TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kategorija :

"Kako smo sleteli, tako nam saopštili da je liga otkazana"

ALO - upravo objavljeno

Košarkaš ruskog Jeniseja i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine i poništi zbog situacije sa korona virusom. "Bilo je očekivano da se dogodi ovo sa stopiranjem lige i nakon svega što se događa.

12 povezane vesti »

Skok podrške sa Starog mosta: Preživio je naš 'starac' i kuge, i more, i režime

Vijesti.ba - upravo objavljeno

BiH kao i mnoge druge zemlje svijeta bore se ovih dana s koronavirusom, ali građani uvijek nađu neki način da poprave ove teške dane. Semir Kazazic - Sandokan skočio je danas sa Starog mosta u Mostaru u znak podrški borbi protiv koronavirusa.

MARKOVIĆ: Radulović direktno podriva napore države u odbrani od epidemije koronavirusa

Pink - upravo objavljeno

Da je Saša Radulović primer neozbiljnog političara znali smo i ranije kada je glumio muzikanta u skupštinskim klupama.Znali smo i da je primer neodgovornog političara kada je izbegavao da dolazi na sednice Narodne skupštine i obavlja svoj posao, rekao je član Glavnog odbora ...

2 povezane vesti »

Đorđević: „Dnevno umire 1000 ljudi, besmisleno je pričati o sportu“

Vesti Online - upravo objavljeno

Poslednje informacije sa Apenina kažu da Serija A neće biti nastavljena, a da Virtus sa Ðorđevićem, Milošem Teodosićem i Stefanom Markovićem, kao prvoplasirani na tabeli u trenutku prekida, ne želi titulu. – Dok u zemlji umire hiljadu ljudi na dan zbog epidemije, besmisleno je ...

22 povezane vesti »

Samo još trećina respiratora slobodna

Vesti Online - upravo objavljeno

U Austriji ima trenutno 2.548 respiratora, a slobodno je samo još 908, ili 35 odsto. Ostali respiratori su već u upotrebi za pacijente koji imaju i druga oboljenja od virusa korona. Kapaciteti respiratora su različiti po pokrajinama, tako da je u Donjoj Austriji trenutno ...

144 povezane vesti »

UDS: Vulin ne sme da ostane ministar jer ponižava državu i građane

Novi Magazin - upravo objavljeno

Organizacija Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) zatražila je danas od premijerke Ane Brnabić da u najkraćem roku parlamentu podnese zahtev za razrešenje ministra odbrane Aleksandra Vulina zbog raspisivanja javne nabavke za ispitivanje svog rejtinga u vanrednom stanju.

Barsini fudbaleri primaće manju platu tokom pandemije

RTCG - upravo objavljeno

Fudbaleri Barselone primaće 70 odsto manju platu tokom pandemije korona virusa i dodatno će pomoći kako bi oni koji ne rade u sportskom sektoru kluba primali pune plate. Kapiten Barselone Lionel Mesi rekao je danas da se sa odlukom čekalo jer su igrači "tražili formulu za pomoć ...

11 povezane vesti »

Sredinom tjedna novi paket mjera za pomoć gospodarstvu posrnulom zbog epidemije koronavirusa

Dnevnik.hr - upravo objavljeno

Novi paket mjera pomoći gospodarstvu, urušenom zbog epidemije, očekuje se sredinom tjedna, a bit će usmjeren na zaštitu gospodarstvenika, radnika i privatnoga sektora. Ministar financija Zdravko Marić izjavio je da ima više od 30.000 zahtjeva za odgodu poreznih davanja.

Naš hvaljeni kantautor o samoizolaciji: Odgovara mi što sam „zatočen“ u kući jer sam uronjen u stvaranje

Dnevnik.hr - upravo objavljeno

Kantautor J.R. August otkrio je u kojoj mjeri mu je aktualna situacija s koronavirusom utjecala na planove. Galerija + 0 Vaše i naše omiljene glazbenike još neko vrijeme nećemo gledati uživo, na pozornicama klubova, dvorana, festivala i stadiona.

EU pomaže Zapadnom Balkanu, za Srbiju najviše (GRAFIKA)

Mondo - upravo objavljeno

Evropska unija pomoći će borbu Zapadnog Balkana protiv pandemije COVID-19 sa više od 410 miliona evra, namenjenih za hitne medicinske potrebe, kao i ekonomski oporavak nakon što se kriza završi. Srbiji je opredeljeno 93 miliona evra, potvrdila je Evropska komisija.