TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dačić: Diskriminacija Srba u crnogorskoj vlasti

Danas - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. “Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj administraciji, i ...

Ivica Dačić za crnogorski list: Kad vam krvna zrnca nisu važna, što nema Srba u državnoj administraciji

Blic - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i njen ministar inostranih poslova Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. - Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj ...

Dačić: Vlasti u Crnoj Gori da kažu ime nekog Srbina na državnoj funkciji

RTV - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić pozvao je danas vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. "Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj ...

Dačić za crnogorski list: Zašto nema Srba u državnoj administraciji?

Telegraf - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić pozvao je danas vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. - Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj ...

Dačić pitao zvaničnike u Crnoj Gori: Kad vam krvna zrnca nisu bitna, što onda NEMA SRBA na nekoj državnoj funkciji?

Novosti - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova pita crnogorske zvaničnike Potpredsednik Vlade Srbije i njen ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji, ...

Dačić pitao zvaničnike u CG: Što NEMA SRBA na nekoj državnoj funkciji?

Mondo - 19.01.2020

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić pozvao je danas vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. "Pa kad vam krvna zrnca nisu važna što nema Srba u nekoj javnoj službi".

Ivica Dačić: Srbija je puna crnogorskih kadrova, neka režim u Podgorici navede ime jednog Srbina na nekoj funkciji!

Pink - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. - Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj administraciji, i ...

IVICA DAČIĆ OPLEO PO CRNOGORCIMA: Podsetio ih je na jednu njihovu VELIKU SRAMOTU!

Espreso - 19.01.2020

“I onda ja prebrojavam krvna zrnca. Pa kad vam krvna zrnca nijesu važna što nema Srba u državnoj administraciji i javnoj službi?, pita Dačić Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog ...

Ivica Dačić: Srbija puna crnogorskih kadrova, neka režim u Podgorici navede ime jednog Srbina na nekoj funkciji!

Republika - 19.01.2020

- Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj administraciji, i kako to da Srba ima 29 odsto a u javnoj službi samo pet, šest ili kako optimisti kažu osam odsto? I kako se to zove ako nije diskriminacija? To mene zanima.

DAČIĆ PROZVAO VLASTI U CRNOJ GORI: Neka kažu ime jednog Srbina koji je na državnoj funkciji!

Informer - 19.01.2020

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić pozvao je danas vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji - Neka crnogorske vlasti zvanično odgovore koliko Srba ima u državnoj ...

Dačić: Vlasti CG da kažu ime nekog Srbina na državnoj funkciji

Tanjug - 19.01.2020

Dačić: Vlasti CG da kažu ime nekog Srbina na državnoj funkciji Potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić pozvao je danas vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji.

Dačić: Saopćite mi ime jednog Srbina koji je na funkciji u Crnoj Gori

Avaz - 19.01.2020

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova te zemlje Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopće ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj državnoj funkciji u toj zemlji. On je pozvao crnogorske vlasti da zvanično odgovore i koliko Srba ima u ...

IVICA DAČIĆ NAJAVIO: I u ovoj godini biće povlačenja priznanja takozvanog Kosova!

Srbija Danas - 14.01.2020

Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo Kosovo. Sada je ta brojka na 97, rekao je Dačić u emisiji "Ćirlica" na TV Hapi i podvukao da je loše bilo što nismo imali diplomatske odnose sa nekim zemljama.

Dačić očekuje da Hrvatska pridonese politici proširenja Unije

N1 - 14.01.2020

Srbija očekuje od Hrvatske da, preuzimanjem predsjedanja Vijećem Europske unije, pridonese politici proširenja Unije, a da metodologija pristupnog procesa bude definirana do svibanjskog samita EU-Zapadni Balkan u Zagrebu, izjavio je u ponedjeljak srbijanski šef diplomacije.

Dačić najavio nova povlačenja priznanja tzv. Kosova u 2020. godini

Telegraf - 14.01.2020

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je gostujući u emisiji “Ćirlica” na TV Happy da će i ove godine biće još povlačenja priznanja Kosova . - Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo Kosovo.

MARIĆ OSTAO BEZ TEKSTA: U "Ćirilici" najavljena MOĆNA GODINA, a OVE REČI najviše će zaboleti Prištinu!

Srbija Danas - 14.01.2020

Ove godine biće još povlačenja priznanja Kosova! Ovo je naveo ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u emisiji "Ćirilica" TV Happy u studiju kod domaćina Milomira Marića. - Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo Kosovo.

