TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kategorija :

Vlast da stane uz građane, a ne guvernera

RTCG - upravo objavljeno

Teret dugotrajne kovid krize ne smiju da snose samo građani, već ga treba prebaciti i na banke koje su uprkos pandemiji ostvarile u 2019. i 2020. neto profit od skoro 70 miliona eura, smatraju u Socijademokratskoj partiji.

Budućnost CG počiva u međuvjerskom skladu

RTCG - upravo objavljeno

Manjine predstavljaju neophodan segment u izgradnji građanskog društva koje ima za cilj dostizanje evropskih vrijednosti, ocijenjeno je tokom sastanka predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića i reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifata ef. Fejzića.

Britanska ekipa uložila 250,000 dolara za šampiona francuske

Telegraf - upravo objavljeno

Zvezda francuske ekipe Karmine Corp, Adam Manane bi uskoro mogao da zameni Gabriela “Bwipo” Raua u redovima jedne od najuspešnijih League of Legends ekipa u Evropi. Bwipo nije zadovoljan svojim partijama, zbog čega nije želeo da produži ugovor sa organizacijom, jer smatra da ...

Orlić: Đilas se sveo na ulogu megafona kriminalaca I krvoloka

Pink - upravo objavljeno

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da "žuti tajkun Dragan Đilas, koji prema svedočenjima sopstvenih saradnika lično stoji iza opskurnog portala što trenutno predvodi monstruoznu kampanju sa ciljem da se ugrozi život Danila Vučića, priznao je da ...

18 povezane vesti »

VELIKA ZVEZDINA ŽELJA SE USPEŠNO OPORAVLJA OD OPERACIJE: Da li će na leto istrčati na MARAKANU?!

Espreso - upravo objavljeno

Kolarov ima 35 godina, a ove sezone je igrao sedam utakmica u Seriji A Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov operisan je danas, saopštio je njegov klub Inter. - Intervencija, koju je izveo profesio Mauricio Fornari, bila je savršeno uspešna - navodi se u saopštenju kluba.

5 povezane vesti »

LUKAŠENKO NAJAVIO: Nacrt novog Ustava ove godine, rasprava sledeće

Novosti - upravo objavljeno

- Ako želimo da država bude iskrena, poštena i pravedna, takav treba da bude i Ustav i takavo treba da bude i njegovo usvajanje - istakao je Lukašenko, preneo je Tas s. Ako ljudi podrže nacrt Ustava, ovaj Ustav će postati stvarnost, ako ga ne podrže, mi već imamo Ustav, dodao je ...

2 povezane vesti »

Klisović obećao konsolidaciju, transparentnost i prirez manji za šest posto

N1 - upravo objavljeno

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović i njegov tim u četvrtak su obećali biračima konsolidaciju gradskog proračuna i transparentno vođenje financija te smanjenje zagrebačkog prireza s 18 na 12 posto.

5 povezane vesti »

Laži i istine o Rezoluciji 1244

Nova - upravo objavljeno

Branioci tuđih interesa u Srbiji ponovo su u ofanzivi propagandnog obmanjivanja javnosti o sadržaju međunarodnih dokumenata vezanih za Kosovo. To obmanjivanje traje više od 20 godina, a odnosi se pre svega na Rezoluciju SB 1244, nešto manje na Kumanovski sporazum.

Ko je bio Milan Kosanović: Veliki trener zadužen za bisere

Nova - upravo objavljeno

Tužne vesti potresle su srpski fudbal, Milan Kosanović prerano je otišao, a pored toga što je bio sjajan trener, bio je još bolji čovek. Zdravstveno stanje uspešnog trenera se, nakon prvih simptoma koronavirusa, iznenada pogoršalo, pa je u sredu hitno hospitalizovan u KBC ...

33 povezane vesti »

AGUERO JE BIRAO SRCEM: Argentinac će konačno zaigrati sa kumom Lionelom Mesijem?

Novosti - upravo objavljeno

Kako se navodi sjajni napadač i Katalnci su se načelno dogovorili i Aguero će zaigrati sa kumom Lionelom Mesijem. Kun je u ovoj situaciji birao srcem, pošto će morati da pristane na znatno manju platu od one koju je imao u Mančester sitiju - 12.000.000 evra.

7 povezane vesti »