TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Borba za čelo vojvođanske skupštine

Novosti - 10.06.2012

Formiranje nove vlasti u Vojvodini čeka završetak pregovora u Beogradu, ali stranke imaju svoje zahteve. I Liga i socijalisti i SVM smatraju da u koalicionoj podeli to mesto njima pripada DOSADAŠNJI predsednik Skupštine AP Vojvodina Šandor ...

Trivan: Očekujem uskoro vladu

B92 - 09.06.2012

Beograd -- Potpredsednica DS Jelena Trivan izjavila je da očekuje obrise vlade u narednim danima, jer DS čini sve da Srbija uskoro dobije vladu i sve institucije.

Pastor: Ili vlada oko demokrata ili politička nestabilnost

Blic - 09.06.2012

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor izjavio je danas da bi Srbija mogla da uđe u dug period političke nestabilnosti ukoliko ne bude formirana vlada Demokratske strankei partija koje s njom o tome pregovaraju.

Pastor: Realna vlada DS-SPS-LDP

B92 - 09.06.2012

Novi Sad -- Jedina realna opcija je da novu republičku vladu formiraju DS, SPS i LDP, smatra lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor. Pastor kaže da bi Srbija mogla da uđe u dug period političke nestabilnosti ukoliko ne bude ...

SVM ne želi ulogu u budućoj Vladi Srbije

Vesti Online - 09.06.2012

Lider Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor izjavio je da ta stranka ne želi da dobije ulogu u budućoj Vladi Srbije, ali želi da zadrži mesta u parlamentarnim odborima koje je i do sada imala.

Demokrate ili politička nestabilnost

Novi Magazin - 09.06.2012

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor rekao je da ako vladu ne formira Demokratska stranka sa onima sakojima pregovora, Srbiju čeka dug period političke nestabilnosti.

Trivan: Sve je još neizvesno

Novosti - 08.06.2012

Potpredsednica DS Jelena Trivan o borbi za većinu i mogućim iznenađenjima: Ako ne uspemo da se dogovorimo, vlast će praviti naprednjaci. Očekujem obrise vlade u narednim danima ČINIMO sve da Srbija uskoro dobije vladu i sve institucije.

SVM deo vlasti na svim nivoima

B92 - 08.06.2012

Beograd -- Potvrdili smo Tadiću da će naših pet poslanika podržati buduću vladu, ali u personalnom smislu nećemo biti deo izvršne vlast, kaže Ištvan Pastor.

Subotički DS teškog srca sa Pastorom

Danas - 07.06.2012

Subotica - Na konstitutivnoj sednici novog saziva Skupštine grada Subotica verifikovani su mandati 67 odbornika, koji su zatim svečano položili zakletvu o „služenju interesima grada i svih građana“.

Trivan: Većina neizvesna, DS i SPS razgovaraju svaki dan

Kurir - 07.06.2012

Ukoliko budemo u prilici da formiramo većinu mi ćemo to učiniti u narednim danima i obavestićemo javnost da imamo većinu, potpredsednica DS BEOGRAD - Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je večeras da su pregovori oko ...

Trivan: Većina neizvesna

Mondo - 07.06.2012

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je večeras da su pregovori oko formiranja vlade još uvek neizvesni, ali da demokrate i socijalisti svakodnevno pregovoraju.

Trivan: Očekujem formiranje vlade za nekoliko dana

S media - 07.06.2012

Trivan: Očekujem formiranje vlade za nekoliko dana Ukoliko mi budemo u prilici da formiramo vladu, mi ćemo to učiniti u narednim danima, kaže potpredsednica DS Jelena Trivan.

Trivan: Srbija uskoro dobija vladu

Mondo - 07.06.2012

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan rekla je danas da očekuje da u narednih nekoliko dana Srbija dobije novu vladu, ukoliko DS bude u prilici da je formira.

Trivan očekuje formiranje vlade za nekoliko dana

Blic - 07.06.2012

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan rekla je danas da očekuje da u narednih nekoliko dana Srbija dobije novu vladu, ukoliko DS bude u prilici da je formira.

Mađari podržavaju DS ali neće u Vladu

Mondo - 07.06.2012

Savez vojvođanskih Mađara biće deo vladajuće većine okupljene oko DS u republičkom parlamentu, ali neće ulazitu u vladu, kaže Ištvan Pastor. Predsednik SVM Ištvan Pastor potvrdio je da se juče sastao sa predsednikom Demokratske stranke ...

SVM deo većine ali ne ulazi u vladu

B92 - 07.06.2012

Novi Sad -- Savez vojvođanskih Mađara biće deo vladajuće većine okupljene oko DS u republičkom parlamentu, ali neće ulazitu u Vladu, izjavio predsednik SVM Ištvan Pastor.