"Kad smo krenuli bilo je 117, sad je 97. Biće još"

B92 - 14.01.2020

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je sinoć da će i ove godine biće još povlačenja priznanja Kosova. Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo Kosovo.

Dačić: I ove godine biće povlačenja priznanja Kosova

RTV - 14.01.2020

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je sinoć da će i ove godine biće još povlačenja priznanja Kosova. Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo Kosovo.

IVICA DAČIĆ: U Crnoj Gori je u toku progon srpskog naroda

Kurir - 14.01.2020

U Crnoj Gori Srbi dobijaju otkaze jer su Srbi. I to samo zato što se izjašnjavaju kao Srbi. Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u prilog ovoj konstataciji pokazuje i zvanične podatke. - Cilj je da na sledećem popisu bude što manje Srba, a 2003.

DAČIĆ NAJAVIO DIPLOMATSKU OFANZIVU: I ove godine biće povlačenja priznanja tzv. Kosova!

Pravda - 14.01.2020

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dacić istakao je da će i ove godine biće još povlačenja priznanja tzv. Kosova. “Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo tzv. Kosovo.

DAČIĆ SPOJIO RUSE I AMERE: O, velike sile, dobro nam došli...

Pravda - 14.01.2020

O, velike sile, pa dobro nam došli, rekao je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije, ambasadorima Amerike i Rusije, koji su juče prisustvovali tradicionalnom novogodišnjem prijemu koje organizuje Ministarstvo spoljnih poslova.

PRIŠTINA DRHTI POSLE DAČIĆEVIH REČI: Najavio je da ih čeka PAKLENA 2020!

Espreso - 14.01.2020

On je rekao i da je Marinika Tepić napravili veliki problem kada je pričala da je Srbija plaćala pojedinim zemljama da bi povukli priznanje Kosova Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je da će i ove godine biće još povlačenja priznanja Kosova.

Dačić: I ove godine biće povlačenja priznanja Kosova

Tanjug - 14.01.2020

Dačić: I ove godine biće povlačenja priznanja Kosova Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dacic istakao je sinoć da će i ove godine biće još povlačenja priznanja Kosova. BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dacic istakao je ...

Dačić: Marinika napravila veliki problem pričama da je Srbija plaćala da se povuče priznanje Kosova

Republika - 14.01.2020

- Kada smo krenuli u diplomatsku ofanzivu 117 zemalja je bilo priznalo Kosovo. Sada je ta brojka na 97 - rekao je sinoć Dačić u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi i podvukao da je loše bilo što nismo imali diplomatske odnose sa nekim zemljama.

Dačić: Podrška vlastima Crne Gore u donošenju spornog zakona je izdaja Srbije

Beta - 14.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su odnosi Beograda i Podgorice veoma loši zbog usvajanja crnogorskog zakona o slobodi veroispovesti i ocenio da onaj ko u Srbiji prihvata njegovo donošenje "izdaje svoju zemlju".

"Izdajnik je ko podrži Zakon o vjeroispovijesti"

RTCG - 14.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je juče da su odnosi Beograda i Podgorice veoma loši zbog usvajanja crnogorskog Zakona o slobodi vjeroispovijesti i ocijenio da onaj ko u Srbiji prihvata njegovo donošenje “izdaje svoju zemlju”.

Dačić: Podrška vlastima Crne Gore u donošenju zakona je izdaja Srbije

Portalanalitika - 14.01.2020

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su odnosi Beograda i Podgorice veoma loši zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti i ocijenio da onaj ko u Srbiji prihvata njegovo donošenje "izdaje svoju zemlju".

Dačić dosta očekuje od hrvatskog predsjedanja EU-om

Index.hr - 14.01.2020

SRBIJA očekuje od Hrvatske da preuzimanjem predsjedanja Vijećem Europske unije pridonese politici proširenja Unije, a da metodologija pristupnog procesa bude definirana do svibanjskog summita EU-Zapadni Balkan u Zagrebu, izjavio je u ponedjeljak srpski šef diplomacije.

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo nek osudi Đukanovića

Vijesti.ba - 14.01.2020

Odnosi Srbije i Crne Gore su veoma loši, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i dodao da se se sa svojim crnogorskim kolegom Srđanom Darmanovićem posljednji put vidio u decembru prošle godine, ali su, u međuvremenu, kaže, razgovarali.

