Tank Studio

Saturday, May 23 at 22:00h - 04:00h

Already started

Firchie Think Tank Studio

Bulevar Despota Stefana 5, 21000 Novi Sad

GUESTS

24going
88interested

Details


Dragi naši FTTS gosti, nastavljamo sa radom i ovaj vikend. U subotu, 23. maja, miksujemo nove i stare hitove u hipnotišući ELECTROПОП set: The Weeknd, Lady Gaga, Billie Eilish, Dua Lipa, Nipplepeople, Madonna, Senidah, Sara Jo, Taylor Swift, Ariana Grande, Sajsi MC, Beyonce, Cardi B, Depeche Mode, B.Vunturišević, Kylie Minogue, Mimi Mercedez, Nicki Minaj i mnogi drugi...⚡️

PHOTOS: fb.com/electropopeparty/photos
VIDEOS: fb.com/electropopeparty/videos/
INSTAGRAM: instagr.com/electropopeparty
FACEBOOK: Electroпоп
Predlozi za set listu: m.me/electropopeparty

Ulaz: 300 dinara

Radimo u skladu sa zadatim smernicama jer želimo da se pobrinemo da smo svi sigurni i da zajedno preguramo ovaj tranzicijski period najbolje šta možemo. Naravno, uz to da Vam pružamo najbolje zezanje u gradu

Ovim putem želimo da osiguramo dobrobit svih naših gostiju, ali i naših zaposlenih koji su tu da se maksimalno pobrinu za Vaš dobar provod.

Bez obzira na ove nove smernice, koje neće trajati zauvek, želimo da znate da smo itekako spremni da Vam pružimo vrhunski provod na koji ste navikli i jedva čekamo da Vas sve ugostimo jer ste nam mnogo nedostajali!

Za fabuloznu atmosferu zadužen je ELECTROПОП, jedan od favorita naše publike i ne možemo da dočekamo da vidimo kakvu ludu žurku sprema!

ELECTROПОП je brend žurki koje je konceptualno osmislio DJ Stanwik. Setovi bazirani na dance, synth i pop muzici miksuju se sa hiphop, rnb i dancehall zvucima i pokojim domaćim ili stranim evergrinom.


NAPOMENE: 
Zabranjeno unošenje hrane i pića!