Pastor: SVM i DS zajedno na svim nivoima

Kurir - 07.06.2012

U onim lokalnim samoupravama u kojima smo i dosad sarađivali, ostaćemo i nadalje partneri, a u onim mestima u kojima toga nije bilo, uključujući i Suboticu, stupićemo u koaliciju, rekao je Pastor NOVI SAD - Predsednik Saveza vojvođanskih ...

"Nikolić slavio, na Kosovu ginuli"

B92 - 07.06.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić slavio je pod šatorom, dok su ljudi ginuli na Kosovu, kaže za B92 potpredsednica DS Jelena Trivan.

SVM deo vlasti na svim nivoima

Politika - 07.06.2012

Subotica – Kandidat za mandatara republičke vlade i predsednik DS-a Boris Tadić dogovorio se juče sa Ištvanom Pastorom, predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara, da ova stranka bude deo parlamentarne većine koja podržava vladu.

SVM i DS zajedno na svim nivoima

Beta - 07.06.2012

Tweet NOVI SAD, 7. juna 2012. (Beta) - Predsednik Saveza vojvodjanskih Madjara (SVM) Ištvan Pastor izjavio je da je ta stranka sa Demokratskom strankom (DS) postigla sporazum o partnerstvu na republičkom, pokrajinskom i na lokalnom nivou.

Pastor: SVM ne ulazi u vladu

RTS - 07.06.2012

Savez vojvođanskih Mađara biće deo vladajuće većine okupljene oko Demokratske stranke u republičkom parlamentu, ali neće ulazitu u Vladu Srbije, izjavio predsednik SVM-a Ištvan Pastor.

Trivan: Imaćemo vladu za nekoliko dana

Vesti Online - 07.06.2012

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan rekla je danas da očekuje da u narednih nekoliko dana Srbija dobije novu vladu, ukoliko DS bude u prilici da je formira.

Srbija dobija vladu za nekoliko dana

Novi Magazin - 07.06.2012

Arhivska fotografija Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan rekla je danas da očekuje da u narednih nekoliko dana Srbija dobije novu vladu, ukoliko DS bude u prilici da je formira.

Tadić: Blizu smo formiranja Vlade, sačekajte par dana (VIDEO)

S media - 06.06.2012

Tadić: Blizu smo formiranja Vlade, sačekajte par dana (VIDEO) Predsednik DS-a Boris Tadić obavestio je predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija oko Demokratske stranke blizu formiranja parlamentarne većine.

Tadić: Još par dana do formiranja parlamentarne većine (VIDEO)

S media - 06.06.2012

Tadić: Još par dana do formiranja parlamentarne većine (VIDEO) Predsednik DS-a Boris Tadić obavestio je predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija oko Demokratske stranke blizu formiranja parlamentarne većine.

Tadić: Još par dana do formiranja parlamentarne većine

S media - 06.06.2012

Tadić: Još par dana do formiranja parlamentarne većine Predsednik DS-a Boris Tadić obavestio je predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija oko Demokratske stranke blizu formiranja parlamentarne većine.

Tadić: Blizu smo formiranja parlamentarne većine

Prva Srpska TV - 06.06.2012

Lider DS Boris Tadić obavestio je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija okupljena oko DS blizu formiranja parlamentarne većine i da će ga za nekoliko dana obavestiti da je većina formirana.

Posle Nikolića vrh DS-a i sa SPS-om

B92 - 06.06.2012

Beograd -- Vrh DS-a na ekspresnom sastanku predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću najavio da za nekoliko dana može da formira vladajuću većinu. Održan i sastanak DS - SPS. Sastanak je počeo oko 12 časova.

DS kod Nikolića: Doći ćemo drugi put (FOTO+VIDEO)

S media - 06.06.2012

DS kod Nikolića: Doći ćemo drugi put (FOTO+VIDEO) Delegacija DS-a, predvođena Borisom Tadićem, nešto pre podneva ušla je u zgradu na Andrićevom vencu, a svega 15 minuta kasnije izašla iz nje.

Dogovor DS i SVM o učešću u vladi

B92 - 06.06.2012

Beograd -- DS i SVM dogovorili su se da budu deo parlamentarne većine i da zajedno rade na nastavku evropskih integracija zemlje, saopštila je Informativna služba DS.

„DS blizu većine“

Danas - 06.06.2012

Beograd - Predsednik DS i kandidat za premijera Boris Tadić rekao je juče predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da je koalicija okupljena oko demokrata „vrlo blizu“ formiranju parlamentarne većine i da će ga narednih dana obavestiti o tome.