"NESHVATLJIVO JE DA SU TAKSE OPSTALE" Dačić: Spremni smo za nastavak dijaloga sa Prištinom

Blic - 13.01.2020

Državni prioritet Srbije će i u ovoj godini biti borba za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, kao i sprečavanje članstva takozvanog Kosova u različitim međunarodnim organizacijama, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Dačić: Kosovo i EU prioriteti i u 2020.

Danas - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Beogradu da evrointregracije i Kosovo ostaju prioriteti Srbije i u 2020. godini. Na novogodišnjem prijemu za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija u Srbiji i direktore i glavne i odgovorne urednike ...

Dačić: Zakon o slobodi veroispovesti destabilizuje odnose između Srbije i Crne Gore, tužba protiv Tepićeve

RTV - 13.01.2020

Očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije kao i saradnja i članstvo u Evropskoj uniji jesu glavni cilj Srbije i njene diplomatije izjavio je za RTV ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je u emisiji Pravi ugao rekao da nijedna odluka u srpskoj politici neće ...

Dačić: Ne želimo u jednu državu sa Crnom Gorom, to je završena priča

N1 - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su odnosi Beograda i Podgorice veoma loši zbog usvajanja crnogorskog zakona o slobodi vjeroispovijesti i ocijenio da onaj ko u Srbiji prihvata njegovo donošenje "izdaje svoju zemlju".

Dačić poručio: Borba za očuvanje teritorijalnog integriteta ostaje prioritet Srbije, bez viza u 71 zemlju

Novosti - 13.01.2020

Dačić je istakao da aktivnosti Ministarstva spoljnih poslova, koje su vezane za proces oko Kosova i Metohije jesu primarne i da, uprkos dosadašnjem zalaganju, nije zadovoljan napretkom ovog procesa u protekloj godini Dačić je istakao da aktivnosti Ministarstva spoljnih poslova, ...

Dačić: U narednim nedeljama očekujem razgovor sa Vučićem

Blic - 13.01.2020

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da očekuje da će u narednim nedeljama razgovarati s predsednikom Aleksandrom Vučićem o predlogu da SPS i Srpska napredna stranka (SNS) na prolećne parlamentarne izbore izađu na jednoj listi.

Dačić tuži Tepić zbog izjave da su PLAĆENA povlačenja priznanja Kosova

Mondo - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je dao ovlašćenje advokatskoj kancelariji Tome File da tuže Mariniku Tepić zbog njenih navoda da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke oružja.

Dačić: Podrška vlastima Crne Gore u donošenju spornog zakona je izdaja Srbije

Danas - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su odnosi Beograda i Podgorice veoma loši zbog usvajanja crnogorskog zakona o slobodi veroispovesti i ocenio da onaj ko u Srbiji prihvata njegovo donošenje „izdaje svoju zemlju“.

Dačić: U narednim nedeljama očekujem razgovor sa Vučićem o tome da na izbore izađemo na jednoj listi

Telegraf - 13.01.2020

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da očekuje da će u narednim nedeljama razgovarati s predsednikom Aleksandrom Vučićem o predlogu da SPS i Srpska napredna stranka (SNS) na prolećne parlamentarne izbore izađu na jednoj listi.

Dačića ispoštovali svi: I Amer i Rus! (VIDEO)

Mondo - 13.01.2020

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da su prioriteti spoljne politike borba za teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, kao i dalji pregovori o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova. Ključne i evropske integracije...

Dačić na prijemu za diplomate: Prioriteti Kosovo i Metohija i evrointegracije

N1 - 13.01.2020

Ključni spoljnopolitički prioritet Beograda ostaju evropske integracije i prijem Srbije u punopravno članstvo Evropske unije, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić koji je dodao da Srbija od Hrvatske očekuje da pruži poseban doprinos politici proširenja.

Dačić poručio: Borba za očuvanje teritorijalnog integriteta ostaje prioritet Srbije

Telegraf - 13.01.2020

U Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije održan je novogodišnji prijem, a šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da će i u ovoj, kao i u prethodnoj godini državni prioritet ostati borba za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

Dačić: U 2019. za dijasporu i Srbe u regionu oko 850.000 evra

RTV - 13.01.2020

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da je Vlada Srbije u okviru Programa saradnje sa dijasporom i Srbima u regionu tokom 2019. godine izdvojila više od 100 miliona dinara kojima je u cilju očuvanja nacionalnog i kulturnog identiteta sufinansirano 414 projekata.

