TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kategorija :

AMERIKA UDARA ŠAMAR ŠIPTARIMA NA KOSOVU! Tramp uskače u igru i rešava sve

Pravda - upravo objavljeno

Vašington je poslednjih meseci ozbiljno promenio politiku prema tzv. Kosovu i zaoštrio odnose sa Albancima, a najbolji dokaz tome je i poziv u Hag za Ramuša Haradinaja! Kako saznaje Espreso, SAD je rešio da preuzme vodeću ulogu u dijalogu Beograda i Prištine i neće tolerisati ...

174 povezane vesti »

Priština: Tri osobe uhapšene zbog trgovine ljudima, jedna maloletna

Tanjug - upravo objavljeno

Priština: Tri osobe uhapšene zbog trgovine ljudima, jedna maloletna Tri Albanca uhapšena su u Prištini zbog trgovine ljudima, a među njima je i jedna maloletna osoba za koju se sumnja da je seksualno eksploatisana.

Kineski BAIC kupio pet odsto udela u nemačkom Dajmleru

Tanjug - upravo objavljeno

Kineski BAIC kupio pet odsto udela u nemačkom Dajmleru Kineska automobilska kompanija BAIC (Beijing Automotive Group) kupila je pet odsto udela u Dajmleru. FRANKFURT - Kineska automobilska kompanija BAIC (Beijing Automotive Group) kupila je pet odsto udela u Dajmleru.

Mihajlović: Stanovi za borce, porodice palih boraca...

Tanjug - upravo objavljeno

Mihajlović: Stanovi za borce, porodice palih boraca... Ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da očekuje će se ove i iduće godine graditi 8.022 stana za pripadnike snaga bezbednosti ukupne vrednosti 325 miliona evra.

Premijer Haitija podneo ostavku

Tanjug - upravo objavljeno

Premijer Haitija podneo ostavku Premijer Haitija Žan Mišel Lapan podneo je danas ostavku, rekao je visoki vladin zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman. PORT-O-PRINS - Premijer Haitija Žan Mišel Lapan podneo je danas ostavku, rekao je visoki vladin zvaničnik koji je želeo da ...

U Srbiji do petka pretežno sunčano, za vikend pljuskovi

Tanjug - upravo objavljeno

U Srbiji do petka pretežno sunčano, za vikend pljuskovi U Srbiji će, zaključno sa petkom, biti pretežno sunčano vreme sa maksimalnim temperaturama do 33 stepena, dok nas za vikend očekuju pljuskovi sa grmljavinom, ali bez veće promene maksimalnih temperatura.

34 povezane vesti »

Dačić: Haradinaj podneo ostavku da bi pobedio na izborima

Tanjug - upravo objavljeno

Dačić: Haradinaj podneo ostavku da bi pobedio na izborima Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj podneo je ostavku da bi se predstavio kao žrtva Suda za zločine takozvane OVK i pobedio na parlamentarnim izborima, ocenio je danas šef srpske diplomatije Ivica ...

174 povezane vesti »

Volkswagen planira još jedan mali SUV

B92 - upravo objavljeno

Nemački Volkswagen nema nameru da se zaustavi sa proširenjem svoje krosover/SUV porodice. VW je pre nekoliko nedelja potvrdio da će umesto modela Beetle u Meksiku da se pravi SUV Tarek. Sada stižu najave da VW planira još jedan kompaktni krosover u svojoj ponudi.

Journalist tells N1 she suspects authorities monitoring investigative portal

N1 - upravo objavljeno

A journalist for the KRIK investigative journalism portal told N1 on Tuesday that there are indications that the portal and its staff are being monitored by the authorities. Journalist Dragana Peco recalled that President Aleksnadar Vucic said a month ago that KRIK would be ...

Kad te "bije maler" - kombijem punim droge zakucao se u policijski automobil

N1 - upravo objavljeno

Australijska policija "obavila" je jednu od najlakših zaplena droge, kada se kombi s paketima metamfetamina vrednosti veće od 200 miliona australijskih dolara zabio u dva policijska patrolna vozila parkirana ispred policijske stanice u Sidneju.