SVM deo Tadićeve parlamentarne većine

Mondo - 06.06.2012

Demokratska stranka i Savez vojvođanskih Mađara će učestvovati u formiranju parlamentarne većine i institucija sistema, saopštila je danas DS. "SVM i DS su obavile razgovore oko formiranja parlamentarne većine i Vlade Srbije", navodi se u ...

DS: Što pre formirati vladu, ne obeshrabrivati investitore

Blic - 06.06.2012

Demokratska stranka upozorila je večeras da je neophodno što pre formirati vladu Srbije kako bi se rešavali teški ekonomski problemi, i izrazila nadu da će Srpska napredna stranka prestati da obeshrabruje investitore.

Tadić: Imaćemo većinu ubrzo

Novosti - 06.06.2012

Blok oko DS nije u sredu predsedniku Srbije podneo dokaz da ima podršku za vladu, ali očekuje brz dogovor sa SPS i LDP. Lider DS tvrdi da razgovara sa svima osim sa SNS i DSS.

Tadić obavestio Nikolića da je blizu većine

Kurir - 06.06.2012

Razgovori se vode o ekonomskoj i nacionalnoj politici, EU, pregovorima sa MMF BEOGRAD - Lider DS Boris Tadić obavestio je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija okupljena oko DS blizu formiranja parlamentarne većine i ...

Tadić obavestio Nikolića da je blizu formiranja većine

Glas javnosti - 06.06.2012

BEOGRAD - Lider DS Boris Tadić obavestio je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija okupljena oko DS blizu formiranja parlamentarne većine i da će Nikoliću za nekoliko dana dati punu informaciju o tome kada ona bude ...

Nikolić:Vlada što pre, Tadić:Formiraćemo većinu

Novosti - 06.06.2012

Konsultacije predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa predstavnicima liste "Izbor za bolji život" koju predvodi Boris Tadić o formiranju buduće vlade završen je za samo 15 minuta.

Nikolić: Srbija treba Vladu što pre

S media - 06.06.2012

Nikolić: Srbija treba Vladu što pre Predsednik Srbije Tomislav Nikolićdanas je tokom konsultacija sa predstavnicima liste "Izbor za bolji život-Boris Tadić" rekao da je neophodno da se nova vlada formira što pre zbog velikih ekonomskih ...

SDA: Podržavamo koaliciju oko DS

B92 - 06.06.2012

Beograd -- SDA Sandžaka podržava formiranje vlade od stranaka okupljenih oko DS i s kandidatom za mandatara Borisom Tadićem na čelu, kaže lider stranke Sulejman Ugljanin.

DS: Što pre formirati vladu, investitori čekaju

S media - 06.06.2012

DS: Što pre formirati vladu, investitori čekaju DS smatra da je neophodno u najskorijem roku formirati Vladu Srbije i sve institucije kako bi se ušlo u rešavanje teških ekonomskih problema.

DS: Što pre formirati vladu, ne obeshrabrivati investitore

S media - 06.06.2012

DS: Što pre formirati vladu, ne obeshrabrivati investitore Demokratska stranka je saopštila da je neophodno što pre formirati vladu da bi se rešili veliki ekonomski problemi i zemlji.

Počele konsultacije Nikolić - Tadić

S media - 06.06.2012

Počele konsultacije Nikolić - Tadić Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo je u podne konsultacije o formiranju nove vlade Srbije sa predstavnicima koalicije oko DS koje predvodi lider demokrata Boris Tadić.

Tadić na konsultacijama kod Nikolića, Vlade još nema

S media - 06.06.2012

Tadić na konsultacijama kod Nikolića, Vlade još nema Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće danas u 12 časova konsultacije o formiranju Vlade Srbije sa predstavnicima stranaka iz koalicije koju predvodi DS.

Danas sastanak Nikolića i demokrata

Blic - 06.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće danas konsultacije o formiranju nove vlade sa predstavnicima izborne liste okupljene oko Demokratske stranke, najavljeno je iz Pres-službe predsednika.

Demokrate kod Nikolića svega 15 minuta

Mondo - 06.06.2012

Tačno u podne počele su konsultacije o formiranju nove vlade između Tomislava Nikolića i delegacije DS na čelu sa Tadićem, a završene su posle samo 15 minuta.

Nikolić danas dočekuje Tadića

Mondo - 06.06.2012

Predsednik Srbije nastaviće danas konsultacije o formiranju buduće vlade sa predstavnicima koalicije okupljene oko Demokratske stranke. Demokrate najavljuju da je "vlada blizu" ali ivica Dačić to demantuje.