VUČIĆ MI JE OBEĆAO... Dačić o izborima, koaliciji sa SNS i lojalnosti: AKO SUMNJATE U SOCIJALISTE, NAPRAVIMO ZAJEDNIČKU ...

Informer - 13.01.2020

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje da će u narednim nedeljama razgovarati s predsednikom Aleksandrom Vučićem o predlogu da SPS i Srpska napredna stranka (SNS) na prolećne parlamentarne izbore izađu na jednoj listi - Ne zna se datum, ali ...

Dačić: Do maja očekujem jasnu metodologiju pristupnog procesa

RTS - 13.01.2020

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je na novogodišnjem prijemu koji je organizovao za predstavnike diplomatskog kora i međunarodnih misija da su, uz očuvanje teritorijanog integriteta i suverentiteta, ključni spoljnopolitički prioriteti Srbije evropske integracije i prijem ...

Dačić: U narednim nedeljama očekujem razgovor sa Vučićem

Tanjug - 13.01.2020

Dačić: U narednim nedeljama očekujem razgovor sa Vučićem Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da očekuje da će u narednim nedeljama razgovarati s predsednikom Aleksandrom Vučićem o predlogu da SPS i Srpska napredna stranka (SNS) na prolećne ...

SNS I SPS NA JEDNOJ LISTI?! Dačić: U narednim nedeljama očekujem razgovor sa Vučićem

Republika - 13.01.2020

- Ne zna se datum, ali Vučić je, kada smo pričali o tome, rekao da će to biti posle praznika, tako da očekujem da će u narednim nedeljama biti razgovora - rekao je Dačić u emisiji "Prav ugao" na RTV, upitan zna li se tačan datum razgovora sa Vučićem. Podsetio je da je 2008.

DAČIĆ TUŽIO NAJGLASNIJU OPOZICIONU POSLANICU: Rekao je TOMI FILI da preko ovoga NE MOŽE DA joj PREĐE!

Espreso - 13.01.2020

Kakva kupovina... Mislite da je Gana ili neka druga zemlja, takva da će sada da na osnovu kupovine donese odluku o povlačenju priznanja Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je dao ovlašćenje advokatskoj kancelariji Tome File da tuže Mariniku Tepić ...

Dačić:Tužba protiv Tepić zbog tvrdnji o povlačenju priznanja

Tanjug - 13.01.2020

Dačić:Tužba protiv Tepić zbog tvrdnji o povlačenju priznanja Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je dao ovlašćenje advokatskoj kancelariji Tome File da tuže Mariniku Tepić zbog njenih navoda da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja ...

OD HRVATSKE OČEKUJEMO POSEBAN DOPRINOS! Dačić: Do maja ćemo znati više o datumu i načinu pristupa u EU!

Informer - 13.01.2020

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da su uz očuvanje teritorijanog integriteta i suverentiteta ključni spoljno-politički prioriteti Srbije evropske integracije i prijem u punopravno članstvo Evropske unije, i tim povodom izjavio da do maja, kada se u Zagrebu održava ...

Dačić: Prioritet zaštita državnih interesa i evrointegracije

Tanjug - 13.01.2020

Dačić: Prioritet zaštita državnih interesa i evrointegracije Sef srpske diplomatije Ivica Dačić ponovio je večeras da je prvi prioritet Srbije zaštita nacionalnih i državnih interesa, a zatim i evropske integracije zemlje.

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo nek osudi Đukanovića

Tanjug - 13.01.2020

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo nek osudi Đukanovića Odnosi Srbije i Crne Gore su veoma loši, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da se se sa svojim crnogorskim kolegom Srđanom Darmanovićem poslednji put video u decembru prošle godine, ali su, u ...

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo neka osudi Đukanovića

Politika - 13.01.2020

Odnosi Srbije i Crne Gore su veoma loši, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da se se sa svojim crnogorskim kolegom Srđanom Darmanovićem poslednji put video u decembru prošle godine, ali su, u međuvremenu, kaže, razgovarali.

Dačić: Prioritet zaštita državnih interesa i evrointegracije

Pink - 13.01.2020

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponovio je večeras da je prvi prioritet Srbije zaštita nacionalnih i državnih interesa, a zatim i evropske integracije zemlje. Na konstataciju da iz Brisela, ipak, kažu da su reforme toliko slabe da ne daju argumente za otvaranje drugih ...

