TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 18 at 12:00h - 13:30h

Already started

Narodno pozorište u Beogradu / National Theatre Belgrade

GUESTS

215going
703interested

Details


Art Aparat će i ove godine napraviti svoj već tradicionalni zimski koncert na kojem će nastupiti sa svojim horom koji čine deca iz Svratišta i pripadnici šire javnosti. Koncert će se održati 18.1.2020. u Narodnom pozorištu u Beogradu, na sceni Raša Plaović, sa početkom od 12h. Ulaz je besplatan 💚

Ove godine uradili smo mnogo toga-počeli smo da pevamo na romskom jeziku, upoznavali se i pevali sa različitim muzičarima, a prvi put smo otvorili naša vrata za sve vas koji ste želeli da pevate sa nama i postali jedan veći i glasniji hor! 

Dođite da nas čujete, imamo svašta da vam pokažemo! Kao i uvek, nastupićemo sa našim bendom i za vas spremamo ozbiljno gruvanje!
Da bi provod bio još bolji, sa nama će nastupiti i sjajni gosti - poznati romski sastav Roma Sijam, dečiji hor RocHoir kids i jazz duo Nusha&Pavi . 

Roma Sijamje poznati romski sastav, koji je svojim energičnim nastupom i autentičnom muzikom, uspeo munjevitom brzinom da zainteresuje javnost i osvoji publiku. Njihovi nastupi na takmičenjima X Factor Adria  i Pinkove Zvezde-All stars oduševili su i žiri i gledaoce. Prepoznatljiv stil koji ovaj sastav neguje je fuzija hip hopa, balkanske muzike, ali i drugih muzičkih pravaca. Sastav često nastupa u zemlji i inostranstvu.

RocHoir kids je nastao iz potrebe da se današnjem detetu predškolskog i školskog uzrasta pruži mogućnost izbora. 
Naziv RocHoir proistekao je iz igre engleskih reči ROCK & CHOIR (rok muzika i hor). Spajanjem ova dva vida muzičkog izražavanja objedinjujemo različite muzičke i kulturološke vrednosti, u cilju promovisanja rok kulture koja je zasnovana na filozofiji bunta i kritičkog mišljenja. 

Nusha&Pavi su šarmantni dvojac iz Beograda. U pitanju je par putujućih muzičara koji  svira širom Evrope, a njihove obrade različitih jazz, evergreen, romskih i drugih pesama u swing/jazz stilu, donose nam vedri duh prošlih vremena.

Za sve informacije obratite se na [email protected] ili 064/3364923

Projekat Raspevano Svratište podržan je od Ministarstva kulture Republike Srbije, IWC Belgrade i Trag fondacije. 

Vidimo se u Narodnom pozorištu!