Tadić, potpredsednici i Ljajić kod Nikolića

Kurir - 06.06.2012

Konsultacije su zakazane za 12 sati na Andrićevom vencu BEOGRAD - Delegaciju liste Izbor za bolji život, koja će danas biti na konsultacijama kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića, predvodiće lider DS Boris Tadić.

Tadić poručio Nikoliću: DS će formirati parlamentarnu većinu za nekoliko dana

Blic - 06.06.2012

Demokratska stranka u narednih nekoliko dana će formirati parlamentarnu većinu i o tome će obavestiti predsednika Srbije, izjavio je predsednik DS posle konsultacija sa Tomislavom Nikolićem u Predsedništvu.

Počeo sastanak Nikolića i demokrata

Blic - 06.06.2012

U Predsedništvu Srbije upravo su počele konsultacije između predsednika Srbije Tomislava Nikolića i predstavnika izborne liste okupljene oko DS.

Nikolić počeo razgovore o novoj vladi sa DS

Kurir - 06.06.2012

zgradu Predsedništva Srbije došli su predsednik DS Boris Tadić, zamenik predsednika DS Dragan Đilas i potpredsednici DS Dragan Šutanovac, Jelena Trivan, Dušan Petrović i Bojan Pajtić, kao i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije ...

Nikolić danas sa DS o novoj vladi

Nadlanu - 06.06.2012

Na tom sastanku, kako je najavio predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu Dušan Elezović , kandidat DS za premijera Boris Tadić će Nikolića obavestiti o tome da postoji parlamentarna većina koju čine DS, koalicija oko SPS, zatim ...

Tadić: DS će uskoro imati parlamentarnu većinu

Nadlanu - 06.06.2012

Nakon desetominutnog razgovora u zgradi Predsedništva Srbije sa Nikolićem , Tadić je novinarima rekao da DS o formiranju buduće vlade jedino ne pregovara sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i Demokratskom strankom Srbije, ali da paralelno ...

Tadić: Blizu smo parlamentarne većine

Politika - 06.06.2012

Srbija ima potencijal da prevaziđe ekonomske poteškoće u kojima se nalazi. i to je pitanje oko koga želimo da se dogovorimo kada je reč o vladi, ističe predsednik DS-a Lider Demokratske stranke Boris Tadić obavestio je juče, kako je rekao, ...

Nikolić: Interes građana ispred stranačkih

Politika - 06.06.2012

BEOGRAD – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić preneo je danas delegaciji liste „Izbor za bolji život - Boris Tadić” uverenje da je neophodno da se nova vlada Srbije formira što pre zbog velikih ekonomskih problema koji našu zemlju očekuju ...

Tadić: Blizu smo formiranja većine

RTS - 06.06.2012

Predsednik DS-a Boris Tadić obavestio predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je DS blizu formiranja parlamentarne većine i da će za nekoliko dana dati potpunu informaciju.

Nastavljaju se konsultacije o vladi, Tadić kod Nikolića

24online - 06.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće danas konsultacije o formiranju buduće vlade, a sagovornici će mu, posle SNS, biti predstavnici koalicije okupljene oko Demokratske stranke.

SDA: Imamo poverenje u Tadića

RTS - 06.06.2012

Novu vladu treba da formiraju stranke koje su formirale aktuelnu vladu, smatra predsednik SDA Sulejman Ugljanin. Imamo veliko poverenje u Borisa Tadića kao kandidata za mandatara, kaže Ugljanin.

Počeli razgovori Nikolića i DS-a

RTS - 06.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo razgovore o formiranju vlade sa predstavnicima koalicije "Izbor za bolji život". U zgradu Predsedništva Srbije došli predsednik DS-a Boris Tadić, zamenik predsednika stranke Dragan Đilas, svi ...

Dogovor DS-a i SVM-a o učešću u vladi

RTS - 06.06.2012

Demokratska stranka i Savez vojvođanskih Mađara će učestvovati u formiranju parlamentarne većine i institucija sistema, saopštio DS. Predstavnici Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara dogovorili su se da budu deo parlamentarne ...

Trivan: Investitori odustaju zbog Nikolića

RTS - 06.06.2012

Pošto je Tomislav Nikolić za sedam dana vladavine uspeo da državi napravi problem sa regionom, EU i čitavim svetom, ne treba da čudi zašto investitori nisu spremi da ulažu u Srbiju, kaže potpredesednica DS Jelena Trivan.