Ivica Dačić najavio da će tužiti Mariniku Tepić

RTS - 13.01.2020

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je da će tužiti potpredsednicu Stranke slobode i pravde i poslanicu u Skupštini Srbije Mariniku Tepić zbog njenih navoda da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke ...

O, VELIKE SILE... Dačić spojio Ruse i Amere

Republika - 13.01.2020

Naime, Entoni Godfri, američki ambasador, bio je ispred ulaza u svečanu salu, gde je organizovan prijem, i odmah je krenuo u susret srpskom ministru. Uz rukovanje i dve, tri ljubazne rečenice, domaćin je u pratnji predstavnika Vašingtona krenuo put sale.

POTPISAO SAM, MARINIKI STIŽE TUŽBA! Dačić OSUO PALJBU po Tepićevoj: Njene gluposti o povlačenju priznanja Kosova nanele ...

Informer - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je dao ovlašćenje advokatskoj kancelariji Tome File da tuže Mariniku Tepić zbog njenih navoda da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke oružja Dačić je u emisiji "Prav ...

Dačić: Tužba protiv Tepić zbog tvrdnji o povlačenju priznanja

Pink - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je dao ovlašćenje advokatskoj kancelariji Tome File da tuže Mariniku Tepić zbog njenih navoda da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke oružja.

SNS I SPS NA JEDNOJ LISTI?! Dačić: U narednim nedeljama očekujem razgovor sa Vučićem

Pravda - 13.01.2020

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da očekuje da će u narednim nedeljama razgovarati s predsednikom Aleksandrom Vučićem o predlogu da SPS i Srpska napredna stranka (SNS) na prolećne parlamentarne izbore izađu na jednoj listi.

BORBA ZA TERITORIJALNI INTEGRITET NA PRVOM MESTU! Dačić o situaciji na KiM

Pravda - 13.01.2020

U Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije održan je novogodišnji prijem, a šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da će i u ovoj, kao i u prethodnoj godini državni prioritet ostati borba za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

DAČIĆ POTPISAO, MARINIKI STIŽE TUŽBA! NJene gluposti o povlačenju priznanja Kosova nanele su nemerljivu štetu Srbiji!

Pravda - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je dao ovlašćenje advokatskoj kancelariji Tome File da tuže Mariniku Tepić zbog njenih navoda da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke oružja.

Kosovo i EU prioriteti i u 2020. godini

Politika - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Beogradu da evrointregracije i Kosovo ostaju prioriteti Srbije i u 2020. godini. Na novogodišnjem prijemu za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija u Srbiji i direktore i glavne i odgovorne urednike ...

Dačić: U 2019. za dijasporu i Srbe u regionu oko 850.000 evra

Tanjug - 13.01.2020

Dačić: U 2019. za dijasporu i Srbe u regionu oko 850.000 evra Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da je Vlada Srbije u okviru Programa saradnje sa dijasporom i Srbima u regionu tokom 2019. godine izdvojila više od 100 miliona dinara kojima je u cilju očuvanja ...

Dačić: Do maja očekujem jasnu metodologiju pristupnog procesa

Tanjug - 13.01.2020

Dačić: Do maja očekujem jasnu metodologiju pristupnog procesa Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da su uz očuvanje teritorijanog integriteta i suverentiteta ključni spoljno-politički prioriteti Srbije evropske integracije i prijem u punopravno članstvo EU, i tim povodom ...

MARINIKA, VIDIMO SE NA SUDU: Dačić presavio tabak, podnosi tužbu protiv Tepićeve

Republika - 13.01.2020

Dačić je u emisiji "Prav ugao" na RTV rekao i da "niko nije tako uvredio Srbiju i naneo joj štetu kao ona glupostima koje je iznosila". Prema njegovim rečima, to su strateške odluke, a onda država potpiše sporazum o strateškom partnerstvu s nekom zemljom, stipendira studente, ...

Dačić: Podrška vlastima Crne Gore u donošenju spornog zakona je izdaja Srbije

Novi Magazin - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su odnosi Beograda i Podgorice veoma loši zbog usvajanja crnogorskog zakona o slobodi veroispovesti i ocenio da onaj ko u Srbiji prihvata njegovo donošenje "izdaje svoju zemlju".

Dačić: Kosovo i EU prioriteti i u 2020.

Novi Magazin - 13.01.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Beogradu da evrointregracije i Kosovo ostaju prioriteti Srbije i u 2020. godini. Na novogodišnjem prijemu za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija u Srbiji i direktore i glavne i odgovorne urednike ...