DS i SVM se dogovorili o učešću u vladi

Beta - 06.06.2012

Tweet BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predstavnici Demokratske stranke i Saveza vojvodjanskih Madjara dogovorili su se u sredu da budu deo parlamentarne većine i da zajedno rade na nastavku evropskih integracija zemlje i razvoju evropskih ...

Nikolić sa DS o novoj vladi

Beta - 06.06.2012

Tweet BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u sredu će razgovorima sa predstavnicima izborne liste Demokratske stranke nastaviti konsultacije o formiranju nove vlade, koje je počeo u ponedeljak.

Koalicija oko DS blizu parlamentarne većine

Beta - 06.06.2012

Tweet BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je u sredu da je predsednika Srbije Tomislava Nikolića obavestio da je koalicija okupljena oko DS vrlo blizu formiranju parlamentarne većine.

Nikolić počeo razgovore sa DS

Beta - 06.06.2012

Tweet BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo je razgovore o formiranju nove vlade sa predstavnicima izborne liste Demokratske stranke (DS).

Tadić: Blizu formiranja većine

RTS - 06.06.2012

Predsednik DS-a Boris Tadić obavestio predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je DS blizu formiranja parlamentarne većine i da će za nekoliko dana dati punu informaciju.

Razgovori Nikolića i DS-a

RTS - 06.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić završio razgovore o formiranju vlade sa predstavnicima koalicije "Izbor za bolji život". Koalicija oko DS-a blizu formiranja vlade, rekao posle sastanka lider DS-a Boris Tadić.

Neophodno što pre formirati vladu

Beta - 06.06.2012

Tweet BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u sredu je tokom konsultacija sa predstavnicima liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" rekao da je neophodno da se nova vlada formira što pre zbog velikih ...

Tadić i Nikolić pričali 10 minuta, DS blizu formiranja većine

Novi Magazin - 06.06.2012

Tanjug Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da je predsednika Srbije Tomislava Nikolića obavestio da je koalicija okupljena oko DS vrlo blizu formiranju parlamentarne većine.

Nikolić sa demokratama o formiranju vlade

Novi Magazin - 06.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovaraće sa predstavnicima stranaka iz koalicije koju predvodi Demokratska stranka o formiranju Vlade Srbije.

Tadić: Blizu smo većine za vladu

Vesti Online - 06.06.2012

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da je predsednika Srbije Tomislava Nikolića obavestio da je koalicija okupljena oko DS vrlo blizu formiranju parlamentarne većine.

Nikolić: Vlada potrebna što pre, na redu SPS

Vesti Online - 06.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je tokom konsultacija sa predstavnicima liste "Izbor za bolji život-Boris Tadić" rekao da je neophodno da se nova vlada formira što pre zbog velikih ekonomskih problema koji zemlju očekuju do kraja ...

Boris Tadić: Nova vlada za nekoliko dana

Press - 06.06.2012

Kandidat za premijera iz DS-a Boris Tadić obavestio predsednika da će uskoro formirati parlamentarnu većinu. Sa socijalistima juče nastavljeni teški pregovori oko ekonomije - Za nekoliko dana imaćemo većinu.

Dogovor DS i SVM

Novi Magazin - 06.06.2012

Predstavnici Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara dogovorili su se u sredu da budu deo parlamentarne većine i da zajedno rade na nastavku evropskih integracija zemlje i razvoju evropskih standarda u oblasti ljudskih prava, ...

DS i SVM se dogovorili o učešću u vladi

Vesti Online - 06.06.2012

Predstavnici Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara dogovorili su se da budu deo parlamentarne većine i da zajedno rade na nastavku evropskih integracija zemlje i razvoju evropskih standarda u oblasti ljudskih prava, saopštila je ...

LSV se neće sastajati sa Nikolićem

Mondo - 05.06.2012

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade.

Demokrate sutra kod Nikolića

Mondo - 05.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić najavio je za sutra nastavak konsultacija o formiranju vlade sa koalicijom "Izbor za bolji život", ali do kasno popodne nije bilo poznato ko će sve biti u delegaciji koja će učestvovati u razgovorima na ...

Tadić Nikoliću sutra saopštava da ima većinu!

S media - 05.06.2012

Tadić Nikoliću sutra saopštava da ima većinu! Lider vojvođanskih "demokrata" Dušan Elezović izjavio je za Radio Televiziju Vojvodine da je siguran da će predsednik DS Boris Tadić sutra reći predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da ...

I SDA očekuje učešće u novoj vladi

B92 - 05.06.2012

Sarajevo -- Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin kaže da nakon razgovora sa liderom DS Borisom Tadićem očekuje da će učestvovati u novoj Vladi. Glavni cilj SDA je, kako kaže, promena Ustava Srbije.

Elezović: Tadić će obavestiti Nikolića o pregovorima

S media - 05.06.2012

Elezović: Tadić će obavestiti Nikolića o pregovorima Lider vojvođanskih "demokrata" Dušan Elezović izjavio je za Radio Televiziju Vojvodine da je siguran da će predsednik DS Boris Tadić sutra reći predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da ...

Demokrate sutra kod Nikolića, a većine nema?

Mondo - 05.06.2012

Demokrate bi sutra trebalo da obaveste predsednika Srbije imaju li većinu za formiranje vlade i dok predsednik Pokrajinskog odbora DS Dušan Elezović tvrdi da će Tadić Nikolića obavestit da ima većinu, Dačić kaže da to nije tačno.

Delegacija DS danas kod Nikolića

Danas - 05.06.2012

Beograd - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće danas konsultacije o formiranju buduće vlade razgovorom sa predstavnicima koalicije okupljene oko DS, a susret bi trebalo da počne u 12 sati u zgradi Predsedništva.

Trivan: Prioriteti Beograda otpad, vode, šume

Blic - 05.06.2012

Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda u ovoj i narednoj godini najviše će se baviti nastavkom pošumljavanja Beograda, upravljanjem otpadom i upravljanjem vodama, izjavio je danas gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran ...

Tadić otvara karte

Novosti - 05.06.2012

Koalicija oko DS u sredu ide kod predsednika Tomislava Nikolića na konsultacije o vladi. Ivica Dačić traži da Čedomir Jovanović radikalno promeni stav i da se to potpiše DEMOKRATE i njihovi koalicioni partneri sastaće se u sredu u podne na ...

Tadić obaveštava Nikolića o pregovorima

Prva Srpska TV - 05.06.2012

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je Tanjugu da će predsednik Demokratske stranke i kandidat za premijera Boris Tadić obavestiti predsednika Srbije Tomislava Nikolića o razgovorima koji ...

SDPS, URS i DSS: Vlada mora biti brzo formirana

Blic - 05.06.2012

Buduća Vlada Srbije mora biti brzo formirana, a o tome će odlučivati Demokratska stranka i Srpska napredna stranka a ne manje partije, saglasili su se juče zvaničnici Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), Demokratske stranke Srbije ...

Ljajić:Vlada do kraja meseca

S media - 05.06.2012

Ljajić:Vlada do kraja meseca Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić do kraja meseca očekuje novu vladu i dodaje da u ovom trenutku koalicija oko DS-a ima najveće šanse da formira vladu.

I male partije za brzo formiranje vlade

Mondo - 05.06.2012

Buduća Vlada Srbije mora biti brzo formirana, a o tome će odlučivati DS i SNS a ne manje partije, saglasni u SDPS, DSS i URS. Tokom zajedničkog gostovanja na RTS-u, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), Rasim Ljajić kao i ...

Dejanović: Naš cilj je vlada sa DS

B92 - 05.06.2012

Beograd -- Ko će formirati Vladu i ko s kim i kada pregovara i dalje je najaktuelnija politička tema u zemlji. Tomislav Nikolić je za sutra zakazao sastanak s demokratama. Takođe, socijalisti su juče primili poziv na razgovore sa SNS-om.

Elezović: Tadić sutra obaveštava Nikolića o većini

Blic - 05.06.2012

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je da je Demokratska stranka veoma blizu dogovora o formiranju vlade sa koalicijom SPS-PUPS-JS i LDP i da bi lider DS Boris Tadić o tome sutra mogao da ...

Tadić sutra obaveštava Nikolića o većini

Prva Srpska TV - 05.06.2012

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je da je Demokratska stranka veoma blizu dogovora o formiranju vlade sa koalicijom SPS-PUPS-JS i LDP i da bi lider DS Boris Tadić o tome sutra mogao da ...

Elezović:Tadić obavešava Nikolića o većini

Kurir - 05.06.2012

Demokratska stranka i koalicija okupljena oko nje, zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije i Liberalno demokratskom partijom blizu dogovora o formiranju skupštinske većine BEOGRAD - Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u ...

Nikolić razgovarao s naprednjacima

Kurir - 05.06.2012

Predsednik Srbije nastavlja konsultacije o formiranju vlade i kaže da taj posao treba završiti što pre BEOGRAD - U trci s vremenom. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je nakon konsultacija sa Srpskom naprednom strankom ( SNS ) da ...

Nikolić sutra razgovara sa DS-om

B92 - 05.06.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće sutra konsultacije o formiranju Vlade Srbije sa predstavnicima stranaka iz koalicije koju predvodi DS.

LSV neće na razgovore sa Nikolićem

B92 - 05.06.2012

Novi Sad -- Predstavnici LSV neće prisustvovati konsultacijama sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem o formiranju Vlade Srbije, rečeno je u toj stranci.

Ugljanin: Promena Ustava je glavni cilj

Blic - 05.06.2012

Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin potvrdio je da, nakon razgovora sa Borisom Tadićem, očekuje učešće u budućoj Vladi Srbije. "Mi smo dali podršku Tadiću za formiranje Vlade i nama je važno starteško partnerstvo.

Elezović: Tadić će obavestiti Nikolića o pregovorima

Politika - 05.06.2012

BEOGRAD – Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je Tanjugu da će predsednik Demokratske stranke i kandidat za premijera Boris Tadić sutra obavestiti predsednika Srbije Tomislava Nikolića o ...

DS: Blizu formiranja vlade!

RTS - 05.06.2012

Demokratska stranka je veoma blizu dogovora o formiranju vlade sa koalicijom oko SPS-a i LDP-om, rekao je predsednik pokrajinskog odbora demokrata Dušan Elezović, a kasnije precizirao da će Boris Tadić sutra obavestiti predsednika ...

SDA: Promena Ustava glavni cilj

RTS - 05.06.2012

Očekujem da ću učestvovati u novoj vladi, rekao lider Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin, dodajući da će glavni cilj te stranke biti promena Ustava.

Bez LSV na sastanku sa Nikolićem

RTS - 05.06.2012

Razgovorima koalicije koju predvodi DS sa predsednikom Tomislavom Nikolićem o formiranju vlade neće prisustvovati LSV, pošto demokrate imaju pun mandat da vode konsultacije, rečeno u LSV-u.

DS ima parlamentarnu većinu?

Beta - 05.06.2012

Tweet BEOGRAD, 5. juna 2012. (Beta) - Kandidat Demokratske stranke za premijera Srbije Boris Tadić u sredu će predsednika Srbije Tomislava Nikolića obavestiti da postoji parlamentarna većina za pravljenje vlade, izjavio je predsednik ...

Ljajić: Vlada do kraja meseca

Vesti Online - 05.06.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je isključena mogućnost novih parlamentarnih izbora i da do kraja meseca očekuje novu vladu.

Tadić sutra obaveštava Nikolića o većini

Novi Magazin - 05.06.2012

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je da je Demokratska stranka veoma blizu dogovora o formiranju vlade sa koalicijom SPS-PUPS-JS i LDP i da bi lider DS Boris Tadić o tome sutra mogao da ...

Vlada do kraja juna, nema velike koalicije

Novi Magazin - 05.06.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić kaže da će vlada biti formirana do kraja juna i da je isključena mogućnost novih parlamentarnih izbora.

"Naš cilj je dogovor sa DS-om"

Vesti Online - 05.06.2012

Ko će formirati Vladu i ko s kim i kada pregovara i dalje je najaktuelnija politička tema u zemlji. Tomislav Nikolić je za sutra zakazao sastanak s demokratama. Takođe, socijalisti su juče primili poziv na razgovore sa SNS-om.

DS napravio većinu za formiranje vlade

Vesti Online - 05.06.2012

Kandidat Demokratske stranke za premijera Srbije Boris Tadić sutra će predsednika Srbije Tomislava Nikolića obavestiti da postoji parlamentarna većina za pravljenje vlade, izjavio je predsednik pokrajinskog odbora DS-a Dušan Elezović.

Nikolić počinje konsultacije o formiranju vlade

Prva Srpska TV - 04.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeće danas u zgradi Predsedništva konsultacije o formiranju nove vlade s predstavnicima Srpske napredne stranke (SNS).Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Republike, Nikolić će razgovore o ...

DS i SDA će učestvovati u formiranju vlade

Kurir - 04.06.2012

Kako se trenutni pregovori vode o programskim i ekonomskim načelima buduće vlade, stranke su se saglasile da je prioritet nastavak evropskog puta Srbije, borba protiv siromaštva i korupcije, dodaje DS BEOGRAD - Demokratska stranka i ...

Nikolić počinje konsultacije o formiranju nove vlade

Blic - 04.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeće danas u zgradi Predsedništva konsultacije o formiranju nove vlade s predstavnicima Srpske napredne stranke.

Akciono jedinstvo

Danas - 04.06.2012

Decembra 2008. godine Boris Tadić je potvrdio da „ne postoji stranka koja nema mangupe u svojim redovima“. Pa zar je moguće da na Glavnom odboru Demokratske stranke održanom u prošlu sredu nije bio nijedan „mangup“, a pošto ih ima, znači ...

"Vlada što pre zbog situacije"

B92 - 04.06.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio nakon konsultacija sa SNS da je zbog veoma teške ekonomske i socijalne situacije potrebno što pre formirati Vladu U toj vladi, prema njegovim rečima, prvi prioritet biće otvaranje novih ...

Nikolić u sredu sa demokratama

Kurir - 04.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je na konsultacijama sa Srpskom naprednom strankom da je zbog izuzetno teške ekonomske i socijalne situacije u zemlji potrebno što pre formirati Vladu BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ...

Nikolić sutra sa DS-om

S media - 04.06.2012

Nikolić sutra sa DS-om Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće sutra konsultacije o formiranju buduće vlade razgovorom sa predstavnicima koalicije okupljene oko Demokratske stranke, najavljeno je danas iz pres službe predsednika.

Nikolić u sredu sa DS-om (VIDEO)

S media - 04.06.2012

Nikolić u sredu sa DS-om (VIDEO) Predsednik Srbije Tomislav Nikolić će u sredu nastaviti konsultacije sa predstavnicima izbornih lista, kada će pozvati na razgovore delegaciju stranaka okupljenih oko Demokratske stranke, navodi se u ...

DS i SDA u formiranju nove vlade

B92 - 04.06.2012

Beograd -- Demokratska stranka i Stranka demokratske akcije Sulejmana Ugljanina učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade, saopšteno iz DS-a.

Ljajić: DS bliži vladi od SNS, još nema većine

Kurir - 04.06.2012

Predsednik SDPS je istakao i da je isključena mogućnost da DS i SNS naprave veliku koaliciju BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je večeras da je isključena mogućnost novih parlamentarnih izbora i da ...

"Vlada mora biti brzo formirana"

B92 - 04.06.2012

Beograd -- Buduća Vlada Srbije mora biti brzo formirana, a o tome će odlučivati Demokratska stranka i Srpska napredna stranka a ne manje partije.

Stranka Sulejmana Ugljanina uz demokrate

Blic - 04.06.2012

Demokratska stranka i Stranka demokratske akcije Sulejmana Ugljanina učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade, čiji je prioritet nastavak evropskog puta Srbije, borba protiv siromaštva i korupcije, saopštila je večeras DS.

Ugljanin partner u vladi

Mondo - 04.06.2012

Stranka demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade Srbije, saopštila je Demokratska stranka večeras, posle dogovora sa SDA.

Ljajić očekuje vladu do kraja meseca

Blic - 04.06.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je večeras da je isključena mogućnost novih parlamentarnih izbora i da do kraja meseca očekuje novu vladu.

Konsultacije o mandataru

RTS - 04.06.2012

Počinju konsultacije o formiranju nove Vlade. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić započeće razgovore sa predstavnicima izborne liste koju je predvodila Srpska napredna stranka.

Vlada do kraja meseca?

RTS - 04.06.2012

Do kraja meseca očekujem novu vladu i ne verujem u mogućnost velike koalicije, rekao Rasim Ljajić. Neformalno razgovaramo sa svima, kažu iz URS-a.

DS: SDA će učestvovati u formiranju nove vlade

Beta - 04.06.2012

Tweet BEOGRAD, 4. juna 2012. (Beta) - Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade Srbije, saopštila je Demokratska stranka (DS) u ponedeljak uveče, posle dogovora sa SDA.

Dogovor o saradnji DS-a i SDA

RTS - 04.06.2012

Stranka demokratske akcije Sandžaka učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade, saopštila Demokratska stranka, posle dogovora sa SDA.

Vladu formirati što pre zbog teške situacije

Beta - 04.06.2012

Tweet BEOGRAD, 4. juna 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas na konsultacijama sa Srpskom naprednom strankom da je zbog izuzetno teške ekonomske i socijalne situacije u zemlji potrebno što pre formirati Vladu ...

Ugljanin se dogovorio sa DS

Novi Magazin - 04.06.2012

Stranka demokratske akcije Sandžaka učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade Srbije, saopštila je Demokratska stranka, posle dogovora sa SDA.

"Situacija je teška, pravite vladu što pre"

Vesti Online - 04.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas na konsultacijama sa Srpskom naprednom strankom da je zbog izuzetno teške ekonomske i socijalne situacije u zemlji potrebno što pre formirati Vladu kojoj će prvi prioritet biti otvaranje ...

SDA Sandžaka se dogovorila sa DS

Vesti Online - 04.06.2012

Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka učestvovaće u formiranju nove parlamentarne većine i vlade Srbije, saopštila je Demokratska stranka (DS), posle dogovora sa SDA.